|
|
 |
« : Mart 13, 2010, 12:46:25 ÖÖ » |
|
Malum sezon kapandı ama o kadar çok resim çekmişimki bunları bi slaytta düzenleyim beğeninize sınmak istedim. İşte 2009-2010 sezonu yaptığım avlarımdan derlediğim bi slayt keyifli seyirler. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-2009-2010-nevsehir-avlarim-1/1870597
Devam edecek........!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Mart 13, 2010, 12:46:25 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 13, 2010, 01:36:15 ÖÖ » |
|
çok güzel kareler kardesim sağlıklı neseli huzurlu ve böyle güzel nice av sezonları kapatırsın insallah ama güzece kuyurğu az koy ömer her gittiğinde güveç yiysun bizim buranın güvecinde kuyruk olmazsa olmaz damarlara dikkat kardesim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 13, 2010, 08:48:39 ÖÖ » |
|
Güzel bir sunum olmuş daha güzellerini yaşamanı dilerim devamını bekliyoruz ellerine sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 13, 2010, 10:27:28 ÖÖ » |
|
ellerine sağlık süper olmuş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 13, 2010, 05:01:52 ÖS » |
|
Abi maşallah eline emeğine sağlık çok güzel bir slayt olmuş... Diğerlerini de merakla bekliyoruz...
Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 13, 2010, 07:01:03 ÖS » |
|
Çok güzel kareler Ömerim saol inşallah önümüzdeki sezonda böyle bereketli geçer..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 13, 2010, 08:50:37 ÖS » |
|
ÖMER KARDEŞ, EMEĞİNE, YÜREĞİNE SAĞLIK. GÜZEL BİR PAYLAŞIM. PAYLAŞIMLAR KADAR POİNTERLER VE FERMALARI DA GÜZEL. ALLAH DOSTLUĞUNUZU BOZMASIN. DEVAMI İÇİN DE BEKLEMEDEYİZ. SELAMLAR...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 13, 2010, 10:10:33 ÖS » |
|
Ömer Kardeşim! Maşallah,dopdolu,bereketli.neşeli bir sezon geçirmişsiniz.Sezon bitti ama hatıralar hiçbir zaman bitmez bildiğin gibi. Bizlerle bu güzel anlarını paylaştığın için teşekkür eder,gelecek sezonlarında böyle bereketli ve neşeli geçmesini temenni ederim... Nevşehir'e selam ve saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 14, 2010, 12:02:25 ÖÖ » |
|
Ömer kardeşim ellerine sağlık .Çullukları sona bırakmışsın.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Rastgele kardeşim.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 14, 2010, 12:55:40 ÖÖ » |
|
çok güzel kareler kardesim sağlıklı neseli huzurlu ve böyle güzel nice av sezonları kapatırsın insallah ama güzece kuyurğu az koy ömer her gittiğinde güveç yiysun bizim buranın güvecinde kuyruk olmazsa olmaz damarlara dikkat kardesim
Valla bu senede güveçle semaver çayına doymadık dersek yalan olur. Kuyruk yağı olmadan güveç olurmu be kardeşim ne yapalım yer koşuya çıkarız İbrahim abi çulluklar sona kaldı tabi .ünkü onları en son vurduk  Yorumlarını esirgemeyen abilerim kardeşlerim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 14, 2010, 10:40:10 ÖÖ » |
|
Ömer'im.Güzel kardeşim.Nevşehir hatıralarımı görünce özlemim arttı birden.Yine harika bir sunum yapmışsın bizlere. Allah hep böyle dostlarınla güzel avlar nasibetsin sana. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 14, 2010, 09:30:18 ÖS » |
|
Ömer kardeşim ellerine sağlık... dün siteye girme fırsatım olmadı kusura bakma kardeşim... bugün gördüm ve inan beğenerek izledim...sezon yeni kapanmasına rağmen şimdiden o günleri özlediğimin farkına vardım sayende... devamını bekleriz dostum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 14, 2010, 09:39:10 ÖS » |
|
Ömer kardeşim av'ların her daim böyle bereketli ve keyifli geçer inşaallah ..... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 15, 2010, 12:44:46 ÖÖ » |
|
Ömer'im.Güzel kardeşim.Nevşehir hatıralarımı görünce özlemim arttı birden.Yine harika bir sunum yapmışsın bizlere. Allah hep böyle dostlarınla güzel avlar nasibetsin sana. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Hocam biliyosun bu kapı sana her zaman açık inşallah gelecek sezon gene birlikte av yapmak nasip olurda muhabbetin belini bi daha kırarız. Aslında bi video daha var ama hakkaten çok uzun onun içinde atamıyorum. İnşallah atınca hatırlarsın. Ömer kardeşim ellerine sağlık... dün siteye girme fırsatım olmadı kusura bakma kardeşim... bugün gördüm ve inan beğenerek izledim...sezon yeni kapanmasına rağmen şimdiden o günleri özlediğimin farkına vardım sayende... devamını bekleriz dostum...
İnşallah devamı gelecek keklik ÇULLUK ve tavşan sezonuna ait iki slayt daha yolda. Ömer kardeşim av'ların her daim böyle bereketli ve keyifli geçer inşaallah ..... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
İyi dileğiniz için teşekkür ederim umarım herkesin sezonu böyle bereketli kazasız belasız geçer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 15, 2010, 03:47:13 ÖS » |
|
Maşallah ömer kardeş harika kareler sağolasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|