|
|
 |
« : Ekim 20, 2011, 09:29:50 ÖÖ » |
|
Canım abim ERSİN KASAP ve İNEGÖL ekip i sizlere sonsuz teşekkürler. koskaca 3 gün nasıl geçti anlamış değilim.. avımız muhabbetimiz süperdi.. biran aklıma şu geldi avı bıraksakta muhabbete mi devam etsek diye.. sevgili site sakinleri canım ebim ersini ve ekibini mutlaka yakınan tanımanızı isterim.. mükemmel insanlar avları olsun muhabbetleri olsun 10 numara böyle bi ekip allah herkese nasip eğlesin.. ekipte bizi yanılz bırakmayan sayın USTAMIZ MUSTAFA ÇİL de sonsuz teşekkürler..her şey çok güzeldide ayrılmak bana gerçekten çok koydu hatta ersin abimle son kez kucaklaştığımzda gözlerimi onlardan sakladım duydulandığım için.. ALLAH sizden razı olsun inegöl ekibi sizleri çok ama çok seviyorum Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP http://www.izlesene.com/video/keklik-klasigi-1/4895585
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 20, 2011, 09:42:03 ÖÖ Gönderen: Osman KARATEPE »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ekim 20, 2011, 09:29:50 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2011, 09:49:42 ÖÖ » |
|
Kardeş ne olduysa sen benim konularıma yazmıyosun ama ben seni severim seve sevede yazıyorum. Sanırım videoda bi sorun var halletmeye çalışacağım. Eminim harika zaman geçirmişsinizdir. Haber verme durumunu düşünseydin inan illaki gece direksiyonu çevirir yanınıza uğrar mutlaka sizleri görürdüm. Sizi görmek bir çay içimlikte olsa sizlerle olmak gurur verirdi bana. Alınmadım değil çünkü ben sizi gardaş dost olarak bildim. Halende bende öylesiniz. Birdaha bende adanaya gelince size haber vermem ödeşiriz. Kal sağlıcakla dostlara selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2011, 11:16:29 ÖS » |
|
Ali kardeşim süper görüntülerle hazırlanmış süper bir video olmuş... inan çok beğendim eline koluna sağlık kardeşim... videoların devamını bekleriz ona göre... sayende dostları videoda görmüş olduk... avınızda dostluklarınızda daim olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 21, 2011, 12:48:57 ÖÖ » |
|
Ali kardeşim süper bir video olmuş... sayende dostları videoda görmüş olduk... avınız da dostluklarınız da daim olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2011, 08:37:52 ÖS » |
|
kardeşime helaaal eline sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 21, 2011, 11:08:15 ÖS » |
|
ali akıllıoğlu ve mustafa altınsoy kardeşlerim inanınki sizleri sanalda tanıyıp kardeşlimizi dostluğumuzu realle hayata taşımak bana en güzel hediye sizlerle hoş vakit geçirip avlanmak en önemlisi gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet etmek benim için çok mutluluk vericiydi sizlere adanadan yüzlerce km yapıp bizlere misafir olduğunuz için ne kadar teşekkür etsem azdır ekibim ve ben sizleri memnun edebildiysek ne mutlu bize iyiki varsınız kardeşlerim anne ve babalarımız bir olmasada kardeşim kadar seviyorum sizleri selamlar güzel insanlar galiba şimde ben borçlandım ziyaret sırası bende hayırlısıyla görüşmek üzüre canlarım SELAMLAR ,SAYGILAR
ibrahim abim hatırlarsan seni cumartesi akşamı 20,30 sularında aradım ali ve mustafa misafirim ustada var ağılda muabbet ediyoruz dedim yani onların adına ben sana haber verdim ve çokta yakındık gelmediysen suçu kendinde ara sitem etme lütfen
alim canım kardeşim gönül isterdiki hep beraber olalım avı muabbeti hep beraber yaşayalım ama malüm uzağız ama kalplerimiz bir kardeşim rabbim bizlere ayrılığı tatdırmasın işallah
ben bu sanal aleme yani cadılar kazanına atılmadan önce kendi köşemde avımı avlağımı yapmaktaydım değerli abilerimin sayesinde klavye başınada oturduk iyimi oldu evet bana sizler gibi kardeşler ve mustafa çil gibi çetin erken gibi ali ekber çomak gibi sayamadığım bir sürü değerli insanla tanışamama vesile oldu ama malesefki kendini bilmiş gören kibirli bencil tabiri caizse fesat ziniyetli insanlarında düşman gözle baktığı kişi haline geldim bu yaptıklarımız dostluklarımız çekemeyenlere kapak olsun diyorum sadece baksınlarda adamlıktan bir haber olanlar dostluk kavramını çıkarları için kullanmaktan menfuatleri gütmekten utansınlar
benim adım ERSİN KASAP ben bu avcılığı çıkar için değil menfuat için hiç değil gönül dostlarıyla haftanın sitresinden bir nebze uzaklaşmak için aşık olduğun pointer tutkusunu meralarda doğada yaşamak için yapıyorum, realde dost bile edinemeyen zavallılar gibi klavye başında kendini padişah sanıp eş dost reklam peşinde koşmuyorum buda böyle biline benim avcılığım gerçek hayatta sanlada değil sanalda adam ve avcı olma gibi bir çabam yok, çabası olanlara bundan sonra sadece güler geçerim çünkü bu kazan öyle bir kazanki deveci cüce, cüceyide deve yapıyor
SİTEMİM SADECE KENDİMEDİR DOSTLAR YANLIŞ ANLAŞILMAYA çünkü emek verirsin kendini bilmezler bu emeğini hiçe sayarlar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 21, 2011, 11:11:58 ÖS Gönderen: Ersin KASAP »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 22, 2011, 03:54:30 ÖS » |
|
komutanım numaranı değiştirmissin aradığım zaman numara kullanmamaktadır diyor . numaranı değiştirdiğinden bile haberim yok..ama ersin abi seni akşam aradı.....,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 22, 2011, 03:56:13 ÖS » |
|
Ali kardeşim süper görüntülerle hazırlanmış süper bir video olmuş... inan çok beğendim eline koluna sağlık kardeşim... videoların devamını bekleriz ona göre... sayende dostları videoda görmüş olduk... avınızda dostluklarınızda daim olsun...
Ali kardeşim süper bir video olmuş... sayende dostları videoda görmüş olduk... avınız da dostluklarınız da daim olsun...
kardeşime helaaal eline sağlık
değerli yorumlarınız için teşekkürler abilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 22, 2011, 04:05:46 ÖS » |
|
ali akıllıoğlu ve mustafa altınsoy kardeşlerim inanınki sizleri sanalda tanıyıp kardeşlimizi dostluğumuzu realle hayata taşımak bana en güzel hediye sizlerle hoş vakit geçirip avlanmak en önemlisi gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet etmek benim için çok mutluluk vericiydi sizlere adanadan yüzlerce km yapıp bizlere misafir olduğunuz için ne kadar teşekkür etsem azdır ekibim ve ben sizleri memnun edebildiysek ne mutlu bize iyiki varsınız kardeşlerim anne ve babalarımız bir olmasada kardeşim kadar seviyorum sizleri selamlar güzel insanlar galiba şimde ben borçlandım ziyaret sırası bende hayırlısıyla görüşmek üzüre canlarım SELAMLAR ,SAYGILAR
ibrahim abim hatırlarsan seni cumartesi akşamı 20,30 sularında aradım ali ve mustafa misafirim ustada var ağılda muabbet ediyoruz dedim yani onların adına ben sana haber verdim ve çokta yakındık gelmediysen suçu kendinde ara sitem etme lütfen
alim canım kardeşim gönül isterdiki hep beraber olalım avı muabbeti hep beraber yaşayalım ama malüm uzağız ama kalplerimiz bir kardeşim rabbim bizlere ayrılığı tatdırmasın işallah
ben bu sanal aleme yani cadılar kazanına atılmadan önce kendi köşemde avımı avlağımı yapmaktaydım değerli abilerimin sayesinde klavye başınada oturduk iyimi oldu evet bana sizler gibi kardeşler ve mustafa çil gibi çetin erken gibi ali ekber çomak gibi sayamadığım bir sürü değerli insanla tanışamama vesile oldu ama malesefki kendini bilmiş gören kibirli bencil tabiri caizse fesat ziniyetli insanlarında düşman gözle baktığı kişi haline geldim bu yaptıklarımız dostluklarımız çekemeyenlere kapak olsun diyorum sadece baksınlarda adamlıktan bir haber olanlar dostluk kavramını çıkarları için kullanmaktan menfuatleri gütmekten utansınlar
benim adım ERSİN KASAP ben bu avcılığı çıkar için değil menfuat için hiç değil gönül dostlarıyla haftanın sitresinden bir nebze uzaklaşmak için aşık olduğun pointer tutkusunu meralarda doğada yaşamak için yapıyorum, realde dost bile edinemeyen zavallılar gibi klavye başında kendini padişah sanıp eş dost reklam peşinde koşmuyorum buda böyle biline benim avcılığım gerçek hayatta sanlada değil sanalda adam ve avcı olma gibi bir çabam yok, çabası olanlara bundan sonra sadece güler geçerim çünkü bu kazan öyle bir kazanki deveci cüce, cüceyide deve yapıyor
SİTEMİM SADECE KENDİMEDİR DOSTLAR YANLIŞ ANLAŞILMAYA çünkü emek verirsin kendini bilmezler bu emeğini hiçe sayarlar
biz seni ersin kasap olsuğun için sevdik hepte bizim için öğlesin kim nam yapmak istiyorsa sanal alemde yapsın kimse umrumuzda bile değil.. sen gönlümüze nam saldın ya gerisinin bi gereğide yok bizim için.. biz sizlerin yanına 3 kişi geldik okadar çok mutlu oldk ki sizlerin yanında dönüş günümüz geldiğinde ben senle son kez kucaklaştığımda gözlerimi senden sakladım çünki gözlerim doldu ne kadar kaliteli bir insansınızki bizleri sizlere hayran bıraktı... var ötesi? sen ersin kasap sın ve hepte öle kalacaksın saygılarımla KARDEŞİN ALİ AKILLIOĞLU
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 22, 2011, 04:12:19 ÖS » |
|
Kaliteli insan ERSİN KASAP başka söze gerek duymuyorum saygılar canım abim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 22, 2011, 05:39:58 ÖS » |
|
kasap kardeşim sitemlerinde cok haklısın ben senin abin sayılırım yaşca hayat yaşadıkca güzel avcılık ise gönül dostlarıy la yapıldıkca güzel.selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 23, 2011, 12:14:52 ÖÖ » |
|
eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel bir paylaşım avınız ve dostluğunuz dahim olsun.. bilecikten sevgiler saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 23, 2011, 08:58:40 ÖÖ » |
|
Ersin cevabı senden beklemiyordum sanada yazılmamıştı. Madem sen cevap verdin bende sana vereyim. Seninle zaten biz her zaman görüşüyoruz telefonlaşıyoruz. Beni keklik açılışında senin araman ki sen aramasaydın ben arardım biliyosun bu gayet doğal. Sadece ali kardeşin gelmeden mutlaka haber vericem demişti bana. Telefonlar kapalıda olsa senden bana ulaşması olanağı vardı. Ayrıca çok yakın değildik size ve gece aramasıydı o saatte münibüsle tüm ekip gelecek durumda oluşamazdı. Yani konunun seninle alakası yok o nedenle senin cevap vermenede gerek yok abicim. Neyse çok önemli değil bi ara telafi edilir sanırım sonucunda hemşerilerim onlar illaki adanada bi yerlerde senede 2-3 defa karşılaşılacak kadar gidip geliyorum memlekete. Muhabbetin dibine kendi memleketimizde vurmak sanırım daha mantıklı. Neyse muhabbetiniz bol avınız daim olsun kardeşim...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 23, 2011, 09:00:40 ÖÖ Gönderen: İbrahim OZEL »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 23, 2011, 06:56:35 ÖS » |
|
buram buram dostluk kokan çok güzel bir buluşma olmuş, muhabbetinizin devamını dilerim, selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 23, 2011, 07:09:27 ÖS » |
|
buram buram dostluk kokan çok güzel bir buluşma olmuş, muhabbetinizin devamını dilerim, selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|