WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 01:18:32 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1] 2   Aşağı git

Gönderen Konu: 2011 keklik klasiği (ersin kasap&ali akıllıloğlu)  (Okunma Sayısı 1626 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali AKILLIOĞLU
DostKoliK Üye

SEVİYE = -2

VARSA YOKSA POİNTER

« : Ekim 20, 2011, 09:29:50 ÖÖ »

Canım abim ERSİN KASAP ve İNEGÖL ekip i sizlere sonsuz teşekkürler.
koskaca 3 gün nasıl geçti anlamış değilim.. avımız muhabbetimiz süperdi.. biran aklıma şu geldi avı bıraksakta muhabbete mi devam etsek diye..
sevgili site sakinleri canım ebim ersini ve ekibini mutlaka yakınan tanımanızı isterim..
mükemmel insanlar avları olsun muhabbetleri olsun 10 numara böyle bi ekip allah herkese nasip eğlesin.. ekipte bizi yanılz bırakmayan sayın USTAMIZ MUSTAFA ÇİL de sonsuz teşekkürler..her şey çok güzeldide ayrılmak bana gerçekten çok koydu hatta ersin abimle son kez kucaklaştığımzda gözlerimi onlardan sakladım duydulandığım için.. ALLAH sizden razı olsun inegöl ekibi
sizleri çok ama çok seviyorum

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  
http://www.izlesene.com/video/keklik-klasigi-1/4895585

« Son Düzenleme: Ekim 20, 2011, 09:42:03 ÖÖ Gönderen: Osman KARATEPE » Logged
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« : Ekim 20, 2011, 09:29:50 ÖÖ »

VONKUJO
İbrahim ÖZEL
GeneL Sorumlu
*

SEVİYE = 109

« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2011, 09:49:42 ÖÖ »

Kardeş ne olduysa sen benim konularıma yazmıyosun ama ben seni severim seve sevede yazıyorum.
Sanırım videoda bi sorun var halletmeye çalışacağım. Eminim harika zaman geçirmişsinizdir.
Haber verme durumunu düşünseydin inan illaki gece direksiyonu çevirir yanınıza uğrar mutlaka sizleri görürdüm.
Sizi görmek bir çay içimlikte olsa sizlerle olmak gurur verirdi bana. Alınmadım değil çünkü ben sizi gardaş dost olarak bildim.
Halende bende öylesiniz. Birdaha bende adanaya gelince size haber vermem ödeşiriz. Kal sağlıcakla dostlara selamlar.
İbrahim ÖZEL'in Imzasi
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Çetin EKREN
Yetkili
*

SEVİYE = 88

« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2011, 11:16:29 ÖS »

Ali kardeşim süper görüntülerle hazırlanmış süper bir video olmuş...
inan çok beğendim eline koluna sağlık kardeşim...
videoların devamını bekleriz ona göre...
sayende dostları videoda görmüş olduk...
avınızda dostluklarınızda daim olsun...
Çetin EKREN'in Imzasi
{{{  Çetin EKREN (AB rh +)  ERZURUM 1974 }}}
ÖYLE YAŞAYIN Kİ ÖLDÜĞÜNÜZDE DÜŞMANINIZ BİLE AĞLASIN!!!
KraL OLsan Tacın Gider
SuLtan OLsan Tahtin Gider...
KraL DeğiLim Tacim Gitsin
SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin
 Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim
Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim...
Mustafa AKSOY {Çanakkaleli}
ModeratöR
ModeratöR
*

SEVİYE = 30

HERKES AVCI OLAMAZ

« Yanıtla #3 : Ekim 21, 2011, 12:48:57 ÖÖ »

Ali kardeşim  süper bir video olmuş...
avınız da dostluklarınız da daim olsun...                     
Mustafa AKSOY {Çanakkaleli}'in Imzasi
Mustafa AKSOY ÇANAKKALELİ
1966 - BURSA
Oktay AYÇAKMAK
DostKoliK Üye

SEVİYE = 33

Bir tutkudur av..

« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2011, 08:37:52 ÖS »

kardeşime helaaal eline sağlık

Oktay AYÇAKMAK'in Imzasi
Oktay AKÇAKMAK
Astsubay Başçavuş / GAZİANTEP
0533 4289538 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Ersin KASAP
DostKoliK Üye

SEVİYE = 3

« Yanıtla #5 : Ekim 21, 2011, 11:08:15 ÖS »

ali akıllıoğlu ve mustafa altınsoy kardeşlerim inanınki sizleri sanalda tanıyıp kardeşlimizi dostluğumuzu realle hayata taşımak bana en güzel hediye sizlerle hoş vakit geçirip avlanmak en önemlisi gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet etmek benim için çok mutluluk vericiydi sizlere adanadan yüzlerce km yapıp bizlere misafir olduğunuz için ne kadar teşekkür etsem azdır ekibim ve ben sizleri memnun edebildiysek ne mutlu bize iyiki varsınız kardeşlerim
anne ve babalarımız bir olmasada kardeşim kadar seviyorum sizleri selamlar güzel insanlar galiba şimde ben borçlandım ziyaret sırası bende hayırlısıyla görüşmek üzüre canlarım SELAMLAR ,SAYGILAR

ibrahim abim hatırlarsan seni cumartesi akşamı 20,30 sularında aradım ali ve mustafa misafirim ustada var ağılda muabbet ediyoruz dedim yani onların adına ben sana haber verdim ve çokta yakındık gelmediysen suçu kendinde ara sitem etme lütfen

alim canım kardeşim gönül isterdiki hep beraber olalım avı muabbeti hep beraber yaşayalım ama malüm uzağız ama kalplerimiz bir kardeşim rabbim bizlere ayrılığı tatdırmasın işallah

ben bu sanal aleme yani cadılar kazanına atılmadan önce kendi köşemde avımı avlağımı yapmaktaydım değerli abilerimin sayesinde klavye başınada oturduk iyimi oldu evet bana sizler gibi kardeşler ve mustafa çil gibi çetin erken gibi ali ekber çomak gibi sayamadığım bir sürü değerli insanla tanışamama vesile oldu
ama malesefki kendini bilmiş gören kibirli bencil tabiri caizse  fesat ziniyetli insanlarında düşman gözle baktığı kişi haline geldim bu yaptıklarımız dostluklarımız çekemeyenlere kapak olsun diyorum sadece baksınlarda adamlıktan bir haber olanlar dostluk kavramını çıkarları için kullanmaktan menfuatleri gütmekten utansınlar

benim adım ERSİN KASAP ben bu avcılığı çıkar için değil menfuat için hiç değil gönül dostlarıyla haftanın sitresinden bir nebze uzaklaşmak için aşık olduğun pointer tutkusunu meralarda doğada yaşamak için yapıyorum, realde dost bile edinemeyen zavallılar gibi klavye başında kendini padişah sanıp eş dost reklam peşinde koşmuyorum buda böyle biline benim avcılığım gerçek hayatta sanlada değil sanalda adam ve avcı olma gibi bir çabam yok, çabası olanlara bundan sonra sadece güler geçerim çünkü bu kazan öyle bir kazanki deveci cüce, cüceyide deve yapıyor

SİTEMİM SADECE KENDİMEDİR DOSTLAR YANLIŞ ANLAŞILMAYA
çünkü emek verirsin kendini bilmezler bu emeğini hiçe sayarlar
« Son Düzenleme: Ekim 21, 2011, 11:11:58 ÖS Gönderen: Ersin KASAP » Logged
Ersin KASAP'in Imzasi
avcıyı avcı yapan önündeki poınterdir Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP   0534 317 01 83 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.pointerferma.com

Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Ali AKILLIOĞLU
DostKoliK Üye

SEVİYE = -2

VARSA YOKSA POİNTER

« Yanıtla #6 : Ekim 22, 2011, 03:54:30 ÖS »

komutanım numaranı değiştirmissin aradığım zaman numara kullanmamaktadır diyor .
numaranı değiştirdiğinden bile haberim yok..ama ersin abi seni akşam aradı.....,

Ali AKILLIOĞLU
DostKoliK Üye

SEVİYE = -2

VARSA YOKSA POİNTER

« Yanıtla #7 : Ekim 22, 2011, 03:56:13 ÖS »

Ali kardeşim süper görüntülerle hazırlanmış süper bir video olmuş...
inan çok beğendim eline koluna sağlık kardeşim...
videoların devamını bekleriz ona göre...
avınızda dostluklarınızda daim olsun...

kardeşime helaaal eline sağlık

değerli yorumlarınız için teşekkürler abilerim
Ali AKILLIOĞLU
DostKoliK Üye

SEVİYE = -2

VARSA YOKSA POİNTER

« Yanıtla #8 : Ekim 22, 2011, 04:05:46 ÖS »

ali akıllıoğlu ve mustafa altınsoy kardeşlerim inanınki sizleri sanalda tanıyıp kardeşlimizi dostluğumuzu realle hayata taşımak bana en güzel hediye sizlerle hoş vakit geçirip avlanmak en önemlisi gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet etmek benim için çok mutluluk vericiydi sizlere adanadan yüzlerce km yapıp bizlere misafir olduğunuz için ne kadar teşekkür etsem azdır ekibim ve ben sizleri memnun edebildiysek ne mutlu bize iyiki varsınız kardeşlerim
anne ve babalarımız bir olmasada kardeşim kadar seviyorum sizleri selamlar güzel insanlar galiba şimde ben borçlandım ziyaret sırası bende hayırlısıyla görüşmek üzüre canlarım SELAMLAR ,SAYGILAR

ibrahim abim hatırlarsan seni cumartesi akşamı 20,30 sularında aradım ali ve mustafa misafirim ustada var ağılda muabbet ediyoruz dedim yani onların adına ben sana haber verdim ve çokta yakındık gelmediysen suçu kendinde ara sitem etme lütfen

alim canım kardeşim gönül isterdiki hep beraber olalım avı muabbeti hep beraber yaşayalım ama malüm uzağız ama kalplerimiz bir kardeşim rabbim bizlere ayrılığı tatdırmasın işallah

ben bu sanal aleme yani cadılar kazanına atılmadan önce kendi köşemde avımı avlağımı yapmaktaydım değerli abilerimin sayesinde klavye başınada oturduk iyimi oldu evet bana sizler gibi kardeşler ve mustafa çil gibi çetin erken gibi ali ekber çomak gibi sayamadığım bir sürü değerli insanla tanışamama vesile oldu
ama malesefki kendini bilmiş gören kibirli bencil tabiri caizse  fesat ziniyetli insanlarında düşman gözle baktığı kişi haline geldim bu yaptıklarımız dostluklarımız çekemeyenlere kapak olsun diyorum sadece baksınlarda adamlıktan bir haber olanlar dostluk kavramını çıkarları için kullanmaktan menfuatleri gütmekten utansınlar

benim adım ERSİN KASAP ben bu avcılığı çıkar için değil menfuat için hiç değil gönül dostlarıyla haftanın sitresinden bir nebze uzaklaşmak için aşık olduğun pointer tutkusunu meralarda doğada yaşamak için yapıyorum, realde dost bile edinemeyen zavallılar gibi klavye başında kendini padişah sanıp eş dost reklam peşinde koşmuyorum buda böyle biline benim avcılığım gerçek hayatta sanlada değil sanalda adam ve avcı olma gibi bir çabam yok, çabası olanlara bundan sonra sadece güler geçerim çünkü bu kazan öyle bir kazanki deveci cüce, cüceyide deve yapıyor

SİTEMİM SADECE KENDİMEDİR DOSTLAR YANLIŞ ANLAŞILMAYA
çünkü emek verirsin kendini bilmezler bu emeğini hiçe sayarlar

biz seni ersin kasap olsuğun için sevdik hepte bizim için öğlesin kim nam yapmak istiyorsa sanal alemde yapsın kimse umrumuzda bile değil..
sen gönlümüze nam saldın ya gerisinin bi gereğide yok bizim için..
biz sizlerin yanına 3 kişi geldik okadar çok mutlu oldk ki sizlerin yanında dönüş günümüz geldiğinde ben senle son kez kucaklaştığımda gözlerimi senden sakladım çünki gözlerim doldu  ne kadar kaliteli bir insansınızki bizleri sizlere hayran bıraktı... var ötesi?
sen ersin kasap sın ve hepte öle kalacaksın saygılarımla
KARDEŞİN
ALİ AKILLIOĞLU
Mustafa ALTINSOY
DostKoliK Üye

SEVİYE = 1

pointersiz olmuyor

« Yanıtla #9 : Ekim 22, 2011, 04:12:19 ÖS »

Kaliteli insan ERSİN KASAP başka söze gerek duymuyorum saygılar canım abim.
Mustafa ALTINSOY'in Imzasi
ADANA/KOZAN[IMG]
Mehmet Emin ERBÖCÜ
DostKoliK Üye

SEVİYE = 1

« Yanıtla #10 : Ekim 22, 2011, 05:39:58 ÖS »

kasap kardeşim sitemlerinde cok haklısın ben senin abin sayılırım yaşca hayat yaşadıkca güzel avcılık ise gönül dostlarıy la yapıldıkca güzel.selamlar
Burhan KESKİN
Moderator
*

SEVİYE = 88

(Çulluk Avcısı)

« Yanıtla #11 : Ekim 23, 2011, 12:14:52 ÖÖ »

eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel bir paylaşım avınız ve dostluğunuz dahim olsun.. bilecikten sevgiler saygılar.
Burhan KESKİN'in Imzasi
05334616754
İbrahim ÖZEL
GeneL Sorumlu
*

SEVİYE = 109

« Yanıtla #12 : Ekim 23, 2011, 08:58:40 ÖÖ »

Ersin cevabı senden beklemiyordum sanada yazılmamıştı. Madem sen cevap verdin bende sana vereyim. Seninle zaten biz her zaman görüşüyoruz telefonlaşıyoruz. Beni keklik açılışında senin araman ki sen aramasaydın ben arardım biliyosun bu gayet doğal. Sadece ali kardeşin gelmeden mutlaka haber vericem demişti bana. Telefonlar kapalıda olsa senden bana ulaşması olanağı vardı. Ayrıca çok yakın değildik size ve gece aramasıydı o saatte münibüsle tüm ekip gelecek durumda oluşamazdı. Yani konunun seninle alakası yok o nedenle senin cevap vermenede gerek yok abicim. Neyse çok önemli değil bi ara telafi edilir sanırım sonucunda hemşerilerim onlar illaki adanada bi yerlerde senede 2-3 defa karşılaşılacak kadar gidip geliyorum memlekete. Muhabbetin dibine kendi memleketimizde vurmak sanırım daha mantıklı. Neyse muhabbetiniz bol avınız daim olsun kardeşim...
« Son Düzenleme: Ekim 23, 2011, 09:00:40 ÖÖ Gönderen: İbrahim OZEL » Logged
İbrahim ÖZEL'in Imzasi
Yücel MERT
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #13 : Ekim 23, 2011, 06:56:35 ÖS »

buram buram dostluk kokan çok güzel bir buluşma olmuş, muhabbetinizin devamını dilerim, selamlar

Yücel MERT'in Imzasi
Yücel MERT
Manisa/Diyarbakır 0 505 747 36 40

Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  [/img][/URL]
Nazım AKGÜN
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #14 : Ekim 23, 2011, 07:09:27 ÖS »

buram buram dostluk kokan çok güzel bir buluşma olmuş, muhabbetinizin devamını dilerim, selamlar

Nazım AKGÜN'in Imzasi
Nazım AKGÜN  12.03.1984.
Ortakentyahşi/BODRUM
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

Sayfa: [1] 2   Yukarı git

aVKoLiK.NeT Etiketler
2011 keklik klasiği (ersin kasap&ali akıllıloğlu)

Gitmek istediğiniz yer: