|
|
 |
« : Eylül 20, 2011, 10:02:30 ÖS » |
|
Değerli avcı dostlar bu senede doyasıya bıldırcın avlarımızı yaptık.Murat DURGUT ,Mustafa ZEYBEK dostlarımla beraber güzel av günleri yaşadık. Pointerlerimiz ARTİST ,DİEGO VE KONT performanslarıyla bizleri keyiflendirdiler.Bizde artık bıldırcın mevsimi bitti. Göç kuşu bekleyen bütün dostlarımıza şimdiden rastgele... ARTİST 'in bir videosunu paylaşmayı istiyorum ben bu çekimi yaparken ve de daha sonra izlediğimde pointerimi bir kez daha beğendim. Bakalım sizlerin yorumları nasıl olacak... Artist bıldırcın ferma Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP http://www.youtube.com/watch?v=kuzOj83sYYg Bütün dostlarımıza rastgele...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 01, 2011, 11:41:50 ÖS Gönderen: Mustafa YILDIRIM38 »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Eylül 20, 2011, 10:02:30 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2011, 11:18:36 ÖS » |
|
Mustafacım gerçekden maşallahı var artistin.. artistmisn sen dedirtecek kadar güzel... bol fermalı avlar dilerim kardeşim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 21, 2011, 08:25:22 ÖÖ » |
|
Öyle yüksekk ferma durunca ben bi an önündün keklik kalkacak zannettim hakkaten çok güzel bi video ellerininze sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 21, 2011, 09:14:43 ÖÖ » |
|
Bu köpeğin fermasında çayını demle ve iç ..maşallah sabırı mükemmel Bella ile babaları aynı olmasa bir numaralı damat adayımdı ama akraba evliliğine karşıyız  Elinize sağlık hocam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 21, 2011, 10:40:18 ÖS » |
|
Mustafacım gerçekden maşallahı var artistin.. artistmisn sen dedirtecek kadar güzel... bol fermalı avlar dilerim kardeşim...
Çetin ABi teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 23, 2011, 09:46:51 ÖÖ » |
|
Güzel köpek maşşallah bu ya....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 01, 2011, 11:44:13 ÖS » |
|
Öyle yüksekk ferma durunca ben bi an önündün keklik kalkacak zannettim hakkaten çok güzel bi video ellerininze sağlık.
Ömer bey videoyu çekerken ben de keklik kalkabilir diye bekledim ama bıldırcın kalktı inşallah kısa süre sonra keklik videolarınıda izleriz ARTİSTin... Sivastan sevgiler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 09, 2011, 01:08:43 ÖS » |
|
Bu köpeğin fermasında çayını demle ve iç ..maşallah sabırı mükemmel Bella ile babaları aynı olmasa bir numaralı damat adayımdı ama akraba evliliğine karşıyız  Elinize sağlık hocam... Güzel yorumun için teşekkür ederim Osman bey bellanın gelinimiz olmasını bizde isterdik ama onlar kardeş:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 09, 2011, 10:13:40 ÖS » |
|
maşallah hocam büyük sabır osman kardeşimin dedigi gibi çayını demle iç umarım alexde babasına çeker inşe allah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 12, 2011, 09:43:40 ÖS » |
|
İnşallah Ali bey iyi bir eğitimle babası gibi olacaktır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 13, 2011, 11:39:52 ÖÖ » |
|
Maşallah Artist çok güzel ve sabırlı. affıınıza sığınarak ben sadece birşeyi farkettim. videoyu çeken sizseniz ya siz köpeği unuttunuz yada bayağı aralı geziyor o sizi unuttu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 28, 2011, 04:09:06 ÖS » |
|
Alim bey Artist kuşu bulana kadar bu mesafelerde açılabilir ama avı bulunca mutlaka o sizi bekler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 15, 2012, 06:12:38 ÖS » |
|
yorum yapan dostlara teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 16, 2012, 12:12:56 ÖÖ » |
|
Artist artık internet aleminde nam yapmış bir köpektir bu videoyu daha öncede izlemiştim yine aynı keyifle izledim.teşekkürler hocam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|