teknolojiden geri kalmıyoruz işte veysel...
yanlızca av kendini geliştiremiyor orası kötü..
abi oda geliştirdi kendini. hani eskilerin lafı vardı. köpek fermayı verdi yaktık cıgarayı. diğer kuşlar nasıldır bilmem ama geçtiğimiz sezon 1 defa köpeğe kap deme şansım oldu. kuşlar artık çok ürkek olmuşlar.
Zamanla av hayvanına hiç şans tanımayacak hale geleceğiz malesef.....
bunları icat edenler vede kullananlar biraz da doğal hayata katkı yapsa...
En güzel saçma dişlerinin arasında hamur gibi ezilen saçma bence geometrik şeklinin pek bi önemi yok paylaşım için teşekkürler.
abi yanlız o yumuşak saçmalarında bazılarının namludaki sürtünme sırasında deforme olduğunu söylüyorlar
teknolojiden geri kalmıyoruz işte veysel...
yanlızca av kendini geliştiremiyor orası kötü.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
yakında tüfekli tavşan görürsek hiç şaşmayın
ah veyselim yakında kendi vuran saçmada çıkarır bunlar vuramayanlar için
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
abi onunda tadı çıkmaz yaw. düşünsene ibrahim kaygısız abi bağırıyo sana karşı tepeden keklik kalktı diye. sen diyosun ben hallederim
Küp şeklinde saçmayı daha önce de görmüştüm ama bu tapa afilli birşeymiş ....
extra hız kazandırıyormuş saçmaya galiba
ah veyselim yakında kendi vuran saçmada çıkarır bunlar vuramayanlar için
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Bak ben alırım o zaman ersin malum sadece korkutuyorum..
abi korkutmak ta bi sanat. domuz da korkmuştu senden
abi korkutmakda bir sanattır korkutanlar olmasa av kalmaz saten şakası bir yana bence büyük avlarda çok güzel sonuç alınır tariş gücü kuvvetli olur gurupmanı güzelse kullanılmalı bence
abi zaten ördek vede kaz avları için geliştirilmiş. grupman olayında da değişik mesafelerde testleri vardı videoda.