|
|
 |
« : Aralık 20, 2011, 11:34:26 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP http://www.izlesene.com/video/tavuk-tuyu-yolma-makinasi/1429879 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP osman kardeşimin dünkü ördeklerini görünce kendisi için araştırdım mutlaka biliyodur ama benden bi fikir elyapımıdır kullanışlıdır.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Aralık 20, 2011, 11:34:26 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 20, 2011, 11:57:42 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 21, 2011, 01:36:55 ÖÖ » |
|
bu makine antepteki arkadaşlara lazımmm devlet iyi izle sen bunların çencini kesin yaptırırsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2011, 09:11:01 ÖÖ » |
|
Ben kestiğim hayvanı bile bunun içine atmaya kıyamam ki insan bi garip oluyor..Eline sağlık Ertuğrul abi ama annemle eşim bi oturuşta temizlediler ördekleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2011, 10:16:48 ÖÖ » |
|
benzerini arkadaşın bıldırcın çifliğinde görmüştüm.... 3-5 bıldırcın birşey değilde adam 300-500 bıldırcın kesimi yapıyor günde ellede yolunmazki arkadaşlar... 15 dakikada 500 bıldırcın sinek kaydı traş olmuş gibi çıkıyorlar... bence çok güzel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 21, 2011, 12:13:52 ÖS » |
|
Bizde av yok hanımlar kuş vurdukmu sevinçten uçuyorlar .Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Ama yakında bunun daha orjinalını Osaman yapar demedi demeyin.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Paylaşım için sağolun kardeşim.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 21, 2011, 04:55:10 ÖS » |
|
osman makina için ön çalışmayı yap atölyede hemen hayata geçirelim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 21, 2011, 06:49:21 ÖS » |
|
osman kardeşim evlere kolaylık olsun diye yapmışlar sen bu işi yaparsın 1 tanede bana yap fiyatında anlaşırız bi camaşır makinası motoru işi görür sanırım yada ayran makinası da olabilir sen düşün ben beğendim ama av yok yinede yapalım derim yazın işi görür şimdiden kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 21, 2011, 06:54:10 ÖS » |
|
benim tanıdığım osman karatepe bu makinayı yapar abicim başkada birşey demem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 22, 2011, 09:09:07 ÖÖ » |
|
Makinanın ar-ge çalışması bitti en kısa zamanda bir prototoip çıkaracağım ama daha küçüğü olacak portatif ava götürebileceğiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 22, 2011, 12:08:10 ÖS » |
|
gözel bıldırcınla culluğuda temizlerse on numara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 22, 2011, 01:02:53 ÖS » |
|
Yok Abicim! Bu işler bize gelmez, Ha bu tavuğun başına gelenler pişmiş tavuğun başına bilem gelmemiştir bugüne kadar. Ben kestiğim tavuğu,vurduğum avı kendi ellerimle temizlerim. Gerçi bir avda birkaç Kaz vurunca evde temizlemek bayağı zor oluyor ve zaman alıyor ama; Eeeee.... Her avdada Kaz vurmuyoruzya. Ancak birkaç sezonde bir denk geliyor.O zamanda idare ediyoruz işte....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 23, 2011, 12:08:54 ÖÖ » |
|
kesmeden yoldu bu tavuk yenmez Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 23, 2011, 12:18:48 ÖÖ » |
|
kesmeden yoldu bu tavuk yenmez Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
mustafa abi onun öyle biderdi yokki domuzuda yiyo onlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|