|
|
 |
« : Şubat 06, 2010, 07:24:27 ÖS » |
|
Arkadaşlar sezondan dedim ama bir kaç fotoğraf geçen sezondan , umarım beğenirsiniz bilgisayarınızın sesini biraz açın iyi seyirler.. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP http://www.izlesene.com/video/amator-amator-----av-goruntulerim/1740431
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Şubat 06, 2010, 07:24:27 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 06, 2010, 07:40:39 ÖS » |
|
paylaşım için teşekkürler abi, nekadar güzel avlar ve tabiki beraberindeki anılar, avlarınız ve muhabbetiniz daim olsun, afyondan selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2010, 07:52:57 ÖS » |
|
Anıların güzel olması çok hoş değilmi abi hep güzel anılar bırakacak anlar yaşaman dileğiyle....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 06, 2010, 08:07:46 ÖS » |
|
paylaşım için teşekkürler abi, nekadar güzel avlar ve tabiki beraberindeki anılar, avlarınız ve muhabbetiniz daim olsun, afyondan selamlar.
yücelim teşekkür ederim kardeşim, günler geçer güzel kareler kalır, selamlar rastgele kardeşim Anıların güzel olması çok hoş değilmi abi hep güzel anılar bırakacak anlar yaşaman dileğiyle....
teşekkür ederim ibrahim kardeşim, inşallah güzel av günlerinde hep beraber olmak dileğiyle selamlar rastgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2010, 09:34:56 ÖS » |
|
Abicim görsel şölen yaşattın bizlere.5 yaşındaki oğlum Efe kucağımdaydı slaytı izlerken sen karpuz keserken babaa karpuz diye bağırıyo bende dedim oğlum yazın gideceğiz bu amcanın yanına diye ona göre karpuzları hazır etsen iyi olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 06, 2010, 10:26:36 ÖS » |
|
Abicim görsel şölen yaşattın bizlere.5 yaşındaki oğlum Efe kucağımdaydı slaytı izlerken sen karpuz keserken babaa karpuz diye bağırıyo bende dedim oğlum yazın gideceğiz bu amcanın yanına diye ona göre karpuzları hazır etsen iyi olur...
eyvah osmancım yeğenimizin canını çektirdik desene yaw, valla hiç düşünemedik Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP amcası efeden bir özür dilesin, Allah nasip ederse yazın amcası karpuzları bol bol dilimler osmancım efenin yanaklarından benim için öp selamlar kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 06, 2010, 11:19:51 ÖS » |
|
fevzi abicim elllerine saglık cok cok guzel olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 07, 2010, 08:38:35 ÖS » |
|
Dostum... bu çok değerli paylaşımlarını hiç beğenmedim Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP senide kırmamak adına ,eline sağlık, güzel olmuş diyorum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP selamlar saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 07, 2010, 11:31:30 ÖS » |
|
fevzi abim harika olmuş valla unutulmaz süper anlar ,en kötü günün böyle olsun abim sevgiler,saygılar,rastgele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 07, 2010, 11:35:59 ÖS » |
|
Fevzi abi valla ellerine sağlık çok güzel olmuşda çaptanmı düştün ne hani çulluk resimleri  Valla çulluk avında seni pirim olarak görüyorum ona göre bak sakladıysan reismleri çıkar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 08, 2010, 09:33:07 ÖÖ » |
|
fevzi kardeşim ğüzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık..........Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 08, 2010, 09:43:23 ÖÖ » |
|
fevzim güzel bir video olmuş eline emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 08, 2010, 10:09:48 ÖÖ » |
|
fevzi ustam,belgeselcilere taş çıkartmışsın.bu sezonu dolu dolu geçirenlerdensin,mşllh.her sezonun böyle geçsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 08, 2010, 10:54:10 ÖÖ » |
|
Çok güzel klip olmuş Fevzicim, darısı yenisezonun başına diyelim... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 08, 2010, 11:10:22 ÖÖ » |
|
Fevzi kardeş emeğine sağlık katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler Profosyonelce hazırlanmış her şey çok güzel av avlak muhabbet hele o kocaman karpuz yani şu anda elime geçse varya tavşan niyetine yerim selamlar rasgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|