WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 01:44:54 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git

Gönderen Konu: F.B:1 G.S:2  (Okunma Sayısı 600 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
M.Erdem YALÇINDAĞ
Mustafa Erdem Yalcindag
DostKoliK Üye

SEVİYE = 6

« : Şubat 28, 2008, 10:26:37 ÖS »

Degerli Arkadaslar,

Böyle bir konuya deginmiyecektim ama su an 53 yasindayim mart sonunda

bir yas daha terfi edecegiz.Bu yasima kadar bu kadar futbolu rezil eden bir HAKEM !!!!!!

görmedim üstelik bu zatiali FIFA kokartli bir hakemimiz.Iste yönettigi mac gayet acik ortada.

Ben top oynadim, senelerdir sporun icindeyim inanin bu atmosfer icinde oynanan futboldan zevk almadigim

gibi insan ister istemez strese giriyor insan.

Fener veya Galatasaray'in kazanmasi önemli degil illaki bir taraf galip gelecek ama bu hakem cok seneler

unutulmayacak bir mac cikardi,kendisini buradan kutluyorum.Iste Avrupa dünya kupalarina neden hakem gönderemiyor

diye düsünüyorsak cevap ortada.Hakem tarafsiz olmalidir ama  Sayin Cakir tarafsizligi birakin hakemliginin ne

kadar fakir ve primitiv kalmis oldugunu tüm dünyaya seyrettirdi.Diger tartisilacak bir konuda bu adamcagiza

FIFA kokarti nasil verildi buda kafa kurcalayacak sorulardan birisi bence.Ama burasi Türkiye hersey oluyor,

yakin zamanda bende yasadim bunu.O zaman kolay gelsin ve yerimizde saymaya uygun adim mars.

Hepinize selamlar Berlinden.
M.Erdem YALÇINDAĞ'in Imzasi
Mustafa Erdem Yalcindag,Emet. 31.03.1954
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« : Şubat 28, 2008, 10:26:37 ÖS »

VONKUJO
M.Erdem YALÇINDAĞ
Mustafa Erdem Yalcindag
DostKoliK Üye

SEVİYE = 6

« Yanıtla #1 : Şubat 28, 2008, 11:14:21 ÖS »

Canim kardesim,

Sen benim yazdiklarimi tam olarak anlamadin herhalde ben fenerbahceliyim demismiyim.

Sen olayi fenerli veya galatasarayli olarak yorumlayabilirsin o senin fikrin.Ok.Benim anlatmak

istedigim tema hakemin maci yönetme tarzidir.Iste aramizdaki nüans farki burada sen daha cok gencsin

benim senden büyük cocuklarim var ama tecrübe her konuda kolay kazanilan bir sey degildir.Zaman en iyi

hocadir tabiki okuyup ögrenirsen bilmem sana bir seyler anlatabildim mi.?Sürcü lisan yapip yapmadigina

sen kendi kendine karar verecek yastasin zannederim. Hosca kal.
M.Erdem YALÇINDAĞ'in Imzasi
Mustafa Erdem Yalcindag,Emet. 31.03.1954
Ali Ekber ÇOMAK
SaruhanlaR
Administrator
*

SEVİYE = 141

« Yanıtla #2 : Şubat 29, 2008, 09:13:49 ÖÖ »

Erdem Abi,
  ilk mesajında herşeyi o kadar iyi özetlemişsin ki söylenecek tek kelime kalmamış..Ellerine sağlık
Ali Ekber ÇOMAK'in Imzasi
Ali Ekber ÇOMAK
1975 - Kütahya A Rh (+)
0 506 950 69 69
Harun KARAOSMANOĞLU
Yeni Üye
*

SEVİYE = 0

« Yanıtla #3 : Şubat 29, 2008, 10:22:16 ÖÖ »

Avını vuramayan avcının bahanesizini(kendisi hariç)Tuttuğu takımın yenildiğini gören taraftarın bahanesiz olanını görmedim desem yeridir.İyi oynayan Kazansın.Rasgele
Harun KARAOSMANOĞLU'in Imzasi
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP   HARUN KARAOSMANOĞLU 1964 KASTAMONU-TROFE VE TAHNİT YAPILIR
Adil Karakus
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Şubat 29, 2008, 11:01:03 ÖÖ »

Sevgili arkadaşlar bu ülkenin sosyo ekonomik gidişatı ,daha hakemliği dahi beceremeyen talihsiz bir insanın yönettiği maçı tartışacak kadar iyi ve dengeli değildir .
Lütfen sağ duyulu olalım ve memlekette neler oluyor neler bitiyor bunlara göz atalım.Enflasyon,devalüasyon,kara harekatı..vs.
Sizce FB-GS eşleşmesi tesadüfmüdür??
Haa  bu arada ytl kalkıcak yeni 200ytl miz olacak Üzgün(

SAYGILAR
Ali Ekber ÇOMAK
SaruhanlaR
Administrator
*

SEVİYE = 141

« Yanıtla #5 : Şubat 29, 2008, 11:03:20 ÖÖ »

Avını vuramayan avcının bahanesizini(kendisi hariç)Tuttuğu takımın yenildiğini gören taraftarın bahanesiz olanını görmedim desem yeridir.İyi oynayan Kazansın.Rasgele

sende haklısın harun kardeş Gülümseme yalnız konunun takımla alakası yok dikkatli okursan...Olay gerçekten vahimdi...Bu arada kardeşim kimlik bilgilerini profilinden doldurursan çok iyi olur...teşekkürler

Adil Abi 200 Ytl (çıkasıya ytl tarih olur gerçi ya) olacakmış hakkaten yahu...Acayip bi durum tartışmak lazım gerçekten...Avcılık dışı paylaşımlarımıza açıp tartışabiliririz bence
« Son Düzenleme: Şubat 29, 2008, 11:09:53 ÖÖ Gönderen: avkolik » Logged
Ali Ekber ÇOMAK'in Imzasi
Ali Ekber ÇOMAK
1975 - Kütahya A Rh (+)
0 506 950 69 69
Orçun KIZIL
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

EN KÜÇÜK AVCI BENNNN :)

« Yanıtla #6 : Şubat 29, 2008, 11:29:30 ÖÖ »

abiler spor dostluk kardeslık ve centılmenlıktırr...
bu spor dalında hersey olabılır...onemlı olan baki kalacak olan arkadaslıklardı
selamlar
Orçun KIZIL'in Imzasi
ORÇUN KIZIL--1982--AB rh(+) Ula/Muğla
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

Sayfa: [1]   Yukarı git

aVKoLiK.NeT Etiketler
F.B:1 G.S:2

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

© eKBeRaLi - 2007
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM