|
|
 |
« Yanıtla #855 : Temmuz 20, 2011, 12:22:55 ÖÖ » |
|
önemli değil Mehmet bey, AVKOLİK-DOSTKOLİK adına beğeniniz için teşekkür ederiz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #855 : Temmuz 20, 2011, 12:22:55 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #856 : Kasım 26, 2011, 08:30:28 ÖS » |
|
Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. 1975 Aydın doğumluyum. Astsubay olarak yavru vatan KKTC de görev yapmaktayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #857 : Kasım 26, 2011, 08:43:48 ÖS » |
|
İYİ AKŞAMLAR HERKESE! BENDE EKİBE YENİ KATILIYORUM. 1984 EDİRNE DOĞUMLUYUM, İŞ DOLYISIYLA BANDIRMADAYIM. AVCILIĞA YENİ BAŞLIYOR SAYILIRIM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #858 : Kasım 26, 2011, 09:02:34 ÖS » |
|
eskişehirliyim ikametim yarı eskişehir yarı bursa..gemlik ilcesi emekliyim avkoliği ve avcı dostları seviyorum ..mustafa CİLİN dediği gibi utangacım amaaaa..herkese selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #859 : Kasım 26, 2011, 09:38:43 ÖS » |
|
İYİ AKŞAMLAR HERKESE! BENDE EKİBE YENİ KATILIYORUM. 1984 EDİRNE DOĞUMLUYUM, İŞ DOLYISIYLA BANDIRMADAYIM. AVCILIĞA YENİ BAŞLIYOR SAYILIRIM.
eskişehirliyim ikametim yarı eskişehir yarı bursa..gemlik ilcesi emekliyim avkoliği ve avcı dostları seviyorum ..mustafa CİLİN dediği gibi utangacım amaaaa..herkese selamlar.
Onur Ve Mehmet kardeşim AVKOLİK Ai,lesine hoşgeldiniz Keyifli paylaşımlar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #860 : Kasım 27, 2011, 12:04:45 ÖÖ » |
|
Dostlar diyarına hoş geldiniz gardaşlarım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #861 : Aralık 01, 2011, 09:24:15 ÖS » |
|
arkadaşlar aranıza istanbuldan katılıyorum kastamonu cide doğumluyum köyde avlandıklarımızı saymazsak yeni başlıyorum sayın bu arada mesleğim kalıpçılık istanbul topçulardayım selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #862 : Aralık 02, 2011, 01:17:55 ÖS » |
|
başçavuş oktay AYÇAKMAK gariban bir köylü çocuğuyum birazda avcılık var dost canlısı misfirperver biraz kayışı kopuk allahına kadar adanalıyıkk diyen bi tipiz işte yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ben byıl bütün dünyada barış sevgi huzur mutluluk istiyorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #863 : Aralık 02, 2011, 10:13:35 ÖS » |
|
BÜLENT KÜÇÜK 1978 GÖNEN/BALIKESİR doğumluyum deri teknisyeniyim ayrıca nakliye firmam var
Merhaba Bülent, Gönenin neresindensin?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 02, 2011, 10:15:07 ÖS Gönderen: Fatih TUTKUN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #864 : Aralık 03, 2011, 10:52:07 ÖÖ » |
|
başçavuş oktay AYÇAKMAK gariban bir köylü çocuğuyum birazda avcılık var dost canlısı misfirperver biraz kayışı kopuk allahına kadar adanalıyıkk diyen bi tipiz işte yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ben byıl bütün dünyada barış sevgi huzur mutluluk istiyorumm
Oktay Komutan Acıyı Dostu Misafiri Seven biriyim De Gerisi Tefaruat olsun Kardeşim.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Aha Hersözüne PARMAK Basarım selamlar komutan.Tüm Dostlara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #865 : Ocak 08, 2012, 09:27:54 ÖS » |
|
merhaba ben ali çiçek.erzurumdayım.en büyük tutkum av dır.avsız bir hayatı düşünemiyorum.herkese selam.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #866 : Ocak 09, 2012, 01:10:33 ÖÖ » |
|
merhaba ben ali çiçek.erzurumdayım.en büyük tutkum av dır.avsız bir hayatı düşünemiyorum.herkese selam.....
Aramıza hoş geldin kardeşim... Umarım keyifli paylaşımlarda birlikte oluruz. kafana takılan herhangi bir durumda çekinmeden herhangi bir yöneticimizden yardım isteyebilirsin.Dadaşlar diyarına selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #867 : Ocak 09, 2012, 10:18:24 ÖÖ » |
|
Tekrardan tüm dostlarımıza ailemize hoş geldiniz der değerli katılımlarınızı bizlerden esirgememenizi isteriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #868 : Ocak 09, 2012, 10:48:54 ÖÖ » |
|
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- merhaba ben ali çiçek.erzurumdayım.en büyük tutkum av dır.avsız bir hayatı düşünemiyorum.herkese selam..... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ali kardeş dostlar arasına hoş geldin safalar getirdin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #869 : Ocak 10, 2012, 12:47:58 ÖS » |
|
Ali ÇİÇEK Kardeşim! Siteye ve aramıza hoşgeldiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|