|
|
 |
« : Kasım 27, 2011, 03:06:07 ÖS » |
|
Merhabalar ben hasan görgülü ist gaziosman paşa da oturuyorum mesleğim kalıpçılık (tornacı ) uzun zamandır yapmak istediğim avcılık merakım bu aralar ağır bastı ve av tezkeresi almaya karar verdim aranıza katılıp inşaallah faydalı olurum herkese hayırlı paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Kasım 27, 2011, 03:06:07 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 27, 2011, 03:49:07 ÖS » |
|
aramıza hoş geldiniz hasan bey yeni başlayacağınız av hayatınızda başarılar dilerim bilecikten sevgiler saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2011, 04:45:08 ÖS » |
|
çok teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2011, 07:24:50 ÖS » |
|
Hasan bey aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 27, 2011, 09:07:13 ÖS » |
|
Hasan kardeşim Ailemize Hoşgeldin Keyili Paylaşımlar dilerim.Manisa Gölmarmaradan selamlar.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 27, 2011, 11:06:22 ÖS » |
|
aileye hoş geldin abim değerli paylaşımlarını bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 27, 2011, 11:16:10 ÖS » |
|
Aramıza bu sıcacık aileye hoş geldin sayın abim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 27, 2011, 11:48:55 ÖS » |
|
Hoşgeldin Hasan abi. Avcılık hayatında bol bereketli avlar ve güzel paylaşımlar dilerim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 28, 2011, 12:18:56 ÖÖ » |
|
Hasan Bey hoşgeldiniz..Değerli katılımlarınızla bizlerle olmanızı temenni ediyorum.Selamlar İstanbul'a...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 28, 2011, 09:44:16 ÖÖ » |
|
Aileye hoşgeldiniz kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 28, 2011, 08:09:07 ÖS » |
|
Hasan kardeşim Avkolik sitemize Hoşgeldin Keyili Paylaşımlar dilerim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 03, 2011, 09:53:16 ÖS Gönderen: Mesut BÜLBÜL »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 28, 2011, 08:33:54 ÖS » |
|
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar inşaallah şu teskerem bi çıksın birde süper poze tüfek aldımmı tamam galiba  da gerisi nasıl olur bilmem artık kısmet diyelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 29, 2011, 02:43:39 ÖS » |
|
Hasan Bey! Aramıza hoşgeldiniz. İnşallah av tezkerenizi,avlanma pulu,belgesini alır güzel ve bereketli avlar yapar ve bizlerle paylaşırsınız. Paylaşımlarınızı bekliyoruz. Selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 01, 2011, 09:16:40 ÖS » |
|
Arkadaşlar sadece sağlık raporum eksin onuda halledebilirsem emniyete müracat edeceğim gerisni avcılar kulübü halledecek acaba sağlık raporun da ne gibi sorunlar çıkarıyorlar. eyüp devlet ve bayrampaşa çok problemliymiş diyorlar bende silivri devlet hastanesinden almayı düşünüyorum . hayırlısı bakalım herkese teşekkürler ha birde süper poze tüfek almayı düşünüyorum gerçi herkes kullandığı tüfeği tercih eder ama yinede sizlerin fikrleri aydınlatıcı olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 02, 2011, 10:38:01 ÖS » |
|
Arkadaşlar sadece sağlık raporum eksin onuda halledebilirsem emniyete müracat edeceğim gerisni avcılar kulübü halledecek acaba sağlık raporun da ne gibi sorunlar çıkarıyorlar. eyüp devlet ve bayrampaşa çok problemliymiş diyorlar bende silivri devlet hastanesinden almayı düşünüyorum . hayırlısı bakalım
herkese teşekkürler ha birde süper poze tüfek almayı düşünüyorum gerçi herkes kullandığı tüfeği tercih eder ama yinede sizlerin fikrleri aydınlatıcı olur
Merhaba , Aramıza hoşgeldiniz. Sağlık raporunu artık Aile hekimi yani sağlık ocağı veriyor ben oradan aldım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|