|
|
 |
« Yanıtla #120 : Kasım 20, 2008, 08:19:01 ÖS » |
|
ben de bandırmdan ufuk yuruk suan kesandayım saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #120 : Kasım 20, 2008, 08:19:01 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #121 : Kasım 30, 2008, 10:50:18 ÖS » |
|
selam avcı arkadaşlar ben de aranıza yeni geldim benide aranıza alıp bu güzel arkadaşlığa dahil ederseniz mutlu olurum ben yaşar istanbuldanım herkese rasgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #122 : Aralık 01, 2008, 02:42:38 ÖÖ » |
|
ben alpaslan.kütahya çavadrhisar afşar köyündenim.şu an ünversite okuyorum.avcılık muhabbet işi diye düşünüyorum.bu görüşüm beni çoğu zaman yalnız bıraksa da bundan yılmam.hayvanları çok seviyorum.evde 14-15 çeşit hayvan var.herkese sevgi ve saygılar
ben de bandırmdan ufuk yuruk suan kesandayım saygılarımla
selam avcı arkadaşlar ben de aranıza yeni geldim benide aranıza alıp bu güzel arkadaşlığa dahil ederseniz mutlu olurum ben yaşar istanbuldanım herkese rasgele
cümleten hoşgeldiniz arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #123 : Mart 14, 2009, 12:40:17 ÖÖ » |
|
yavv arkadaşlar tanışalım dedim dedimde sizle anlaşabilirmiyim bilmem ben balıkcıyım yav avcu değilim hepinize yinede iyi avlar dileklerimle adanadan herkese slm larrrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #124 : Mart 14, 2009, 11:01:05 ÖÖ » |
|
selam gönül dostları aranızdan olmaktan çok mutluyum bende nevşehirden kosavalı miroglu hem tüfek kara avları hemde balık avcısıyım hepinizle tanışmaktam onur duydum allahım neşemizi bozmasın bol yaglı bereketli avlar dileklerimle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #125 : Mart 14, 2009, 11:40:18 ÖÖ » |
|
yavv arkadaşlar tanışalım dedim dedimde sizle anlaşabilirmiyim bilmem ben balıkcıyım yav avcu değilim hepinize yinede iyi avlar dileklerimle adanadan herkese slm larrrr
öncelikle hoş geldin dostum.balıkçılıkta bir avdır.aramızda bir sürü balıkçı dostumuz var.biraz gezersen avladıkları balık resimlerini,videolarını paylaşan dostlarımız var.sizinde varsa video,resimleriniz paylaşımlarınızı bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #126 : Eylül 21, 2009, 01:01:26 ÖÖ » |
|
slm arkadaşlar bir arkadaşım sayesinde aranıza yeni katıldım.öncelikle tüm site üyelrinin bayramını kutlarım.bartından sevgi ve selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #127 : Eylül 23, 2009, 08:08:18 ÖÖ » |
|
herkese slm tüm kuş ve balıkcı arkadaşların mubarek ramazan bayramını kutlarım iyi bayramlar rasgele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #128 : Şubat 08, 2010, 08:44:49 ÖS » |
|
SLM ARKADAŞLAR MUAMMER ERENKUŞ BURALARDA MII
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #129 : Şubat 08, 2010, 08:50:39 ÖS » |
|
Öncelikle hoşgeldiniz..Önce tanışma mesajı atıp daha sonra bu şekilde bir konu açsaydınız bence daha çabuk cevap alırdınız... Tekrardan hoşgeldiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #130 : Şubat 09, 2010, 12:30:13 ÖS » |
|
CÜMLETEN SELAMÜNALEYKÜM ... AYKUT BERBER doğma büyüme sakaryalıyım . 23 yaşındayım .. baba mesleği emlak komusyonluğu ile uğraşıyom . lise mezunuyum .. askerliğimi yaptım . saygılar ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #131 : Şubat 09, 2010, 12:55:14 ÖS » |
|
Aykut Kardeşim! Merhabalar... hoşgeldin demek istiyorum,aslında seni siteden tanıyoruz ama buraya konuyu yeni açtığınız için bir merhaba demek istedim.... Saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #132 : Şubat 09, 2010, 12:57:18 ÖS » |
|
hoşbulduk merhaba recep abi .. akşam senin kulaklarını çınlattık sebo abiyle  fotolara fln baktık .. hoş beş muhabbet fln .. selamlar abi ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|