|
|
 |
« Yanıtla #30 : Kasım 20, 2007, 12:21:45 ÖÖ » |
|
Mehmet abi hoşgeldin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #30 : Kasım 20, 2007, 12:21:45 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : Kasım 22, 2007, 11:17:56 ÖÖ » |
|
Selam arkadaşlar bende Uşak' tan Savaş ÇETİN; Herkese bol avlar bol muhabbetler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : Kasım 22, 2007, 01:17:31 ÖS » |
|
SELAM AVCI ARKADAŞLAR BEN ADAPAZARINDAN ENVER TOPÇUOĞLU. ADAPAZARINDAN SAYGILAR SELAMLAR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : Kasım 22, 2007, 01:27:14 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP hoş geldin sevgili dostum sefalar getirdin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #34 : Kasım 22, 2007, 01:58:39 ÖS » |
|
Selam Arkadaşlar ... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Bu camia neredeyse bende hepiniz gibi oradayım,herkeze SAYGI ve SELAMLAR bol avlar....... Adil KARAKUŞ 1969-MERSİN/MEZİTLİ Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP www.mezitliavcilarkulubu.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : Kasım 22, 2007, 05:53:45 ÖS » |
|
Antalya Manavgattan Fatih HACIABBASOĞLU.. Sizlerle Burada Olmaktan Son derece Mutluyum. Birbirinden Değerli Abilerim ve Kardeşlerimin Yanındayım Artık. Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 : Kasım 22, 2007, 10:08:23 ÖS » |
|
tanığım ve tanımadığım herkeze selamlar ayrıca yeni sitemiz hayırlı uğurlu olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #37 : Kasım 22, 2007, 10:43:01 ÖS » |
|
Herkese Hoş Geldiniz diyorum,umuyorum ki Hoşça vakit geçirir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : Kasım 23, 2007, 01:40:15 ÖÖ » |
|
Bende Süleyman Çamkıran ...(ciga) Emetten..Ama şuan kütahyadayım Mustafa abimin yeni sitesine umarm katkılarımız olur... saygılarla ... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 23, 2007, 01:42:14 ÖÖ Gönderen: tr_hack_by »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : Kasım 23, 2007, 03:18:44 ÖÖ » |
|
aramıza hoş geldiniz dostlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #40 : Kasım 23, 2007, 11:49:34 ÖÖ » |
|
HERŞEY YAVAŞ YAVAŞ OLUR. GÜZEL VE POPİLER BİR SİTE OLACAĞINDAN KUŞKUM YOK ARKADAŞLAR. HERKESE SELAMLAR YENİ GELEN ARKADAŞLARADA SELMLAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : Kasım 24, 2007, 11:21:14 ÖÖ » |
|
arkadaşlar fatih i tanımayan yoktur umarım çok güzel bir köpek çiftliği kurdular sevgili bülent ile HOŞ GELDİN FATİH GARDAŞIM SEVGİLİ DOSTLAR HOŞ GELMİŞSİNİZ SEFALAR GETİRMİŞSİNİZ. AV RESİMLERİNİZ NEREDE ARKADAŞLAR,,YOKSA BU FORUM U BEN Mİ KULLANAMIYORUM. BAZEN BENİM UKALALIKLARIMA KATLANIYORSUNUZ KUSURA BAKMAYIN. SAYGILAR SUNUYORUM İNŞALLAH HEP BERABER HOŞ ÇA VAKİT GEÇİRİRİZ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #42 : Kasım 24, 2007, 10:26:51 ÖS » |
|
herkese selamlar emetten mustafa algül 1974 doğumluyum A.Ekberin emeğine teşekkürler.Daha kimleri av camiasına katacak bakalım bu M.Çil.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #43 : Kasım 27, 2007, 12:07:27 ÖÖ » |
|
SEVGİLİ TERZİ Yİ HATIRLARSINIZ BİR ARA SETER MERAKI VARDI,,,fakat çabuk uyandı arkadaşlar. her neyse bu camiaya çok avcı ve dost kazandırdığıma inanan bir insanım. kimisi bizleri iyi bildi kimiside ,,,sadece köpek için bizleri arayıp sordu..olsun önemli de değil,,,varsın olsun bu camiada okadar çeşit arkadaş tanıdımki, DOSTLARIN YERİ HEP AYRI oldu...bizde inşallah ADI DOST olanlardan olmuşumdur. SAYGILAR EMETLİ AVCILARDAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #44 : Kasım 27, 2007, 10:03:45 ÖÖ » |
|
HOŞBULDUK MUSTAFA ABİ...... BİZLERDE SİZLERİN YANINDAYIZ..AVCILARIN ve DOSTLARIN BULUŞMA ve KAYNAŞMA ORTAMINI SAĞLADIĞINIZ İÇİN SİZLERE NEKADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR. TABİ BU ARADA SENİ VE EKİBİNİ ANTALYADA ENKISA ZAMANDA GÖRMEK İSTERİZ..ARTIK ÇİFLİK BİTMEK ÜZERE.. İNŞALLAH YAKINDA TAM KAPASİTE HİZMETTE OLACAĞIZ.BU ARADA ÇARDAK'ta TAMAM MUSTAFA ABİ..MANGALI ARTIK MANAVGAT'ı ve DENİZİ SEYREDEREK YAKACAĞIZ Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP HERKEZE SAYGI ve SEVGİLER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|