|
|
 |
« : Temmuz 23, 2010, 11:08:23 ÖS » |
|
Değerli abilerim sitenize babam yıldıray ince üye bende üye oldum siz değerli abilerimin av biğilerinden faydalanmak isterim tüm av kolik ailesine muğla milastan selamlar.....Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Temmuz 23, 2010, 11:08:23 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2010, 11:28:34 ÖS » |
|
Koç yavrusu aileye renk kattın. Hoş geldin can kardeşim benim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 24, 2010, 10:54:36 ÖÖ » |
|
hoşgeldin kardeşim, afyondan selamlar, bizlerde senin deniz tecrübelerinden faydalanmak ve resimlerini paylaşmanı dileriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2010, 01:26:14 ÖS » |
|
dostluk adına bulabileceğin herşey burda mevcut abim aileye hoş geldin işallah değerli insanlardan değerli bilgilere ve tecrübelere sahip olursun selamlar abim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 24, 2010, 02:23:20 ÖS » |
|
Vay benim yeğenime maşşallah aramıza hoş geldin hasan kardeş bu güzel sitenin genc balıkcısı olmuşsun bile, bu sitemizde tüm aradıklarını bulacağından emin olabilirsin . sol elinle tuttukların senin sağ elinle cetiğin fotoraf kareler bizim olsun . yeğenim babanada selamlar sayğılar şimdilik güzel paylaşımlar dileğimizle diyorum aramıza hoş geldin tekrardan Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 25, 2010, 10:09:52 ÖÖ » |
|
hosgeldın bende yenıyım manısadan selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 25, 2010, 11:39:02 ÖÖ » |
|
Hosgeldin keyifli paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 25, 2010, 11:41:16 ÖÖ » |
|
Koç yavrusu aileye renk kattın. Hoş geldin can kardeşim benim...
hoşgeldin kardeşim, afyondan selamlar, bizlerde senin deniz tecrübelerinden faydalanmak ve resimlerini paylaşmanı dileriz.
Vay benim yeğenime maşşallah aramıza hoş geldin hasan kardeş bu güzel sitenin genc balıkcısı olmuşsun bile, bu sitemizde tüm aradıklarını bulacağından emin olabilirsin . sol elinle tuttukların senin sağ elinle cetiğin fotoraf kareler bizim olsun . yeğenim babanada selamlar sayğılar şimdilik güzel paylaşımlar dileğimizle diyorum aramıza hoş geldin tekrardan Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
hosgeldın bende yenıyım manısadan selamlar...
Hosgeldin keyifli paylaşımlar
Abilerim ve arkadaşım orhan hoş bulduk hepinize ayrı ayrı teşekür ederim.......
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2010, 11:42:49 ÖÖ Gönderen: Hasan Mert İNCE »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 25, 2010, 04:42:54 ÖS » |
|
hoşgeldin hasan mert kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 25, 2010, 07:36:48 ÖS » |
|
Hasan Mert yiğenim hoş gelmişsin dostlar diyarına, en az baban kadar aktif olacağından şüphem yok, balıkçılık adına bizimde senden öğreneceklerimiz vardır, Babana ve Milaslı tüm dostlara selam olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 27, 2010, 10:38:45 ÖÖ » |
|
hoşgeldin hasan mert kardeşim..
Hasan Mert yiğenim hoş gelmişsin dostlar diyarına, en az baban kadar aktif olacağından şüphem yok, balıkçılık adına bizimde senden öğreneceklerimiz vardır, Babana ve Milaslı tüm dostlara selam olsun.
Abilerim teşekür ederim milastan selamlar.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 27, 2010, 01:00:30 ÖS » |
|
aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 28, 2010, 09:54:46 ÖÖ » |
|
Hasan Mert İNCE Yeğenim! Hoşgelmişsin,sefalar getirmişsin sitemize... Sen sitemize yabancı sayılmazsın..., Hadi bakalım bol bol paylaşım bekliyoruz senden... Babana da ayrıca selamlar ve saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 28, 2010, 11:47:46 ÖÖ » |
|
Hasan Mert İNCE Yeğenim! Hoşgelmişsin,sefalar getirmişsin sitemize... Sen sitemize yabancı sayılmazsın..., Hadi bakalım bol bol paylaşım bekliyoruz senden... Babana da ayrıca selamlar ve saygılar...
Teşekürler recep kardeşim aleyküm selam sezonumuza az bir zaman kaldı işallah bu sezonda senin ğüzel av karelerinden faydalanacağız selamlar.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |