|
|
 |
« : Mayıs 25, 2011, 08:02:42 ÖÖ » |
|
TÜM AVCI ARKADAŞLARA SELAM BENİ ARANIZA KABUL EDEN SİTE YÖNETİCİLERİNE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM. İŞALLAH İYİ PAYLAŞIMLARLA BENDE ARINIZDA KAYNAŞIRIM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Mayıs 25, 2011, 08:02:42 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2011, 08:11:42 ÖÖ » |
|
Burhan bey aileye hoşgeldiniz... katılımınızdan dolayı biz teşekkür ederiz... keyifli paylaşımlarınızı ve portaldaki konularda değerli yorumlarını bekleriz..., selam ve saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2011, 09:09:02 ÖÖ » |
|
Burhan bey hoşgeldiniz sefalar getirdiniz biraz kendinizden bahsederseniz uyum süreci eminim biraz daha hızlanacaktır keyifli paylaşımlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2011, 10:47:42 ÖÖ » |
|
burhan bey aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 25, 2011, 11:14:47 ÖÖ » |
|
hoş geldin kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2011, 12:44:40 ÖS » |
|
abi hoş geldin sefalar getirdin seviyeli ve değerli dostluklar dilerim güzel paylaşımlarını bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 25, 2011, 01:15:21 ÖS » |
|
Hoşgeldiniz keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 25, 2011, 01:39:23 ÖS » |
|
hoş geldiniz keyif dolu paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 25, 2011, 06:08:12 ÖS » |
|
Aileye hoş heldiniz Burhan bey. Sitemizde büyük harf kullanılması yasaktır dikkat ederseniz sevinirim Ne işle meşgulsünüz, ne tür avları seviyorsunuz ne zamandır av sporuyla ilgileniyorsunuz Tercih ettiğiniz tüfek ve kullandığınız tüfek nelerdir başka sporlara merakınız varmı? İnşallah harika paylaşımlarınızı bizden esirgemez sizde bu ailenin samimi bireylerinden olursunuz. Saygılarımla.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 25, 2011, 09:12:06 ÖS » |
|
Burhan bey aileye hoşgeldiniz... katılımınızdan dolayı biz teşekkür ederiz... keyifli paylaşımlarınızı ve portaldaki konularda değerli yorumlarını bekleriz..., selam ve saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 26, 2011, 10:45:12 ÖÖ » |
|
Burhan Bey! Siteye ve aramıza hoşgeldiniz. İnşallah burada hep birlikte güzel paylaşımlarda,tatlı sohbetlerde bir arada olup,uzun yıllar sürecek dostluklar kurabilmek dileklerimle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 27, 2011, 02:25:35 ÖÖ » |
|
değerli yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. tanışma kaynaşma fesilesiyle kemdimden biraz bahsedeyim 43 yaşındayım evli ve iki oğlum var bilecik'te ikametgah ediyorum iş yerim kütahya eti gümüş aş. bakım ve onarım şefi olarak görev yapmaktayım 15 yıllık bir av geçmişim bohçacıları sevmeyen uçar avını çok seven biriyim. müzik dinlemek futbol oynamak ve balık tutmak hobilerim arasında 5 yıl kadar seter köpeğimle avlamaktaydım maalesef geçen sene bir kaza sonucu onu kaybettim.bu yıl inşallah yeni köpeğim anne lora baba fox tan olma 3 aylık bir dişi poınteri yetiştirip avlanacağım bu yavruyu bana kazandıran sitenin değerli üyelerinden emet'li mustafa çil arkadaşımıza çok teşekkür ederim avı ve ferması bol olur inşallah. avrupa tüfeklerle avlanmak tercihim 61namlu otmatik franci ve rus baikal süper poze tüfeğim var. herkeze yeni sezonda kazasız belasız bol avlar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |