|
|
 |
« : Kasım 14, 2010, 04:26:56 ÖS » |
|
00arkadaşlar bugün de tavşan meralarına gidelim dedik yanımıza dağ keçisi cemil amcayıda aldık,tabii onun tavşan köpeklerinide,köpekler bir tavşan kaldırdı ben göremedim cemil amca atmış yaralamışgayet normal bir durum şimdi inanılmaz bir şey anlatacağım size kopaylar sağımızda aranıyor bende sola inelim dedim benim eva ve shrek yanımda,shrek birden yere yapıştı nasıl iz sürüyor koşarak ben geride kaldım eva arkasında sağa bir ferma anlık 2sn çalıya bir daldı resmen uçtu arkasından eva bir boğuşma kaçırdılar ben yakalayamadım atış pozisyonunu,tavşan yukarı çıktı eva takip gitti canlı canlı yakaladı aldı geldi.inanılmaz olan o 5 aylık köpeğin soyaktaki halini fermayı görmenizi isterdim.çekirge kovalayan o köpek gitti yerine başka bir şey geldi 15 dk sonra eva fermada,shrek arkasında fermada.....bugün shrek;ya içine birşey girmiş yada....son gelirken koca tavşan köpeği sardı buna 5 aylık köpek aldı onu çöktü gırtlağına ....yavru ya bildiğin yavru şaşılacak şeyler yaptı çok uzattım arkadaşlar ama hala ağzım bir karış açık Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP bu günün kahramanı shrek baş resmi haketti Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP buda cemil amcanın arkadaşı minareci mehmet Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP buda eva
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2010, 10:22:37 ÖS Gönderen: İBRAHİM AKKAYA »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Kasım 14, 2010, 04:26:56 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 14, 2010, 05:48:42 ÖS » |
|
Emrah bey av kanı yüksek olan köpeklerin eniklik dönemlerinde bu tip ani çıkışları her zaman olur. Bi gün kelebek kovalayıp oyun oynayan yavru önünde vurulan bi av sonrasında bi anda kırk yıllık köpek gibi av aramaya başlayabilir. Öküz olacak dana bacağından belli olur köpeklerinze maşallah.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2010, 10:48:30 ÖS Gönderen: Cemal ALTINSOY »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 14, 2010, 05:55:28 ÖS » |
|
Emrah kardeşim güzel paylaşım ellerine saglık teşekürler rastgele......
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2010, 10:49:12 ÖS Gönderen: Cemal ALTINSOY »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 14, 2010, 07:14:05 ÖS » |
|
Emrah Kardeşim ellerine sağlık avınız muhabetiniz bol olsun.Manisa Merkezmi. RASTGELE
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2010, 10:49:43 ÖS Gönderen: Cemal ALTINSOY »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 14, 2010, 09:09:38 ÖS » |
|
Emrah Kardeşim ellerine sağlık avınız muhabetiniz bol olsun.Manisa Merkezmi. RASTGELE
evet ibrahim abi merkez
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2010, 10:50:38 ÖS Gönderen: Cemal ALTINSOY »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 14, 2010, 09:17:29 ÖS » |
|
maşallah shrek'e ben avcı olacam patron demiş bu gün sana  , avlarınız her daim böyle keyifli geçmesi dileğiyle selamlaremrah kardeşim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2010, 10:51:05 ÖS Gönderen: Cemal ALTINSOY »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 08, 2010, 09:22:51 ÖÖ » |
|
dağ keçisi dayımız bırakmadımı kopayları orda be olsam bırakır snn yaruyu alırdım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2010, 10:52:21 ÖS Gönderen: Cemal ALTINSOY »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 08, 2010, 11:10:31 ÖÖ » |
|
Konunun başlığındaki tarihte bir yanlışlık var sanırım.14-7-2010 diye atmışsınız tarihi.Temmuz ayında av yasak bir de fotoğraflar temmuz ayında çekilmişe benzemiyor.Saygılar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2010, 10:51:56 ÖS Gönderen: Cemal ALTINSOY »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 08, 2010, 09:11:47 ÖS » |
|
emrah abi bu güzel paylaşım için teşekürler rasgele......
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2010, 10:51:28 ÖS Gönderen: Cemal ALTINSOY »
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]