öncelikle butun avkolik camiasının bayramını kutlarım.bayram munasebatiyle memleketteydim.hava malesef kopay avına tatıl boyunca musade etmedi.asırı derecede rüzgar vardı.yinede sansımızı denemek için babamla beraber koyulduk yola.tek bir foto var makinenin azizliğine ugradık onuda eve gelince cektim.ay sabaha kaldıgı için babam genelde meranın etekleri aramamızı gerektği soyledi ve her zaman ki gibi haklı cıktı düzlükte aksamdan yayılan tavsan hemen dagın etegine yatmış nerdeyse ustune basacakmısım hemen fırladı inanın bir an kalbim yerinden cıkacaktı o heyecanla ilk fisek karvana ikincisinde aldım tavsanı.kopylarımız yarım saat kadar sonra bir velvele deriz biz cığlık atarcasına havlıyorlar kaldırdılar tavsanı yarım saat kadar kovduktan sonra babam da onu vurdu nasibizi alarak eve donduk. .saygılar fotoda tek ben oldugum için yanlış anlasıma olmasın avımız limitler dahilindedir.
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP [IMG]