|
|
 |
« : Şubat 05, 2012, 10:36:37 ÖÖ » |
|
keklik sezonun son av gününde doğanın bana hediyesi.... bende bunu ölümsüzleştirip tahnitini yaptım... bakalım beğenecekmisiniz... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
ilk postada gözüme takıldı...ama beni bayağı uğraştırdı... sonunda koleksiyonuma katıldı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Şubat 05, 2012, 10:36:37 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 05, 2012, 10:45:26 ÖÖ » |
|
Çeto biliyosun hala bana keklik tahnitlerin gelecek. Sanırım bunu bana göndereceksin  Gerçektende hoş durmuş usta bazen doğada bu şekilde türler çıkıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 05, 2012, 10:58:26 ÖÖ » |
|
sanadamı sözüm var...  dayıya bir çil sözüm var... sende o kadar canlısı vardı ne yaptın... yengemin korkusundan hepsini salmışsın diye duydum.... en iyi keklik tahniti yapılmış keklikmi diyosun yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 05, 2012, 12:08:15 ÖS » |
|
Çeto biliyosun hala bana keklik tahnitlerin gelecek. Sanırım bunu bana göndereceksin  Gerçektende hoş durmuş usta bazen doğada bu şekilde türler çıkıyor. ula ibo herşeye maydonoz oluyosun sen önce yengemden izin al bakayım Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ben isteyecem bi tane sen kara kovan bal istedin sana bal gelecek hiç sulanmaLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP çetin kardeşim eğer elinde bundan fazla bir tane varsa bana gönderirmisin göndermezsende canın sağolsun!!!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP bizde bu resme bakar avunuruz paylaşım için teşekkürler eline sağlık kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 05, 2012, 12:14:34 ÖS » |
|
Abi bu ne yaw ilk defa görüyorum sanki çamaşır suyuna düşmüş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 05, 2012, 12:56:23 ÖS » |
|
Usta mükemmel bişeymiş bu ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 05, 2012, 01:09:25 ÖS » |
|
Eline sağlık abim güzel olmuş...çok güzel bir hediye olmuş sana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 05, 2012, 06:30:37 ÖS » |
|
Çeto Bu Komutana Yakışır Karışık bu Adanalı ya Benzemiyor.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Karışık Keklik Değişik Keklik.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Ben ÇİL erimi istiyorum Ege de Havam olsun. Ellerine sağlık.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 06, 2012, 09:03:45 ÖÖ » |
|
Valla ben bilmem dayıma verdin tahnitleri seni ziyarete geldiğimizde bana vermedin. Hala ördek ve keklik tahnitleri gelecek bana ona göre. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 06, 2012, 11:21:27 ÖÖ » |
|
Başına Dayın Kadar Taş Düşsün Diyeçem olmayaçak.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Yav sizin Yaşınız genç dayının görüp göreçeği bu.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2012, 12:32:54 ÖS » |
|
çok güzel bir hayvan mış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 06, 2012, 03:51:01 ÖS » |
|
Dayı konuda sen varsın ama sen alınma benim uğraştığım çeto
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 06, 2012, 07:38:08 ÖS » |
|
Müdürüm çiller boşandımıki ikidebir çilleri istiyon yengem duymasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 06, 2012, 10:08:09 ÖS » |
|
Müdürüm çiller boşandımıki ikidebir çilleri istiyon yengem duymasın
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2012, 10:16:20 ÖS » |
|
vay babam vay... dayı çilin hazır...adresi sen özelden yaz bana... arkadaşlar elimden geldiği kadar yakışıklı olanların tahnitini yapmaya çalışıyorum... inanın kolay mesele değil... birinin yapımı bir günümü alıyor.. söz verdiysek,sözümüzde duracaz artık napalım... burhan abi en kısa zamanda senin isteğinide yerine getiririm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|