|
|
 |
« : Haziran 08, 2010, 09:32:46 ÖÖ » |
|
Linki tıkladıktan sonra harita karşınıza çıkacak görmek istediğiniz ili seçip üstteki yasak sahalar kutucuğunua tıklamanız yeterli. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP http://mak.cevreorman.gov.tr/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Haziran 08, 2010, 09:32:46 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 08, 2010, 11:09:32 ÖÖ » |
|
bir türlü göremedim neden acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 08, 2010, 01:03:22 ÖS » |
|
Çok güzel en sonunda teknolojiden yararlanıp güzel bir harita yapmışlar eline sağlık Ömer...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 08, 2010, 01:20:07 ÖS » |
|
Emrah bey sıkıntıyı tam olarak söylerseniz yardımcı olmaya çalışalım. Göremedim derken linkimi göremediniz haritayımı yoksa kapalı olan alanımı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2010, 01:46:24 ÖS » |
|
ömer kardeş bende denedim kapalı yerleri bulamadım sade harita var.nerde yanlışlık yaptık acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 08, 2010, 01:57:47 ÖS » |
|
Mehmet bey harita açıldıktan sonra sol üst köşede ava kapalı sahalar diye bi kutucuk var onun içine tik koyduğunuz zaman kapalı olan alanlar renk değiştirecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 08, 2010, 02:04:20 ÖS » |
|
Resimle anlatırsak daha kolay anlaşılacak sanırım. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Kutucuğa tıkladığınız andada bu şekilde geliyor kahverengi olan bölgeler avlanmaya yasak olan sahalar.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 08, 2010, 02:43:46 ÖS » |
|
yardımın için teşekürler. yeni sezonda herkese hayırlı olsun rastgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 08, 2010, 03:15:58 ÖS » |
|
Önemli değil heralde çözdük olayı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2010, 07:26:05 ÖS » |
|
aynı yerler geçen yılda kapalıydı....yuhhhhh yaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 09, 2010, 01:43:24 ÖS » |
|
Bide ben şimdi merak ediyorum bu kararlardan menmun olmadığımızı kime dile getirecez hangi makama nasıl bi başvuru yapmamız gerek bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Mesela aynı yeri her sene nasıl kapalı tutabiliyorlar bunun için kanunlar ne diyo. Vallahi Nevşehirde bırakın keklik tavşanı bıldırcını tutan yerleri bile hiç fire verdirmeden kapatmışlar. Orman müdürü kendi köyünü ava kapatmış sırf millet gelip gidip rahatsız etmesin diye . Bi tane bıldırcın keklik bulamazsınız çölü kapamış adam iki senedirde kapatıyo. Şimdi tamam bişeyler yapalım diyoruz ama ne yapmalıyız bu konuda lütfen bilgisi olan herkes yazsın çünkü ben ne gerekiyosa yapmaya karar verdim. Dün klüpte herkes kızgın olmazsa alırım klüp başkanı ve yönetimini nereye gerekirse giderim. Ama dediğim gibi kör dövüşü yapmak yerine kanun ne diyosa onu yapmalyız. Haklıysak gereği yapılsın haksızsak hiç olmazsai çimizde uhdesi gitsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 10, 2010, 09:17:12 ÖÖ » |
|
ömer valla sesimizi bu saatten sonra duyuracak hiçbir yer yok kardeşim...yani varda yok... isteseler elbette bişeyler yapabilrler ama mümkünatı yok istemezler....nasılki erzincanda avcılar kulübü başkanı tarafından baskı yapılınca kekliğe kapatıldı demekki isteseler yasağıda kaldırabilirler... hoş erzincanın keklik popilasyonu erzurumun keklik popilasyonundan az değildir...belkide daha fazladır.... peki neden yasak,adamlar duyarlı davranıyor,uyanık davranıyor erzurum serbes erzincana ava gelen adam burdan 2 saate erzuruma gitmeyide göze alır...gidip oranın kuşunu avlasınlar...bizim kuşumuza dokunmasınlar....onlarda bastılar onayı nasılsa erzurum ermeni sınırlarında kalıyor...yazık ya valla yazık bu kadar adaletsizlik olmaz...açıyorsan orayıda ava açmalıydın neden tüm avcıyı bir avlakta topluyorsun amacın ne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 10, 2010, 09:33:10 ÖÖ » |
|
Avcıyı avcıya kırdırmak başka ne olabilir Çetin abim avcı ve köylü arasında kavgalar yaşanacak sonra avcıyla diğer avcı arasında çünkü avlak az avcı çok herkesin namlusu diğerine değecek sonrada diyeceklerki bu böyle olmuyor en iyisi toptan kapatıp paralı avlak yapalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 10, 2010, 05:22:08 ÖS » |
|
Sayın BÜYÜKKURUTLU ben bir fıkra yazmıştım onda kadının adalet anlayışından söz ediyor işte gerçek oldu derdimizi anlatacağımız yerin adaleti bu kadar ne yapalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 10, 2010, 07:13:10 ÖS » |
|
ya bende açılmadı gitti bu harita kaç gündür uğraşıyoaçamıyom harita açılmadı nasıl olsa her yer bana serbes olmazmı Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|