|
|
 |
« : Temmuz 27, 2010, 10:10:34 ÖS » |
|
öncelıkle tum avkoliğe selamlar.benım sız avcı abılerımden bı rıcam olacak.ben ava baslayalı 3-4 sene oluyo ve bu sure zarfında kopeksız avlandım.fakat artık bı kopek almak ıstıyorum dogruyu söylemek gerekırse yuksek ucretler verecek durumum su an yok.ıngılız poınterler cok hosuma gıdıyo öncelığim poınter zaten buranın arazı kosulları da uzun tuglu kopege uygun degıl.bu konuda sız abılerımın yardımını beklıyorum manısadan selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Temmuz 27, 2010, 10:10:34 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2010, 10:39:23 ÖS » |
|
Emrecim askerliğini yap gel ondan sonra köpek iste seneye askersin sana verecez değerli bir köpek 1.5 yıl kim bakacak seneye. Kal sağlıcakla kardeşim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2010, 10:47:11 ÖS » |
|
yok ıbrahım abı sen onu dert etme abım var o da benım gıbı avcı bakma yerı hıcbır zaman sorun degıl ben kasabada oturuyorum zaten genıs bı bahcemız var abı ama sen ılla askerden sonra al dıyorsan onu da dusunuruz deneyımlı olanlar sızlersınız burda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2010, 11:38:09 ÖÖ » |
|
kardesım ınsallah ıstegıne uygun bı kopek bulabılırsın yardım olacak bı suru ınsan var burada dostlar arasındasın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2010, 12:15:05 ÖS » |
|
abim öncelikle hoş geldin sefalar getirdin yerin msaitse askerliği beklemene gerek yok sonuçta enik alıcaksan sana tavsiyem öncelikle çok güzel araştır izle sonra karar ver enik demek emek demek vakit ayırmak demek zaman demek enik alırken ilk dikkat etmen gereken husus anne ve babasının av kanlarının yüksek olması ırkının özelliklerini taşıması seçimini iyi yapmalısın çünkü emek verip aradığını bulamassan paraya boşver verdiğin emek zaman boşa gider
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 28, 2010, 12:40:02 ÖS » |
|
kardesım ınsallah ıstegıne uygun bı kopek bulabılırsın yardım olacak bı suru ınsan var burada dostlar arasındasın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 28, 2010, 05:38:47 ÖS » |
|
ibrahim yardımcı olsana kardeşime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 28, 2010, 10:26:05 ÖS » |
|
inşallah buluruz abi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 30, 2010, 03:23:37 ÖS » |
|
Oktay abi emre çok genç. Lord yavrusunu yetiştiremez. Peşinde avcı lazım bu eniklerin. O daha çocuk ve tecrübesiz. Diğer ırklarda tecrübe edinsin askere gitsin gelsin ondan sonra daha yavaş bir kandan veririz kardeşime...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 30, 2010, 09:59:47 ÖS » |
|
emre kardeşim askerlik durumun nasıldır bilemem amaaa ingilizler zordur, saç baş yoldurur adama. birgün öyle bir gün böyle. şimdi sen köpeği alacaksın vede bu sezon birşeyler göstermeye çalışacaksın. seneye hoopp askere abin bile avlansa seninle aynı olmaz. ses tonu sitil farkı hatta kokunuzu bile ayıracak. tam köpek abine alışacak hooppp şafak doğan güneş yani anlatmak istediğim, şimdilik usta vede mümkünse continental dediğimiz ırklardan beslemen. böylece köpeğin sana eksik geldiği yerleri de görmüşolursun vede ona göre bir ırk seçmiş olursun kal sağlıcakla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 31, 2010, 12:13:55 ÖÖ » |
|
EVET EMRE BENCE DE ŞİMDİLİK POİNTER İÇİN ACELE ETME BENDE BUNCA SENEDEN SONRA BİR POİNTER SAHİBİ OLDUM AMA USTALARIN DEDİGİ POİNTER LE AVLANMAK HEM ÇOK ZEVKLİ HEMDE ÇOK ZOR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 31, 2010, 09:44:52 ÖS » |
|
abılerım ben şöyle söyleyeyim ben su an lıse 3 e gectım yanı 2 yıl daha okulum var ondan sonra 1 sene daha bekleyecegım yanı benım askerlıgı sorun edıyorsunuz fakat benım askerlıgım hıcbır zaman sorun olmaz.ayrıca ıngılız poınterlere karsı cok özel bı sempatım var yanı ya kopeksız avlanırım yada ıngılız poınter ıle cunku herseyı apayrı guzel rengı seklı vucut yapısı ve ozellıkle fermaları.ayrıca burda da bana yardımcı olacak bı suru abım var.sureklı ava gıttıgımız bı abım var onda da bı erkek poınter var o da yardımcı oldu arastırdık fakat bulamadık.o da cıftlestırseydı babalık hakkı olarak bana verecektı ama o da cıftlesıremedı bu yıl.neyse sız neyı uygun goruyorsanız oyle yapalım fakat ben sorunsuz bı sekılde buyutecegıme emınım saygılar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 31, 2010, 09:51:54 ÖS » |
|
ayrıca şöyle söyleyeyım yazları dedemlerın bag evlerınde duruyorum keklıkler bagların etrafında geznıyo hergun goruyorum.av sezonu acıldıgında alacagım yavru zaten fazlasıyla av gorecek bos kaldıgım gunler her zaman ava gıdıyorum ama söyledıgım gıbı karar yınede sızın usta olan sızlersınız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 01, 2010, 09:46:09 ÖÖ » |
|
emre kardeşim. Bu işe ne kadar bir bütçe ayirdin bilemem ama sitede sana yardımcı olabilecek bir sürü insan var. Ara birtanesini vede konuş onunla. Sonuçta o kadar zor birşey değil. Sitedeki birçok kişinin sana kolaylık yapacağından eminim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 01, 2010, 02:48:07 ÖS » |
|
neyse abılerım benım kopek ısı sımdılık yaş gibi görünüyo yınede cok tesekkurler manısadan saygılar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|