|
|
 |
« : Nisan 08, 2009, 11:44:56 ÖS » |
|
İlk olarak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP http://imageshack.us sitesine giriyoruz.Siteye girince ilk olarak aşağıdaki görüntü karşımıza çıkıyor...
1- Açılan sayfada bilgisayarımızdan resim alabilmemiz için browse.. yazılı bölümü tıklıyoruz..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
2- Bilgisayarımızdan yüklüycemiz resmi seçiyoruz.. 3- AÇ kutucuğunu tıklıyoruz 4- Bu bölümü işaretlemiyoruz. forumumuz resim boyutlarını bilgisayarınızdaki resim boyutunda yüklüyecektir.. 5- Yükleme işlemini başlatmak için Start upload! kutucuğunu tuşluyoruz
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
6- Açılan sayfanın en üstünde mavi renkle olan resim linkini tümünü mausumuzun sağ tuşuyla kopyalıyoruz
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
7- Kopyalanan resmi sayfaya atabilmemiz için resim ekleyi tıklıyoruz 8- kopyaladığımız linki yapıştır deyip tamam diyoruz
9- İşlem tamam arkadaşlar son olarak gönder diyoruz resminiz forumda yerini alacaktır
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 16, 2009, 04:42:02 ÖÖ Gönderen: Ali Ekber ÇOMAK »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Nisan 08, 2009, 11:44:56 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 09, 2009, 07:22:13 ÖÖ » |
|
Fevzi abi eline sağlık çok güzel ve anlaşılır bir anlatım olmuş! Yeni yönetimde de görevine devam ettiğin için çok teşekkürler,allah kolaylıklar versin! Çanakkale den selamlar saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 09, 2009, 08:53:24 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 27, 2009, 10:09:59 ÖÖ » |
|
Güncel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 27, 2009, 01:53:16 ÖS » |
|
Teşekkürler...... Resim eklemede sorun yaşayanlar için bire bir bir anlatım.... Saygılar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 27, 2009, 04:50:42 ÖS » |
|
Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2009, 09:11:37 ÖS » |
|
çok teşekkür ettim fevzi bey
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2009, 02:29:20 ÖS » |
|
teşekkürler abi bide video yu açıklarsan çok iyi olur alıntı yapacağım siteyi seciyorum göndermeden önce önizleme yapıyorum beyaz bi kare çıkıyor...ekleyene kadar sac baş yolduruyor...en son flash yazılarını sildim öle ekleyebildim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 16, 2009, 09:57:57 ÖÖ » |
|
sitede değişiklikler olmasından yeni farkettim fotoları yükleme şekli farlı olmuşsağolsun fevzi kardeşim yardım etdi denemeye devam inşallah yaparız diyelim selamlar sayğılar fevzi kardeşim herkeze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 16, 2009, 08:52:18 ÖS » |
|
bu paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 07, 2009, 08:18:37 ÖÖ » |
|
guzel resimli anlatım icin tşk ler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 07, 2009, 08:19:47 ÖS » |
|
çok faydalı oldu abi paylaşımın takıldıkca dönüp bakarım artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 18, 2009, 11:32:58 ÖÖ » |
|
sağol abi..sen olmasan işimiz işi valla Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |