|
|
 |
« Yanıtla #30 : Şubat 03, 2009, 11:11:20 ÖS » |
|
KARDEŞ SARSILMAZ CONCORDE DELUX GÜZEL Bİ SİLAH BUNUN ÖZELLİŞGİ SADECE LÜKS OLMASI BU SİLAHIN SPORT MODELİDE VAR SARSILMAZ SİLAHLARININ NAMLULARI AVRUPA STANDARTINI ÇOKTAN GEÇTİ ÇELİK SAÇMA DAHİ ATABİLİRSİN ARTI SİLAHI KULLANDIKCA NAMLUDAKİ RENK O KADAR HOŞUNA GİDECEKKİ VAY BE DİCEKSİN BENİM TAVSİYEM SARSILMAZ OLABİLİR BEN SAHSEN 4000 EURO VERİP BARETTA ALACAGIMA 1500 [........LİRA...........] VERİP SARSILMAZ ALIRIM VEDE ÖMÜR BOYU KULLANIRIM YEDEK PARÇADA PROBLEMİN OLMAZ BAKIMIN BASİT AMA AVRUPA TÜFEK PARÇASI YARI PARASI TAMİRİ Bİ OKADAR ARTIK SEN KARAR VER İÇİNEDE SARSILMAZIN FİŞEGİ FIOOCI KOYDUNMU HADİ OLMASINDA GÖREYİM VARSA [YERLİ BİZİM ] SARSILMAZLA YARIŞACAK AHA HODRİ MEYDAN HER KONUDA YARDIMCI OLURUM YETERKİ TÜFEK OLSUN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #30 : Şubat 03, 2009, 11:11:20 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 16, 2009, 09:42:47 ÖS » |
|
selamunaleyküm arkadaşlar sarsılmaz pieper-bayard süperpozem var 96 dan beri bende bide 2009 model hatsan eskort pompalı aldım yeni yerlimalı olsun dedim allah pişman etmesin ikisindende memnunum sadece şunu söylemek isterim yerli malının kötüsü olmaz herkese saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : Şubat 17, 2009, 12:17:16 ÖÖ » |
|
Selam A. arkadaşlar..çorbada benimde tuzum olacak belli..çünkü atıflarınız beni buna zorladı.kimse kusura kalmasın arkadaşlar.yerliden bahsedeyim..elimdeki tüfek 14.sü ilk tüfeğim huğluydu bi türlü sıkısını tutturamadım.velhasılı onu aldım olmadı bunu aldım olmadı ve ben kendimi yabancı sermeyanin yani yabancı marka tüfeklerin içinde buluverdim nedenmi??işte mesele bu sıkı beğenmiyor yerli tüfekler dağda ayrı fişek gölde ayrı fişek soğukta ayrı sıcakta ayrı kısaca bıktıımmmmm..uzun yıllar ata kullandım şimdi oda sıkı beğenmez oldu ondanda vaz geçtim takoza aldım fişekciyle nerdeyse oluyodum fişek denemekten şimdi belçika çifte ve linda otomatik aldım allah herkese nasip etsin ne fişek sorar ne pas yapar nede tıklar arkadaşlar belki tüfekler iyidir amenna ama fişekler de (barut) kalitesi çok düşük.ata tüfeklerinin tamir şefiyle papaz oluyodum azdaha tüfeklerinize fişek beğendiremiyom yıkmıyor tüfekleriniz dediğimde (OLURMU KARDEŞİM BİZ AVRUPAYA AMERİKAYA TÜFEKLERİ BİZ SATIYOS DEDİ BANA..BENDE DEDİMKİ AVRUPADAKİ FİŞEK KALİTESİNİ VER TÜRKİYEYE SÖZÜM YOK SANA DEDİM) Yani anladınız beni heralde.yerli tüfekler ve fişekler iş yapmıyor kardeşim hal böyle olunca yapacak pek fazla birşey kalmıyor değilmi.bende isterim kendi mallarımızı kullanmak elin gavurun malını niçin kullanayım.çaresizlik insana yılana sarıldırdığına göre sanırım beni anladınız Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP RASGELE AVKOLİKLER MUĞLADAN SEVGİLERR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : Şubat 17, 2009, 12:42:32 ÖÖ » |
|
arkadaaşlar beratta marka bi tüfek gördüm hoş bi tüfek ama gelelim özellige bu beraat dedigimiz tüfek nedense 34 gram fişek attıgımda eşşek depmişten fena oluyom neden derseniz atım yatagı kısa yani 67 mm fişek atıyo oda 24 28 30 vede32 gram fişege tekbül ediyo 34 36 vede üstünü atamıyoruz hani bunu avrupalıgı neden atmıyo sen eline al rubustu koy içine 30 gram fişegi at bakalım ardından bide 34 koy at bakalım farkı görebilecekmisiniz ilk önce silhın özelliklerini bilmeniz yada araştırmanız gerekiyo yoksa malum sıkı seçiyo diyoruz alakası bile yok herkes kaliteli bi tüfek sahibi olmak ister bendahi ama elimizdeki ne olursa olsun özellikle yerli sanayi milli servettir yazık etmeyelim bence yani anlıcanız silahı tanıyalım ondan sonra alalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #34 : Şubat 17, 2009, 08:22:13 ÖÖ » |
|
Abilerim hepinizin görüşleri çok güzel hepinize çok teşekkürler ben sarsılmaz concorde sport modelini aldım ve iyi ki almışım dedim çünkü silah bir harika almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 07, 2009, 07:29:16 ÖS » |
|
Dostum ben 3 ay once sarsılmaz salvo aldım cok memnunum sanada tavsiye ederrım alırsan 65 namlu tavsiye ederim kerdeş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 07, 2009, 10:45:25 ÖS » |
|
SARSILMAZ FORCE VAR BENDE 76 NAMLU ÜVEYİK E DE KEKLİĞEDE ÖRDEĞE DE GÖTÜRÜYORUM YAZ KIŞ 32 ATIYORUM BAZEN KIŞIN YÜKSEK YERLERE GİDERSEK 34 ATIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM ŞU ANA KADAR OKUDUĞUM YAZILARDA AĞIRLIKTAN DA BAHSEDİLİYOR ELBETTEKİ YERLİ TÜFEKLER HELE DE 76 NAMLU OLDU MU AĞIR AMA SİLAH GÜZEL TAVSİYE EDERİM..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #37 : Eylül 29, 2009, 10:45:38 ÖS » |
|
arkadaşlar bende huğlu süper poze kullanıyorum..fakat birde otomatik alayım dedim sarsılmazın camo modelini aldım kullanan arkadaşlar varmı yorumlarını bekliyorum teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 30, 2009, 08:28:49 ÖÖ » |
|
sarsılmaz süpervurucu poze sarsılmaz apollo tektetik enjektörlü sarsılmaz savo tektetik enjektörlü sarsılmaz puhantom otomatik çok hafif sarsılmaz piton 66 namlu tektetik hepsi var ben sarsılmazdan çok memnunum bence piton 66 namlu mükemmelbi silah ya ava tut nişan alma kendisi vurur garantide verrim abicim tırap atışında yaşadım çünki poze alderim bence phantom bibak onada oda harika saygılar niğdeden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : Eylül 30, 2009, 09:20:59 ÖÖ » |
|
ya arkadaşlar abiler kusurabakmayın ama kafam çorbagibi oldu bende çok yakında bi otomatik tüfek alıcam ama kararsız kaldım şimdi sarsılmazmı? hulumu? atamı? barettamı? herkezin kendine göre geçerli nedenlerivar şmdi ben napayım bana yardımcı olun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #40 : Eylül 30, 2009, 10:41:14 ÖÖ » |
|
Sevgili Mustafa ALTINSOY. İmkanın varsa baretta derim ikinci tercih ise kesinlikle huğlu koparatif . Ayrıca benden sana bir tavsiye süper poze den şaşma .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : Eylül 30, 2009, 10:52:30 ÖÖ » |
|
tanju abi bende kırıkkale çiftear babadan kalma çok harika bir tüfek fakat domuz için bazanda keklik çulluk belki bıldırcın takoz takarak tabi.abi baretta türkiyede servis agı yani arızalandıgında sorun oluyormu?bide huglu nun hangi serisi abi sizdegerli tecrübesahibi abilerimizden fırsatbulmşken sorayım abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #42 : Eylül 30, 2009, 11:08:39 ÖÖ » |
|
Sevgili Mustafa.
Bilgi paylaşıldıkça güzeldir ve bilginin sonu yoktur heran birşeyler öğreniyoruz .
Barettanın istanbulda satın aldığı bir fabrika var fabrika ismi STOGER burada hakan bey var tel no : 02163650760 her şekilde yardımcı oluyorlar.
Huğlu tüfekte comando modeli yada özel yapım SGR 05 OLANI BENDE VAR.ÇOKTA MEMNUNUM tercih edebilirsin.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 30, 2009, 11:13:12 ÖÖ Gönderen: Tanju UNEN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #43 : Eylül 30, 2009, 11:47:14 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar herkes bilgisi dahilinde yazmış çizmiş tabiki herkesin fikrine saygı duymak lazım. Avrupa tüfek fişek seçmez diyen arkadaşlar hayatlarında dünyanın en sağlam tüfeklerinden olan Brownig le avlandımı acaba. Bizim memlekette bi çok eski avcı abilerimiz Brownig kullanır ve hepside kendi doldurduğu fişekleri atar. Sabah ayrı dolu kullanır öğle ayrı akşam ayrı tüfeğin pahalı olması sadece dayanıklı olmaısndandır benim tüfeğim fişek seçmez diyen varsa karda tavşan avına gitmesini tavsiye ederim ne bıldırcında ne üveyikte tüfeğin öldürme kalitesi belli olmaz. Sarsılmaz concorde marka tüfeği eniştem kullanıyor ve çok menmun gramı düşük fişekle gerçekten güzel öldürüyor ama kışın ördekde bi daha kıyaslamak lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #44 : Mart 04, 2010, 02:49:26 ÖS » |
|
slm.tüfeğe o kadar para ayırdıysan sana browningin o maliyetteki bir modelini öneririm.dediğin tü fek 2500tl civarı sanırımki benim üzerine artı 500 koyarak alacağım tek otomatik 3000tl lik winch sx3 olurdu. yok daha ucuz bir tüfek dersen ben armsan aldım.çok ama çok memnunum.herşeyiyle 10 numara.bence yerlide şu an tatışılmazlardan biri.atayla aynı kalitede.gazlı ve çok seri.avrupa tüfek aratmaz.fişek seçmez.sarsılmaz şans işi.amcamda bitane en az 10yıllık bir concorde var.daha ne pas nee bişey ben görmedim üzerinde.valla bu iş zevk meselesi birazda.bayiye git hangisi kafana yatarsa onu al derim.ama önerilerde bence kulak verirsen sana yararı olur.saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|