|
|
 |
« : Ekim 06, 2008, 10:09:22 ÖÖ » |
|
avcı abilerimden yardım bekliyorum Sarsılmaz Concorde deluxe marka silah almayı düşünüyorum nasıl bi silah bilgisi olanlar var mı ya da bana tavsiye edeceğiniz silah var mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ekim 06, 2008, 10:09:22 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 06, 2008, 11:59:13 ÖÖ » |
|
Tamer kardeş öncelikle bence Sarsılmaz silahı Türkiyede üretilen en iyi tüfeklerden bu kesin. Bi kaç ay evvel kendi enişteme CONCORDE modelinin 71 namlu olanını aldık çokda menmun kaldı. Çok hafif, magnum yataklı kullanışlı bi tüfek. Diğer modelleri hakkında bi bilgim yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 06, 2008, 12:00:40 ÖS » |
|
kardeş sarsılmazın ürettiği en üstün tüfeği...imkanın varsa kaçırmamanı isterim...sattığım müşteriler çok çok memnunlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 06, 2008, 04:34:10 ÖS » |
|
arkadaşım 1999 da aldım ben concort x çok memnunum o gün bu gündürde kullanıyorum bu güne kadar hiç sorun çıkarmadı fişek seçme takılma görmedim düşük gıram fişeklerle bile çalışıyor bencede sarsılmaz türkiyede benim görüşüm en iyisi .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2008, 09:37:09 ÖS » |
|
Tamer kardeşim,ben 4 yıldır Sarsılmaz Concorde L otomatik kullanıyorum.4 arkadaş aynı anda Adana'dan aldık.İlk kez deniz kenarında ördek avına gittik,namlu hemen pas yaptı.Fabrikaya gönderdik,boyayıp geri gönderdiler.Yine namlu pas yapıyor.24 gram RC fişeklerde dikme yapıyor.Avantajı hafif ve yıkımı iyi.Bu yaz Adana Hilal Avdan Beretta aldım,memnunum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 08, 2008, 09:53:40 ÖS » |
|
Üzeyir bey acaba deniz nemi tüfeği etkiliyor mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 08, 2008, 10:27:16 ÖS » |
|
tüfeklerimize her avdan sonra gereken bakımı yapmazsak tabi ki aşınmalar olacaktır...namlunun iç kısmına spreyi püskürttükten sonra 10 dakika kadar namlunun ağzını aşşağıya verin...barut kirinin ve saçmadan kalan maddelerin aktığını göreceksiniz...güzel ve kaliteli bi harbi takımı ile temizliği yapın...dış kısıma gelince; sprey yağı dış aksamlara püskürttükten sonra kuru bi bezle silin...tüfeğinizin üzerinde hafif bi yağ tabakası kalacaktır...işte bu tabaka tüfeği asıl koruyan unsurdur...tüfeklerimizi bu temizlikten sonra diğer av gününe kadar muhafaza edersek ne iz ne pas hiç bir şey kalmayacaktır...saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 08, 2008, 11:26:36 ÖS » |
|
Bilgiler için teşekkürler orçunum bence herkesin uygulaması gereken değerli bilgiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 09, 2008, 05:16:04 ÖS » |
|
Deniz nemi mutlaka etkiler.Fakat,ben tüfek konusunda titiz biriyim.Avdan dönünce ilk işim tüfeği söküp yağlamak ve bakımını yapmak olur.Bu işi zevkle yaparım.Fakat,yine de paslanmanın önüne geçemiyorum.Sarsılmazdan önce rahmetli babamdan kalma 70 yıllık horozlu İspanyol çifte ile 20 yıl avlandım,namlunun pas yaptığını hiç görmedim.Hala da kullanıyorum. Amacım,Sarsılmazı kötülemek değil,namluya iyi boya vurmuyorlar.Yoksa,hafif ve kuvvetli bir silah.SAYGILAR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 09, 2008, 06:23:30 ÖS » |
|
Amacım,Sarsılmazı kötülemek değil,namluya iyi boya vurmuyorlar.Yoksa,hafif ve kuvvetli bir silah.SAYGILAR.
üzeyir bey mesleğiniz nedir acaba? 9 senedir tamirat ve satış işinin içindeyim ve bir çok değerli sarsılmaz ustası ile hala görüşmekteyim...hangi boyanın kaç derecede ve kaç dakikada atıldığını söylermisiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 10, 2008, 06:12:47 ÖÖ » |
|
Orçun Bey,şu an bende 4 tane av tüfeği var.İspanyol çifte ve Sarsılmaz,Vursan,Beretta AL-391 STONECOAT Otomatikler.Derecesini,dakikasını bilmem fakat,diğerlerinin Sarsılmaz kadar namlu pası yapmadığını görebilecek kadar bilgim var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 10, 2008, 07:58:03 ÖÖ » |
|
silahın ağırlığı önemli değilmiş gibi konuşuyor her kez  hambalmı tutuyorsunuz yanınıza birazda hafif silahları ve kaliteli silahları tavsiye edelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 10, 2008, 08:03:51 ÖS » |
|
Beretta tavsiye ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 10, 2008, 08:51:11 ÖS » |
|
ağzına sağlık üzeyir abicimvalla bizde bu yabancı sevdası olduğu sürece bizden bi yol olmaz arkadaşımızın birisi tüfek soryor bizde gerçekten dünya standartalarına uygun bir silah tavsiye ediyoruz vay şurasında şu var burasında şu var kardeşim bakmazsan buda paslanır oda yeterki silahına bak ama illada bareta vinçıstır diye direteceksen ozamanda git al ama biz niye ilerlemiyoruzda onlar bizden iyinin davasını yapma o işi yapan insanlarda bu işten para kazanacakki sana yenilik getirecek daha iyi daha güzel imkanlar sunacak .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|