WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 04:17:40 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git

Gönderen Konu: wizard supervision hk  (Okunma Sayısı 1397 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yunus ORAN
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #15 : Aralık 19, 2011, 09:36:16 ÖS »

ertuğrul bey ilk başta ben de sizin gibi o kadar kararsız kaldım ki kimler neler neler dedi? elinde kalır kazıklanırsın falan filan... ben wizard ı tamamen tesadüfen gördüm ve 1 seneye yakın takip ettim araştırdım... yorumları sürekli takip ettim. o teneke videosuna da çok güvenmedim yani o videoya bakarak almadım. aklımda tüfek alma fikrini kafama sokan wizard oldu hiç aklımda yokken aldım yani. dediğim gibi 5 aydır kullanıyorum üveyk bıldırcın tavşan keklik ve diğer kuş avlarına gidiyorum ve şimdiye kadaar hiçbir sorun yaşamadım. daha önce de dile getirdim verney carron marka armsan ın dışa ihraç ettiği ve fiyatı nerdeyse wizardın iki katı olan silah  arkadaşım aldı bana da wizard alma bundan al dedi ben illa wizard dedim. şimdi o tüfek 28 hatta 30gr fişeklerde sorun çıkarıyor üveyk avında o 32 34 atarken ben 28gr trap atıyordum. bülent bey o kadar ilgilendi yardımcı oldu sorun varsa halledelim diye halen aklıma takılan tüfekle ilgili konuları sorar danışırım kendisine ilgilenir eksik olmasın.... param var diyorsan git armsan ata al. ama ekonomik olsun aynı kalitede olsun diyorsan wizard.... naci beyin tüfeğinin problemini bilemem doğrudur sorunlu olabilir sonuçta kul yapısı ama ilgili kişilere ulaşsın hakkını arasın... ben daha fazla birşey demek istemiyorum yoksa sen ortağı falan mısın diyecekler Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP   
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« Yanıtla #15 : Aralık 19, 2011, 09:36:16 ÖS »

VONKUJO
Ertuğrul KISA
DostKoliK Üye

SEVİYE = 18

« Yanıtla #16 : Aralık 19, 2011, 09:52:13 ÖS »

çok teşekkür ederim. Yunus kardeşim dediğin gibi bu tüfek işi çok zormuş.Paranın az yada çok olması önemli değilde yerli bir tüfeği  1500 gibi rakamlara almak çok akıllıca gelmiyor.Tüfeğe değilde markaya o parayı veriyormuşum gibi geliyor.
Yunus ORAN
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #17 : Aralık 19, 2011, 10:19:54 ÖS »

açıkçası benim bi tüfeğe o kadar para verecek durumda değildim öyle de yaptım... hatta benim akrabalarımdan birinin av bayi var sana istediğin kadar taksit yaparım gel armsan ya da ata al dedi dinlemedim... şimdi wizardla ata armsan vb aynı avları vuruyorum. dediğim gibi çok araştırdım içim rahat.. mesela aç yaban tv sayfasını. aç ilanlar bölümünü wizard alıp ta ikinci el satan hiç kimse yok. demek ki alanlar memnun. o kadar ata neo lar sarsılmaz huğlu ikinci el var. bi çoğu da çok az kullanılmış 2-3 kutu anca fişek atılmıştır diyor.. ben hiç ikinci el satılık wizard görmedim... ilerde ne olur onu bilmem kalite dayanıklılık nasıldır bunu zaman gösterecek....
Çetin EKREN
Yetkili
*

SEVİYE = 88

« Yanıtla #18 : Aralık 19, 2011, 10:35:36 ÖS »

Ertuğrul Bey Bende bu silahtan aldım 630 Tl, 65 namlu bıldırcın hariç, hiçbir avda kullanılmayan, çocuk oyuncağı gibi bir silah, kesinlikle vazgeç, mekanizmayı bantla kaplamış adam, çalışan yerleri aşınmış.. görünümü güzel ama 2. fişeği yüksek gramda ağzına almıyo.. yani hiç beğenmedim. 3 sefer bıldırcında kullandım alırsan 400 tl ye vereyim. bana siteden ulaşabilirsin.

Naci bey yorumunuza bu sitenin yöneticisi olarak değilde bir avcı olarak yorum yaptığımı düşünmenizi istiyorum...
Bülent beyin sizin wizardla ilgili yaşadığınız sorunları halledeceğinden zerre kadar şüphem yok...
silahınızla ilgili bu problemi üretici firma ile yada silahı satın aldığınız bayi ile görüşüp gidermeye çalışıp çalışmadığınızı bilmiyorum...
reklama girmesinide istemiyorum ama,bizzat şahsım olarak wizardı her türlü hava şartlarında kullandım...+30 dereceden tutunda,-35 dereceye kadar her türlü hava şartlarında mevsime göre fişekle sorunsuz şekilde çalıştığına şahit oldum....
herşeyden önemlisi üretici firmanın silahla ilgili(kullanıcı hatası hariç)her türlü sorunda sorgusuz sorun giderdiklerinide biliyorum...
her firma bunuda yapmıyor,yıllardır bu işin içerisindeyim 14 yıl av bayiliği yaptım ve nelerin döndüğünü benim kadar bilen nadirdir...
size tavsiyem şu olur bülent beyle irtibata geçin ve sorunlarınız söyleyin..satın aldığınız bayiyide geçin...çünkü bazı bayiler fabrikaya göndermeden
sorunu kendileri gidermeye çalışır fabrikaya gönderildi derler size...bülent bey silahınızı fabrikaya yönlerdirsin...
av üzerindeki etkisine gelince ondada sorun yaşamadım...bıldırcın avından tutun,keklik,ördek ve diğer avların hepsinde kullandım...canlı düşen av sayısı nadirdir...
zaten gelen yorumların genelide silahın ve üreticinin kalitesini açıklıyor...
« Son Düzenleme: Aralık 19, 2011, 10:37:34 ÖS Gönderen: Çetin EKREN » Logged
Çetin EKREN'in Imzasi
{{{  Çetin EKREN (AB rh +)  ERZURUM 1974 }}}
ÖYLE YAŞAYIN Kİ ÖLDÜĞÜNÜZDE DÜŞMANINIZ BİLE AĞLASIN!!!
KraL OLsan Tacın Gider
SuLtan OLsan Tahtin Gider...
KraL DeğiLim Tacim Gitsin
SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin
 Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim
Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Naci DİNÇER
aksehirli
DostKoliK Üye

SEVİYE = 5

« Yanıtla #19 : Aralık 19, 2011, 11:51:19 ÖS »

Ertuğrul Bey Bende bu silahtan aldım 630 Tl, 65 namlu bıldırcın hariç, hiçbir avda kullanılmayan, çocuk oyuncağı gibi bir silah, kesinlikle vazgeç, mekanizmayı bantla kaplamış adam, çalışan yerleri aşınmış.. görünümü güzel ama 2. fişeği yüksek gramda ağzına almıyo.. yani hiç beğenmedim. 3 sefer bıldırcında kullandım alırsan 400 tl ye vereyim. bana siteden ulaşabilirsin.

Naci bey yorumunuza bu sitenin yöneticisi olarak değilde bir avcı olarak yorum yaptığımı düşünmenizi istiyorum...
Bülent beyin sizin wizardla ilgili yaşadığınız sorunları halledeceğinden zerre kadar şüphem yok...
silahınızla ilgili bu problemi üretici firma ile yada silahı satın aldığınız bayi ile görüşüp gidermeye çalışıp çalışmadığınızı bilmiyorum...
reklama girmesinide istemiyorum ama,bizzat şahsım olarak wizardı her türlü hava şartlarında kullandım...+30 dereceden tutunda,-35 dereceye kadar her türlü hava şartlarında mevsime göre fişekle sorunsuz şekilde çalıştığına şahit oldum....
herşeyden önemlisi üretici firmanın silahla ilgili(kullanıcı hatası hariç)her türlü sorunda sorgusuz sorun giderdiklerinide biliyorum...
her firma bunuda yapmıyor,yıllardır bu işin içerisindeyim 14 yıl av bayiliği yaptım ve nelerin döndüğünü benim kadar bilen nadirdir...
size tavsiyem şu olur bülent beyle irtibata geçin ve sorunlarınız söyleyin..satın aldığınız bayiyide geçin...çünkü bazı bayiler fabrikaya göndermeden
sorunu kendileri gidermeye çalışır fabrikaya gönderildi derler size...bülent bey silahınızı fabrikaya yönlerdirsin...
av üzerindeki etkisine gelince ondada sorun yaşamadım...bıldırcın avından tutun,keklik,ördek ve diğer avların hepsinde kullandım...canlı düşen av sayısı nadirdir...
zaten gelen yorumların genelide silahın ve üreticinin kalitesini açıklıyor...

Çetin Bey silahın çözüm isteyen bir sorunu yok. Görünütüsü güzel ama icraat sıfır. Ben silahı ikinciyi ağzına almıyordiye göndersem yayını değiştirip gönderecekler. Kargoya ver  geri gelsin. Uğraşşşş.. Sialhın kapasitesi bu kadar.. Ayrıca Bunun markası Prenses.. Ruhsatta öyle geçiyo. Ben sözümün arkasındayım.. ben bizzat üreticiden aldım ayrıca. silahın tamiriyle uğraşacak zamanım da yok.. Düşüncem budur..Ha ben uğraşmayı severim, fazla aktif kullanmam diyorsa arkadaş alsın- benim ki yardımcı olma bi yerde.. Yine söylüyorum silahım 2 kutu fişek  attı 400 tl yesatılıktır selamlar.
Naci DİNÇER'in Imzasi

NEYLEYİM RESTAURANTTA MEZEYİ...
NE OLURSA  DOĞADA OLSUN....
GÖL SUYUYLA ÇAY DEMLE..
DERE SUYUYLA RAKI İÇ..
Çetin EKREN
Yetkili
*

SEVİYE = 88

« Yanıtla #20 : Aralık 20, 2011, 09:10:11 ÖÖ »

valla iki kutu fişekten bahsediyorsunuz..
ben o iki kutu fişeği bir av gününde kullanıyorum bahsi geçen silahla,reklam olmasın diye en başındanda söylemek istememiştim aynı silahı kullandığımı ama sanırım söylemek gerekliymiş....icraat derken ne beklediğinizi merak ediyorum...avcı için avı yaralı göndermemesi,her koşulda çalışması ve kalite önemli değilmi...
çözüm isteyen sorunu yoksa neden kötü yönde eleştiri yaptığınızıda merak etmiyor değilim...
sorun varsa bülent uzun aracılığı ile avkolik ismi yeterli üretici firma için...
gerekirse silahınızı yenisiyle bile değiştirirler...bu icraat değilmi sizin için...
yayı değişir,dipçiği değişir,mekanizması değişir bu üreticinin sorunu...yeterki sorun çözülsün...

bir hatırlatma daha yapmak durumundayım benim kullandığım silahın üzerinde prenses falan yazmıyor..acaba farklı silahlardanmı bahsediyoruz....
« Son Düzenleme: Aralık 20, 2011, 09:12:45 ÖÖ Gönderen: Çetin EKREN » Logged
Çetin EKREN'in Imzasi
KraL OLsan Tacın Gider
Bülent UZUN
DostKoliK Üye

SEVİYE = 17

« Yanıtla #21 : Aralık 20, 2011, 09:28:57 ÖÖ »

Değerli arkadaşlarım hepinize merhaba dün sabah 8 den gece 3.30 kadar süren bir yolculuk geçirdim yolda tlf dan nete girdim fakat msj yazma şansım olmadı. Naci hocam  WİZARD hakkında sorun yaşamışsınız sanırım ben bu tüfeği üretildiği ilk günden beridir kullanıyorum birçok arkadaşa da yardımcı olup almalarına vesile oldum bıldırcın haricinde iş yapmıyor diyen il sizi duydum bugün dünyanın en kaliteli markasını üreten firmaların bile müşteri memnuniyeti %98 miş bu tüfekten de herkes %100 memnun olacak diye iddia etmiyorum tabi
Tüfek hakkındaki her tür sorununuzu direkman imal edildiği noktadan gidermek için ne gerekiyorsa ben yaparım telim 5442551132
çağrı atmanız yeterli sizinle muhakkak tanışmak sorununuzu öğrenmek elimden geldiğince gidermek isterim saygılarımla
Bülent UZUN'in Imzasi
ATEŞ EDEN SİLAH VURMUYORSA KUNDAĞIN ARKASINI AYARLATMAK ŞARTTIR

Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP   05442551132Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Yunus ORAN
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #22 : Aralık 20, 2011, 01:30:46 ÖS »

naci beyin tüfeğinde problem var sanırım.. bakın benim profilimdeki resimde wizard la vurduğum tavşan var.. kuzu gibi maşallah vurulunca tekme bile atmadı. ben çok memnunum açıkçası. ilerleyen zamanlarda da problem çıkacağına inanmıyorum ki olsa bile gideceğim adres belli... herkese rasgele....
Ertuğrul KISA
DostKoliK Üye

SEVİYE = 18

« Yanıtla #23 : Aralık 20, 2011, 04:28:58 ÖS »

benim kafama takılan sorular bu topikte cevap buldu.Cevap yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Yetkililerden  konunun kilitlenmesini rica ediyorum. Zira sorularımın cevabını fazlasıyla aldım.
İsmail AKSU
ismail
DostKoliK Üye

SEVİYE = 9

SARSILMAZ SALVO mobil şok farkı

« Yanıtla #24 : Aralık 20, 2011, 05:01:54 ÖS »

ben 2 yıldır kullanıyorum bıldırcında keklikde tavşanda domuzda kazda ördekte atmadığım fişek kalmadı tırapta kendi çapımızda yani kutu kutu fişek patlattım daha doğrusu koli koli diimm bir sefer germedi çok memmnunum kimsede babamın oğlu diil yapanada alanada helal olsun saygılar selamlar niğdeden
Çetin EKREN
Yetkili
*

SEVİYE = 88

« Yanıtla #25 : Aralık 20, 2011, 09:10:07 ÖS »

konu sahibi isteğinin üzerine kilitlenmiştir....
Çetin EKREN'in Imzasi
KraL OLsan Tacın Gider
Çetin EKREN
Yetkili
*

SEVİYE = 88

« Yanıtla #26 : Aralık 20, 2011, 09:10:14 ÖS »

Konu AvkoliK.NeT   Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
forum kuralları
  gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...

Çetin EKREN'in Imzasi
KraL OLsan Tacın Gider
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git

aVKoLiK.NeT Etiketler
wizard supervision hk

Gitmek istediğiniz yer: