|
|
 |
« : Haziran 09, 2010, 10:10:30 ÖÖ » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2010, 10:12:01 ÖÖ Gönderen: İbrahim ÖZEL »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Haziran 09, 2010, 10:10:30 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2010, 10:32:08 ÖÖ » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 09, 2010, 10:35:52 ÖÖ » |
|
Değerli dostlarımla olabildiğim 2 gündü. Gaziantepten Oktay AYÇAKMAK ve ekibini akşamda misafir etme şansı buldum. Denizliden hüseyin kardeşim inegölden ersin balıkesirden İsmail çıkrıkçı abim daha bir çok dostla yüzyüze görüşebildim. Manisadan Erkan abimle telde görüştük ama İzmire köpek göndermek için terminale gittiğimde abim dönüş yapmış artık sezonda görüşeceğiz abimle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 09, 2010, 10:45:51 ÖÖ » |
|
Paylaşım için teşekkürler komutanım ellerine sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 09, 2010, 12:44:04 ÖS » |
|
harika bir hafta sonu geçirdik abi misafir perverliğin ve dostlığun için tekrar teşekkürler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2010, 12:51:06 ÖS Gönderen: Ersin KASAP »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 09, 2010, 12:56:23 ÖS » |
|
Ne demek ersinim her zaman baştacısın sen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 09, 2010, 04:57:42 ÖS » |
|
harika bir hafta sonu geçirdik abi misafir perverliğin ve dostlığun için tekrar teşekkürler seneye yine aynı fuarda tüm dostlarla görüşmek nasip olur inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 09, 2010, 06:37:06 ÖS » |
|
seneye yine aynı fuarda tüm dostlarla görüşmek nasip olur inşallah.Ellerine sağlık komutan ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 10, 2010, 10:48:32 ÖÖ » |
|
Bir dahaki fuarda inşallah 10 katı daha misafirim olur. Dostlarla yan yana olmak yüz yüze görüşebilmek bana büyük zevk veriyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 10, 2010, 11:01:31 ÖÖ » |
|
Çok güzel kareler sunmuşsun eline emeğine sağlık. Selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 10, 2010, 11:04:17 ÖÖ » |
|
Dedecim saolsın iyi dileklerin için sen yaşıyomusun. Bi ara selasını verdik falan dedilerdide ben inanmamıştım. Öptüm ellerinden dedemmm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 10, 2010, 07:09:04 ÖS » |
|
mükemmel görüntüler var kardeşim....bu güzellikleri toplu halde ancak böyle bir organizasyonda görebilirsin.... bu güzel paylaşım için teşekkürler gardaşım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 10, 2010, 07:29:58 ÖS » |
|
çok güzel bi paylaşım tşk ler insan orda olmayı çok isterdi ama nasip değilmiş bidahaki fuara nasipse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 10, 2010, 07:44:53 ÖS » |
|
Erzurumun dadaşlarını ben beklemedim valla arkadaşlar. Kemal denen it varya bende hemşerilerim gelmiyomu baba diye soran oydu. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Keşke gelebilseydiniz çetin abim emre kardeşim sizi misafir edebilmek bana şeref verirdi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 10, 2010, 07:58:45 ÖS » |
|
çok teşekkürler kardeşim....Allah şerefini artırsın... keşke gelmek nasip olsaydı....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|