WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 26, 2012, 06:49:35 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git

Gönderen Konu: EMEĞE SAYGI (DUYURULUR)  (Okunma Sayısı 882 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çetin EKREN
Yetkili
*

SEVİYE = 88

« : Aralık 02, 2009, 05:56:13 ÖS »

değerli AVKOLİK ailesi...

sizlere güzel bir portal sunmak ve bu amaçla sürdürülebilir avcılığın devamını sağlamak amacıyla bütün yönetim ve değerli üyelerimizle çaba sarfediyoruz...
ama ne yazık ki son zamanlarda bazı üzücü durumlar oluyor ve bunu düzeltmekte yine siz değerli üyelerimizin elinde...

hergün sitemizde av ve avcılığa dair değişik konular açılıyor ve konuyu açan arkadaşımız zaman ayırıp,emek harcayıp konuyu hazırlayarak bizlere sunuyor...
ve bizlerle paylaşımda bulunup karşı fikir üretmek veya ortak kararı bulmak için yorum bekliyor...

L  Ü  T  F  E  N  !!!

yorumlarımızı yazdıktan sonra tekrar okuyup düzeltilmesi gereken yerler varsa düzelttikten sonra gönderin...
yorumlarımızda olup olmadık yerlerde alakası olmayan Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP   gibi simgeleri kullanmayalım...konuyu açana resmen saygısızlıktır bu....

yorumlarda kesinlikle büyük harf kullanmayın...büyük harf bağırma anlamına gelir...karşındakine üstünlük takınma anlamına gelir...

konulara içinizden birşeyler yazmak geliyorsa yorumda bulunun....kopyala yapıştır tekniği hiçte yakışık olmayan düşüncelere sebep veriyor...

sadece köpek konularına değil asıl bizi birbirimizle buluşturan av ve avcılık adına açılan konularada iştirak edin....

ve en son olarak şunu söylemek istiyorum....tek satırı bile doldurmayan yorumlar yapacağınıza hiç yapmayın bence daha güzel...inanın burda kimse kimseyi mesaj sayısının çokluğuna göre değerlendirmiyor....

YANİ EMEĞE SAYGI LÜTFEN!!!
Çetin EKREN'in Imzasi
{{{  Çetin EKREN (AB rh +)  ERZURUM 1974 }}}
ÖYLE YAŞAYIN Kİ ÖLDÜĞÜNÜZDE DÜŞMANINIZ BİLE AĞLASIN!!!
KraL OLsan Tacın Gider
SuLtan OLsan Tahtin Gider...
KraL DeğiLim Tacim Gitsin
SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin
 Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim
Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« : Aralık 02, 2009, 05:56:13 ÖS »

VONKUJO
Ali Ekber ÇOMAK
SaruhanlaR
Administrator
*

SEVİYE = 141

« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2009, 08:28:37 ÖS »

Siteyi açtık açalı muzdarip olduğumuz konu bu..Dile getirdiğin için teşekkürler Çetin..Arkadaşlar o kadar zor değil...Açılan konu hakkında ufakta olsa bir yorumda bulunmanız emeğin hakını vermektir...

Saygılar
Ali Ekber ÇOMAK'in Imzasi
Ali Ekber ÇOMAK
1975 - Kütahya A Rh (+)
0 506 950 69 69
Doğan CÜRE.
DostKoliK Üye

SEVİYE = 1

« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2009, 09:13:58 ÖS »

değerli arkadaslarım ve ustalarım bilerek kimseyi kırmıcamı bilmenizi isterim bilmiyerek oldu ise kusura bakmayın siteyi acan ve acılmasında emeği olan her keze minnettarım saygılarımla
Doğan CÜRE.'in Imzasi
Doğan cüre Samsun-Çarşamba
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP   teL:05433511595
Av ekipmanları: Armsan Phenoma
 TRAXİ- RAX  Quax vom Birkengrund
Ali Ekber ÇOMAK
SaruhanlaR
Administrator
*

SEVİYE = 141

« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2009, 11:34:35 ÖS »

değerli arkadaslarım ve ustalarım bilerek kimseyi kırmıcamı bilmenizi isterim bilmiyerek oldu ise kusura bakmayın siteyi acan ve acılmasında emeği olan her keze minnettarım saygılarımla

Doğan kardeşim sen samimi ve içten bir kardeşimizsin.Tabiki bizlerde kimeyi kırmak istemeyiz.Ama kuralllar olmayınca bazı sorunlarda beraberinde geliyor ..İlgin için teşekkürler..Keyifli paylaşımlar
Ali Ekber ÇOMAK'in Imzasi
Ali Ekber ÇOMAK
1975 - Kütahya A Rh (+)
0 506 950 69 69
İsmail ÇIKRIKÇI
aVKoLiK YazaR
*

SEVİYE = 0

« Yanıtla #4 : Aralık 03, 2009, 12:34:21 ÖÖ »

Çetin bey iyi güzel yazmışsında buna başta Moderatör ve idarecilerin uyması gerekir.
Geçenlerde bir konu açmıştım 200 kişi bakmış 5 kişi yanıt vermiş kızdım bende o konuyu
komple sildim.
Baktım 4 sayfa konu göndermişim bakabilirsiniz 35 kişiyi geçmez cevap yazan bunun içinde
yetkili arkadaşlarda dahil.
Bir konu için bir saatimizi harcıyoruz cevap için bir dakikayı çok görüyorlar, Belkide duyar
gibiyim enayiye bak işi gücü yokta nelerle uğraşıyor diyende olabilir.
Böyle giderse yeni konu açmamaya karar verdim. Saygılar
İsmail ÇIKRIKÇI'in Imzasi
İsmail ÇIKRIKÇI 1957 (Emekli Bankacı)
05326577460-
Mustafa ÇİL
DostKoliK Üye

SEVİYE = 1

aVKoLiK

« Yanıtla #5 : Aralık 03, 2009, 12:47:14 ÖÖ »

ÇOK ŞEY İSDENMEMİŞ YÖNETİM TARAFINDAN

pardon   küçük harf demişler  dostlarım bizde elimizden geldiği kadar uyarız inşallah

haydi gardaşlar,bu ste gerçekden avcıyım diyebilen herkesindir.

açılan bir konuya veya yardım çığlığı atan bir dosta yardım etmek,yada köpeği hakkında yorum yapılmasını isdemek zor bi olay olmasa gerek.

o kadar çok resim paylaşmaya çalışan dostumuz varki

saygı lütfen...elbetde kimseye zorla birşeyler yazdıracak değiliz...Lakin

dostlar,,dostları ile birşeyler paylaşmak isdiyolarsa sizlerde paylaşımlarınızı ve bir kaç satır yazınızı esirgemeyiniz
Mustafa ÇİL'in Imzasi
Mustafa ÇİL (05448332481)
Emet / Kütahya 1975
Recep DÖNMEZ
Onursal Üye
*

SEVİYE = 50

« Yanıtla #6 : Aralık 03, 2009, 10:29:15 ÖÖ »

Öncelikle Çetin sana teşekkür ediyorum bu konuyu dile getirdiğin için...
Gerçektende uzun zamandır benim de hem dikkatimi çeken hemde canımı
sıkan bir konuydu bu,ama gündeme getirmek istemedim.Yapılan paylaşımlara
sitede malesef belirli 5-10 kişiyi geçmeyecek kadar bir üye tarafından yorum
yapılmakta ....
Bakın ben şimdi bir konu açsam açtığım bu konuya yorum yapacak kişileri hemen bir
çırpıda sayabilirim sizlere....Şimdi düşünüyorum acaba insanlar niye paylaşımlara
yorum yapmıyor diye.Siteye girmeye vakitleri yok diyesim geliyor ama bakıyorum
çok sayıda üye online görüküyor.Kim neredeye bakıyorum üye bir konuyu inceliyor
ama sonunda iki satır yorum yazmıyor....
Yeri geldiği için yazıyorum,kendimce ağrıma giden ama günlük konulara ve yorumlara göre
olabilir dediğim bir konuyu iletmek istiyorum sizlere.İki üç hafta önce kaz avımızla ilgili
bir paylaşım açtım,keşke açmaz olaydım kardeşim konuyu portalda tutmak ne mümkün,
bir sürü satış ilanları ve bazı üyelerin bir anda tüm konulara jet hızı ile kısa kısa yorumları yüzünden
benim konu portalda günlük birkaç saat bile kalamadan düşüyor,ben güncel kalsın diye
yapılan yorumlara teşekkür edip portala taşıyorum ama yine alaşağı oluyor.....
Neyse bu sadece benim için değil,birçok arkadaş içinde aynı şekilde......
Valla ben konuları okuyup elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyorum bir medaratör
olarak,ama anlamadığım ben 5-10 dakika içinde birkaç konuyu ancak okuyup yorum yapabildiğim
halde bazılarının beş dakika içinde portaldaki tüm konulara nasıl yorum yaptığı.....
İsmail Abicim! sana hakveriyorum,insanlar bir paylaşım açarken birsürü zamanlarını harcayıp
emek veriyor,yazı yazıp fotoğraf yüklüyor,kısacası bir emek harcıyor ve bu harcadığı emeğin
karşılığında ne istiyor?Ney?
Sadece ve sadece emeğe saygı......
Lütfen herkes emeğe saygı göstersin......
Emek verip,çaba sarfedip bizlere paylaşımlarda bulunan herkese;
Saygılar.....

Recep DÖNMEZ'in Imzasi
Recep DÖNMEZ
Osman KARATEPE
İTİMAT
GeneL Sorumlu
*

SEVİYE = 77

« Yanıtla #7 : Aralık 03, 2009, 10:35:44 ÖÖ »

Gerçekten fotoğraf yüklemek tam bi eziyet çok uğraştırıyor.Ben en çok Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  bu gülüşe sinir oluyorum daha çok alay edergibi gülüyor bence çok gereksiz abartılı bir gülüş bencede emeğe saygı ayrıca istemeyerek kalp kırdıysak affola saygılar sevgiler...
Osman KARATEPE'in Imzasi
1978 Eskişehir AB RH(+) 0535 277 73 25
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP   Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Hizliupload.com

ATIN İYİSİNE DORU YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER....
Çetin EKREN
Yetkili
*

SEVİYE = 88

« Yanıtla #8 : Aralık 03, 2009, 11:01:01 ÖÖ »

Çetin bey iyi güzel yazmışsında buna başta Moderatör ve idarecilerin uyması gerekir.
Geçenlerde bir konu açmıştım 200 kişi bakmış 5 kişi yanıt vermiş kızdım bende o konuyu
komple sildim.
Baktım 4 sayfa konu göndermişim bakabilirsiniz 35 kişiyi geçmez cevap yazan bunun içinde
yetkili arkadaşlarda dahil.
Bir konu için bir saatimizi harcıyoruz cevap için bir dakikayı çok görüyorlar, Belkide duyar
gibiyim enayiye bak işi gücü yokta nelerle uğraşıyor diyende olabilir.
Böyle giderse yeni konu açmamaya karar verdim. Saygılar

ismail abicim haklısın...
ama inan kendi adıma elimden geldiği kadar konulara katılmaya çalışıyorum,elbette atladığımız veya farkına varmadığımız konular olmuştur...
ama şunu tüm samimiyetimle söylüyorum sizin gibi değerli insanların konuları herne olursa olsun katılıyorum...ben yorumda bulunmamışsam eğer inanın ya o sırada sitede değilimdir,yada bir aksilik olmuştur...
az katıldığım konular genelde köpek satış ilanlarıdır...bunun haricinde av ve avcılığa dair tüm konulara katılmaya azami gayret gösteririm...
kırdıysak özür dilerim abicim....
Çetin EKREN'in Imzasi
KraL OLsan Tacın Gider
İBRAHİM AKKAYA
KoordinatöR
*

SEVİYE = 76

« Yanıtla #9 : Aralık 03, 2009, 11:20:52 ÖÖ »

Değerli kardeşlerim bizler bu işe gönül vermiş abilerinz.Bilgisayar kulanmak sonradan öğrendiğimiz bir olay.
Konu acıyoruz sırf site canlı kalsın diye Resim çekiyoruz bu aradam avda kacırıyoruz.
Eve geldikmi sizinle paylaşmak için oturuyoruz bilgisayarın başına küçült resimi yaz yazıyı.
Ertesi gün sayfadan düşmüş.Çevap veren aynı kişiler.Ya alıp kopyalama yada iki alkış.
Sanatcı Tiyatrocu taktir edeildikçe alkışlandıkça konsantere olur İlgi olmayınça o emekler boşa gidiyor.
Ben smilleri yani şekilleri çok kulanırım ama tiye almak için olmaz.İsmail Çıkrıkçı Çetin ekren Recep dönmez Ardili , Fevzi ,Yüçel F Berin daha niçe arkadaşım haklı bu konuda rahatsız.
Ama açık açık Tek Çetin Kardeşim açtı konuyu.
Bende az yazacam konu açmayaçam.
Taki emeğe saygı olana kadar.
Acılan konu magazin olursa TV gibi herkes ilgileniyor av doğa olursa yorum yok.
Bizi bağlamıyor bilmem kimin kırmızı donu bilmem kimin aşkının sonu.
Burası avkolik Avı avcıyı Doğayı Bülgemizi tanımak istiyorum Herkes kendinde bir bölge atsa resim koysa güzel olmazmı.
Kalın sağlıçakla
İBRAHİM AKKAYA'in Imzasi
BEY OLANIN AĞASI OLMAZ GÖLMARMARA MANİSA

HERKES HACI OLMAZ GİTMEK İLE MEKKEYE
EŞEKTEN DERVİŞ OLMAZ ODUN CEKMEK İLE TEKKEYE

0532 4653221
İKİ DÜŞMAN ARASINDA ÖYLE KONUŞUNKİ BARIŞTIKLARINDA MAHÇUP OLMAYIN
Tanju UNEN
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #10 : Aralık 03, 2009, 11:56:45 ÖÖ »

Sevgili Çetin.

Değerli kardeşim hakikaten seni tebrik ediyorum güzel bir konuya değindin . Site yönetiminin de bu konudan rahatsız olduğunu

tahmin edebiliyorum lakin niye şimdiye kadar müdahale edilmedi anlamış değilim . Yapmış olduğu avla ilgili konuları açanların sayısı

parmakla sayacak kadar azken veya yine avla ilgili eğitici ve öğretici bilgilerini paylaşan üstadların emeğine karşılık birkaç satır

yazmak bu kadar zormu sevgili arkadaşlar lütfen emeğe saygı duyalım . Konulara bakıp geçmeyelim.

Selamlar . Rast gele .
Tanju UNEN'in Imzasi
Bursa 1973
Çetin EKREN
Yetkili
*

SEVİYE = 88

« Yanıtla #11 : Aralık 03, 2009, 11:58:36 ÖÖ »

aman ibrahim abi sakın ha...
inan sizlerin konuları bizleri mutlu ediyor kimse yazmazsa bile yazan arkadaşlarımızın hatırıdamı yok...
bizi mangal keyifli av partilerinizden alıkoymayın...
Çetin EKREN'in Imzasi
KraL OLsan Tacın Gider
Mehmet Ardilli
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Aralık 03, 2009, 12:22:12 ÖS »

Arkadaşlar herkesin her konuya yorum yapma veya yanıt verme gibi bir mecburiyeti yok elbette, kim hangi konulara ilgi duyuyorsa o konulara katılmalı, yani hiç bir arkadaşımın bir reiting kaygısı varmış gibi algılanmasın. Tam tersine bizler açtığımız konunuların cevaplanma sayısı peşinde değiliz, üstelik herkese beğendirme kaygısı içersinde de değiliz. Amacımız bencilliktense paylaşmayı ön planda tutmak hepsi bu, eğer sizlerde bu paylaşımlara imkanlarınız ölçüsünde destek verirseniz ortaya çıkan sinerji, birlik ve beraberlik adına birçok güzelliğe zemin hazırlayacaktır, geçmişte bunun güzel örnekleri yaşanmıştır. Hürmet ve sevgilerimle.
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

Sayfa: [1]   Yukarı git

aVKoLiK.NeT Etiketler
EMEĞE SAYGI (DUYURULUR)

Gitmek istediğiniz yer: