|
|
 |
« : Aralık 05, 2009, 06:37:14 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
linkine tıklıyoruz.Gelen sayfada yapacaklarınız aşağıda resimli olarak birer birer anlatılmıştır...Takıldığınızda yerde bizler yardım için burdayız...Kolay gelsin
1.ADIM
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
2.ADIM
3.ADIM
4.ADIM
5.ADIM
6.ADIM
Gönder butonuna tıkladıktan sonra ilanınızın kaydedildiği ve onaylandıktan sonra yayına gireceği bilgisi görünecektir...
Artık yönetici onayından sonra ilanınız yayınlanacaktır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Aralık 05, 2009, 06:37:14 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2009, 06:54:05 ÖS » |
|
Emeğine sağlık Ali'm...Güzel bir uygulama...İlan vermek isteyenlerin,ilanlarının karşılığını daha kolay alabilecekleri bir bölüm olmuş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 06, 2009, 09:27:39 ÖS » |
|
güncel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 07, 2009, 08:53:51 ÖS » |
|
Yeni ilan bölümümüzde ilk ilan Hacı Murat Bey tarafından verildi..Ve portalda gösterimine başlandı..Eski ilan sahibi üyelerimizde eski ilanlarını yeni sisteme yeniden giriş yaparak gösterebilirler...Hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 09, 2009, 10:26:50 ÖÖ » |
|
güncel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 16, 2009, 12:33:40 ÖS » |
|
güncel....arkadaşlar lütfen bu konuyu iyice bir inceleyin...hala ilan vermkete sıkıntı çeken dostlarımız var...burda ilan verme şekli adım adım anlatılıyor...artık önceki gibi ilan verilmiyor...ve verdiğiniz ilanlar portaldan sırayla geçiyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 19, 2009, 08:57:58 ÖS » |
|
Verilen ilanlardan anladığım herşey anlaşılmış fakat resim yüklemede problem var...
4. ve 5. adımdaki anlatımı dikkatle uygulayarak bu sorun aşılabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 19, 2009, 09:31:48 ÖS » |
|
alim bilgilendirmenden dolayı teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 20, 2009, 08:23:51 ÖÖ » |
|
ha şöyle ali steye hangi avcı dostlarımız yardımcı oluyor şimdi daha güzel belli olur bak gardaşım maksat stemizi birlikde ileriye götürmek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |