PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam Avcı Dostlar

10.Temmuz.2011, 10:02
Selam olsun avcı dostlar:
Nette tüfek bilgileri ararken şans eseri sitenizi buldum. Birde ne göreyim aldığım otomatik Hatsan hoşuma gittiğinden süperpozesini araken tüfeğini elinden eziyet ederek aldığım Kemal Uygur kardeşimde burdaymış:)
Baktım sıcak ortam bende katılayım dedim:)

ismim malumunuz, aslen İzmir,liyim sizin çulluğunuz bizim lökeşemizle ava başladık genç yaşlarda eh domuzu tavşanıda boş geçmedik o yıllarda.
Hayat mucadelesi içerisinde evlenip barklanıp İstanbul,a göçünce kayınçomla ara ara gittiysekde ava en son iki senedir sıklaştırıp gün kaçırmamaya başladık artık:)

İstanbul,da olanların iyi bildiği Kemerburgaz Göktürk,teyim. Malum Belgrad ormanlarının dibindeyiz. esas av orada desenizde ne yazık ki bohçacılar buralardada kuş bırakmamaya kararlı:(

Esas avcı bana göre avına kaçma hakkıda verebilen doğal hayattaki avcılara , çevresine saygılı olan kişilerdir.
Kemerburgaz,dan sevgiler saygılar.

çetin ekren
10.Temmuz.2011, 10:12
Ve aleyküm selam Şerif abimiz...
Ailemize hoş geldiniz...sizler gibi değerlerin herzaman başımızın üstünde yeri var...
sıkıntılarımız aynı,bohçacılar her yerde kene misali...
Allah yardımcımız olsun...
keyifli paylaşımlar diler...Erzurum'dan saygı selamlar sunarım...

ibrahim ozel
10.Temmuz.2011, 10:18
Şerif abim bu sıcacık aileye hoş geldiniz. İnşallah muhabbetinizle avlardaki fotoğraflar ve videolarınızı bizlerle paylaşır bizleri şereflendirirsiniz. Burası av sitesinden öte dostkolik sitesidir. Önce dostluk sonra avcılıktır amacımız. Ayrıca sitenin diğer özelliği sanalda kalmamasıdır. Site sayesinde yüz yüze görüşme imkanı bulmakta ve dostluk ağını tüm ülkeye yöneltmekteyiz. Kemal kardeşimle bu sene sık ava çıkacağız inşallah. Bizlere katılırsanız şeref verirsiniz. Saygılarımla...

Kemal_Uygur
10.Temmuz.2011, 11:39
Abi seni burda gördüğüme çok memnun oldum :) Sabah sabah Güzel bir sürpriz oldu benim içinde. Bu arada tüfeği beğendiğine sevindim.
Keyifli paylaşımlar, güzel dostluklar dilerim.
Hoşgeldin ;)

Yıldıray İNCE
10.Temmuz.2011, 11:43
Hoş geldiniz şerif bey doğru adrestesiniz keyifli paylaşımlar.........

veyselll
10.Temmuz.2011, 13:12
aileye hoşgeldiniz. keyifli paylaşımlar dilerim

İBRAHİM AKKAYA
10.Temmuz.2011, 15:11
Şerif Kardeşim Hoşgeldin sefalar getirdin Keyifli Paylaşımlar.
Siteminde Haklısın Avı Et Ve Öldürmek için yapanlar kural Falan tanımıyor.
Biz doğruları anlataçaz İkisini Çaydırsak Kar Kardır.
Manisa Gölmarmara dan Selamlar.

10.Temmuz.2011, 15:28
İyi niyetli yüz güldüren mesajlarınız için teşekkürler:)
İnşallah sezon açılışından sonra güzel av videoları ve fotolarınıda burada gerçek avcılarla paylaşmak nasip olur.
Bu dostkolik aileye katıldığım için mutluyum.

Birol YAY
10.Temmuz.2011, 15:38
Şerif Bey Aramıza Hoşgeldiniz Keyifli Paylaşımlar Dilerim Manisadan Selamlar.

Hüseyin ORHAN
11.Temmuz.2011, 05:44
Şerif Engin Bey, dostlukların sitesi avcıların sanal mekanına hoşgeldin sefalar getirdin. Kendini en samimi hissedeciğin dostlarla sitemizde tanışacağına emin ol. En kısa zamanda güzel paylaşımlarını görmek dileğimle DENİZLİ den saygılar sevgiler...

kapadokyali_1981
11.Temmuz.2011, 05:59
Hoşgeldiniz Şerif Engin bey keyifli paylaşımlar.

11.Temmuz.2011, 11:30
Hele şu gadasınaldığım Egeli kardeşlerim yok mu:)
O memleketim havasını sizin sayesinizde tattım ya o bile yeter:)
Hoşbulduk.

12.Temmuz.2011, 18:09
Abicim AVKOLİK ailesine hoş sefa geldin renkli paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz .....

12.Temmuz.2011, 21:50
Ve aleyküm selam Şerif bey kardeşim.

dostlukların sitesi DOSTKOLİĞE,avcıların sanal mekanı AVKOLİĞE hoşgeldin sefalar getirdin.selamlar...