Orijinalini görmek için tıklayınız : selam herkese
erdem yaman
12.Temmuz.2011, 12:00
selam arkadaşlar ben buraya bursa/karacabeyden yazıyorum.burada olan herkesle tanışmak yeni yeni arkadaşlar edinmek istiyorum.ben av bayısıyım.hepınıze ıyı sohbetler dilerim.burası insanın cok rahat vakit geçireceği bır paylasım sıtesıdır.kuranların ellerine sağlık.hepinize bol bol sohbetler dilerim.
çetin ekren
12.Temmuz.2011, 12:07
Erdem bey AVKOLİK ailesine hoşgeldiniz...
yıllarca bende av bayiliği yapmış biriyim...ne yazıkki çeşitli sebeplerden dolayı şuanda başka bir işle meşgulüm...
size keyifli paylaşımlar diler...selamlar sunarım...
imported_avkolik
12.Temmuz.2011, 13:34
Erdem Bey hoşgeldiniz...Umarım değerli paylaşımlarınızla bizlerle olursunuz...Selamlar
ibrahim ozel
12.Temmuz.2011, 14:40
Erdem hoş geldin kardeşim. Ben seni tanırım yanına gelince sende çıkaracaksın beni. Çok uzun zaman oldu ben karacabeyden ayrılalı. Tahminen sen o zamanlar 8-9 yaşındaydın. Mustafakemalpaşa ve karacabeyde büyüdüm ordanda evlendim gelince sana uğrar çayını içerim nereye açtın av bayisini ben ilk kurulduğunda postanenin karşısındaki oruç av bayisinde çalışmıştım bu sene kapatmışlar hafta sonu sana uğrarım kardeşim görüşmek üzere.
Hüseyin ORHAN
12.Temmuz.2011, 16:13
Erdem kardeşim, dostlukların sitesi avcıların sanal mekanına hoşgeldin sefalar getirdin. Kendini en samimi hissedeciğin dostlarla sitemizde tanışacağına emin ol. En kısa zamanda güzel paylaşımlarını görmek dileğimle DENİZLİ den saygılar sevgiler...
ersin kasap
12.Temmuz.2011, 16:38
erdem aileye hoş geldin değerli ve seviyeli dostlar ve güzel paylaşımlar dilerim selamlar
Hoşgeldiniz erdem bey umarım keyifli forumlar gecirirsiniz
Erdem bey AVKOLİK ailesine hoş geldin keyifli paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz ...............
Kemal_Uygur
12.Temmuz.2011, 18:09
Hoşgeldiniz...
kapadokyali_1981
12.Temmuz.2011, 18:35
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar.
Erdem bey AVKOLİK ailesine,DOSTKOLİK dostluğuna hoşgeldiniz...Keyifli paylaşımlar dilerim...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.