Orijinalini görmek için tıklayınız : alex 5 aylık ve ferma
kusura bakmayın akşam üzeri oldugu için biraz karanlık yorumlarnızı bekliyorum
View My Video (http://tinypic.com/r/2qb6pe9/7)
http://tinypic.com/r/2qb6pe9/7
ersin kasap
04.Ağustos.2011, 00:42
ali köpeğin beş aylık olmuş çok yanlış bir eğitim sergiliyorsun görseli bırak köpeğe kuş göster burnunu kullanmayı öğrensin sezon geldi sıkıntı yaşarsın sonra
karanlık olduğu için pek birşey göremedim gelişimi hakkında yorum yapamıycam onun için maşallah diyelim
Osman KARATEPE
04.Ağustos.2011, 03:50
Ali Ersin çok haklı eniğe olta ile bir yada ikiden fazla ferma yaptırma hiçbirşey göstermene gerek yok kuş sal o bulsun oda fazla olmasın...En güzel eğitim merada av göstermektir sabırlı ol...
ibrahim ozel
04.Ağustos.2011, 05:13
Alicim seni anlıyorum. Merak içindesin şimdi eniğim nasıl olacak diye. Ama az daha sabır kardeşim. Eylül yağmurları yağana kadar zaten köpeklerden çok şey beklemeyeceksin. Hem yerli kuşlar hem sıcak toprak taş gibi. Yani üzerine şu anda bu kadar düşme. Köpeğini elinden geldiği kadar dağda taşta yada şehirde insanların arasında bol bol gezdir kardeşim. Allah'ın izni ile mutlu şekilde bu sezon bu köpeğinle avlanacaksın.
kapadokyali_1981
04.Ağustos.2011, 07:13
Hemşerim avın olmadığı bi bölgede olsan hadi neysede bıldırcının göbeğinde kanatla ferma eğitimi vermek pek normal bi davranış olmamış. Bu dönemlerde artık köpeğe verilecek en iyi eğitim avlakda kuş göstermektir maşalllah sabırlıda bi yavru kaş yapayım derken göz çıkarma şurda kaldı bi hafta bırak ne öğrenecekse merada öğrensin. Maşallah güzel bi yavru olacak selamlar.
Hüseyin ORHAN
04.Ağustos.2011, 07:24
arkadaşlar yapılabilecek en güzel yorumları yapmışlar
oltayla eğitimin sakıncalı olduğu malum en güzeli salınmış kuşları buldurmak
fiziki bana göre gayet iyi maşallah
tüyü kadar av yaparsınız inşallah
Kemal_Uygur
04.Ağustos.2011, 07:41
Karanlık ama seçebildiğim kadarıyla sarı solit ve fiziksel olarak iyi duruyor, yalnız diğer dostlara katılıyorum, köpeği görerek fermaya alıştırmayın. Bu zamanlar ne alırsa öyle gider. Ağaç yaşken eğilir malum :) Bizim gibi istanbuldada değilsiniz, meralar bıldırcın kakılıdır şimdi...
sevgili arkadaşlar yorumlarınız için teşekurler daha 3 defa gösterdim bir tavşan kuyrugunu 3aylık ken 2 defa da bunu gösterdim uyarılarınız için teşekurler on gun sonra merada inşeallah saygılar
ibrahim ozel
05.Ağustos.2011, 13:28
Ali kardeşim birde köpeği komut manyağı yapmanın anlamı yok bence biraz daha az müdahale etmelisin o bir pointer unutma
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.