PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MERSİN MEZİTLİ AVCILIK VE ATICILIK SPOR KULÜBÜ TEK KURŞUN MÜSABAKASI

Adil Karakus
01.Nisan.2008, 07:17
DEĞERLİ AVKOLİK AİLESİ,MERSİN,MEZİTLİ AVCILIK VE ATICILIK SPOR KULÜBÜNÜN HER YIL GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİ

AVCI ŞENLİKLERİ KAPSAMINDA YAPILAN TEK KURŞUN ATIŞ MUSABAKASI BU YILDA 20/04/2008 PAZAR GÜNÜ SAAT 10:00

DA ÇEVLİK KÖYÜ KABAAĞAÇ MEVKİİNDE YAPILACAKATIR.

YARIŞMADA DERECEYE GİRECEK OLAN ARKADAŞLARIMIZA SÜPRİZ HEDİYELER VERİLECEKTİR.HER YIL AİLEMİZ VE

DOSTLARIMIZ İLE KUTLADIĞIMIZ BU ETKİNLİKLERİMİZ KAZASIZ VE BELASIZ NEŞE İÇERİSİNDE TEKERRÜR

ETMEKTEDİR.iNŞALLAH BU YILDA AYNI ŞEKİLDE OLUR.

MÜSABAKA DETAYLARI : 70 METRE MESAFEDEKİ 33X33CM EBADINDAKİ HEDEF KAĞIDINA AYAKTA DESTEKSİZ 5 ADET TEK

KURŞUN SIKILARAK PUANLAMA YAPILMAKTADIR.

TÜM AVKOLİ.NET AİLESİ DAVETLİDİR,MÜSABAKA SONRASI FOTOĞRAFLI PAYLAŞIMLAR İLKE KARŞINIZDA OLACAĞIM.

MERSİN/MEZİTLİDEN HERKESE SELAMLAR

Mustafa ÇİL
01.Nisan.2008, 15:38
bekleriz sevgili abim buradan katılmak mmkün değil ama olsun resimlkerini bekleriz

01.Nisan.2008, 17:17
GERCEKTEN IMKANI OLSA BI ABIMI YARISMAYA GETIRMEK ISTERDIM. 70 METRENIN LAFINI ETMEZDI ...
YARISMANIZIN BASARILI VE EĞLENCELI GECMESINI DILERIM

imported_avkolik
01.Nisan.2008, 17:34
Adil abim keşke imkan olsada gelsek.Hem senin bi çayını içmek nasip olurdu...Biz gelemiyoruz ama avkoliği temsil edecek bir Adil abimiz var orada bunu biliyoruz...Abi ayrıca yarışma sonrasında fotoları buraya koyarsan gitmiş kadarda oluruz ...Selamlar Mersin'e

Adil Karakus
01.Nisan.2008, 17:46
Duygu ve düşünceleriniz için çok teşekkürler ederim dostlarım .Keşke imkanlar dahilinde olsada bu tür etkinliklerde hep beraber olabilsek

selamlar

MEHMET KANDAK
02.Nisan.2008, 07:35
DAVET İÇİN TEŞEKKÜR... MUHABBETİNİZ BOL OLSUN..FOTOLARI YAYINLARSANIZ SEVİNİRİZ.

ismail talay
02.Nisan.2008, 08:33
adil abi boş ver resimleri sen ; sen buraya hedef kağıdını koyuver bi zahmet . benim 76 namlu 1/2 ful sok o işi halleder ben burdan 5 atış yapayım . haha:)) .. hediyemi de bilahare kargolarsın ç unutma haaa hedef kağıdını koymayı

Adil Karakus
02.Nisan.2008, 11:19
Emrin olur İsmailim,ha bu arada Aytekin KAYNAK kardeşimizlede telefonlaştık yarın fuar merkezinde buluşacağız inşallah.

selamlar

ismail talay
02.Nisan.2008, 12:02
insallah adil abim benim için kızdır biraz aytekinimi :))) cok da selamımı ilet

fatih demircan
02.Nisan.2008, 12:17
http://img359.imageshack.us/img359/971/dscf0780ur2.jpg
adil abi ben atıyorum bir kurşun inşallah hedefi vurur ama siz genede siper alın abi kurşun adres sormaz mesafe biraz gergin ne olue ne olmaz:)))

ismail talay
02.Nisan.2008, 12:23
hahahahahahahah yakışır fatihime o resmin sonucunu biliyorum ben . onu da koysaydın ya oraya

Adil Karakus
02.Nisan.2008, 12:31
Selamın başım üstüne İsmail ileticem tabiki kardeşim.Fatih neye sıkıyor bilmem ama çok yakından bir atış tarzına benziyor hedef her neyse tarumar olmuştur diye düşünüyorum.Ama biz yinede ortalığı kana bulamıyalım demi Fatihim :-))

selamlar

fatih demircan
02.Nisan.2008, 13:25
adil abi haritaya göre mersin ili balıkesirin aşağısında kalıyor bende namluyu aşşağı doğrulttum e atış varmışya sizin orda bende bi tane sıkayım dedim yaw bizim kanla işimiz olmaz tabiki sevgili abicim.sayın yöneticim ismailim talayım sen o fotonun sonunu bilirsin tabe cızımo ekibindensin yarışmayı kaybedeceksin benden söylemesihttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gif

Adil Karakus
03.Nisan.2008, 06:51
Fatih, kardeşim benim, o fotonun devamını bende bildiğim için :-)) seni yarışmanın birincisi ilan ediyorum kardeşim benim sıkı bir domuz avcısı olduğunu tahmin eiyorum.
sen rampa aşşağı sal kurşunu o gelir mezitliye hedefini bulur evelallah..

selamlar sevgiler