PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cümleten geçmiş olsun kotalar hazır !!!!(O.Karatepe)

Osman KARATEPE
04.Ağustos.2011, 06:01
http://www.milliparklar.gov.tr/DKMP/Files/1112Mak.pdf

Yorumlarınızı yazın lütfen .........

Osman KARATEPE
04.Ağustos.2011, 06:16
Şimdilik 53 il için hazırlanmış alt yapımız varmı ,yapılabilirmi, hiçbir saha çalışması olmadan böyle kararlar almak ne kadar mantıklı bilemiyoırum..,

Kemal_Uygur
04.Ağustos.2011, 06:19
10 Dakikadır uğraşıyorum açılmadı.
Bu işyerindeki bilgisayarın keyfine ve insafına kalmak deli ediyor beni...

Osman KARATEPE
04.Ağustos.2011, 06:24
Adobe reader olması gerekiyor Kemal ...sen ilgilendiğin illeri söyle olup olmadığını söylerim ben sana en azından biraz olsun merakını gidermiş olurum..

Kemal_Uygur
04.Ağustos.2011, 06:26
Normalde pdf formatlı dosyaların hepsini açıyor.
Milli parklarınkini açmadı uyuz makine, anlamadım gitti...

04.Ağustos.2011, 06:27
tavşana kota alcan azsa karaborsaya düşer sanki trofe avcılığı yapaçaz birde ormandan görevli takarlar yanımıza bu işin sonu iyi değil ....

Osman KARATEPE
04.Ağustos.2011, 06:31
tavşana kota alcan azsa karaborsaya düşer sanki trofe avcılığı yapaçaz birde ormandan görevli takarlar yanımıza bu işin sonu iyi değil ....

Hangi birimizi nerede denetleyebilecekler abim .....Bu ülkede her şeyin bi yolu vardır....

04.Ağustos.2011, 06:36
gidiş hat onu gösteriyor .....

Osman KARATEPE
04.Ağustos.2011, 06:37
Şimdilik Eskişehir ve Bursa bu uygulamanın dışında .....

kapadokyali_1981
04.Ağustos.2011, 07:08
Niğdeye 1600 keklik kota vermişler o bölgeyi ben biliyorum 20 sene avlamasan en çok olsa 15 küme keklik olur oda maksimum 400 keklik eder 1600 olması mümkün değil yani şimdi maksat ne ben onu anlayamadım avlatmamakmı parayla avlatmakmı?

Hüseyin ORHAN
04.Ağustos.2011, 07:17
şimdiki sistemi bile denetleyemeyen kurum bu sistemi hiç denetleyemez

su akar yolunu bulur

ersin kasap
04.Ağustos.2011, 16:47
bohçacılara gün doğuyor yakında bende evrak çıkarmam tek salak bizmi kaldık nasılsa denetleyen yok soran yok

Osman KARATEPE
04.Ağustos.2011, 18:41
bohçacılara gün doğuyor yakında bende evrak çıkarmam tek salak bizmi kaldık nasılsa denetleyen yok soran yok

Ersin çoğu zaman seninle aynı fikirde olsamda biz evrakları almadan çıktığımız ilk avda denetleniriz unutma....

veyselll
04.Ağustos.2011, 21:11
bizde de sorun burda. avrupadan sadece işimize geleni alıp avrupalı gibi olmaya çalışırız.

Kemal_Uygur
04.Ağustos.2011, 21:32
Hadi yerli hayvanlarımızı anladım yapmışlar bir işgüzarlık...
İyide göçmen kuşa neyin kotasını koymuşlar... Gece istişareye yatıp bu yıl gelecek kuş sayısınımı görmüşler...???
Ya saçmalayında bu kadar yapmayın be! Saçmalıkla, salaklığı karıştırmayın... Komik oluyorsunuz :D :D :D

veyselll
04.Ağustos.2011, 21:36
üveyk limiti sanırım sadece bizim gibi birkaç ülkede var...

ersin kasap
05.Ağustos.2011, 01:03

Ersin çoğu zaman seninle aynı fikirde olsamda biz evrakları almadan çıktığımız ilk avda denetleniriz unutma....
çok haklısın abi bizi bulurlar beceremeyiz biz kaçak avlanmayı

ibrahim ozel
05.Ağustos.2011, 05:43
Hadi yerli hayvanlarımızı anladım yapmışlar bir işgüzarlık...
İyide göçmen kuşa neyin kotasını koymuşlar... Gece istişareye yatıp bu yıl gelecek kuş sayısınımı görmüşler...???
Ya saçmalayında bu kadar yapmayın be! Saçmalıkla, salaklığı karıştırmayın... Komik oluyorsunuz :D :D :D