PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : keklik palazları birbirlerini yara lıyorlar

12.Ağustos.2011, 06:44
benim 14 adet keklik palazlarım var aşağı yukarı 60 günlük oldular ama ne yaptımsa birbirilerini yaralamalarnı durduramadım bu konuda bilgisi varsa bana yardımcı olursa sevinirim birbirlerinin gaga larını üzerlerini bütün yaraladılar

Kemal_Uygur
12.Ağustos.2011, 07:30
Sıcaklığın fzla olması, ışığın çok olması, yerin dar ve kalabalık olması gibi birçok sebepten olabilir.
Tüy yeme vs. gibi sıkıntılar varsa, etlik piliç yemi verin yada bulabilirseniz protein değeri yüksek olan hindi besi yemi verin bu ara...

ibrahim ozel
12.Ağustos.2011, 07:49
Ahmet bey aramıza hoş geldiniz. Nerdensiniz ne iş yaparsınız av merakı varmı hangi tüfek tercih edersiniz evli bekar çoluk çocuk. Yani sizleri tanımak ve sürekli olarak bu ailede görmek isteriz. Daha sonrasında sıkıntılarınızı hep beraber aşarız inşallah.

Mesut BÜLBÜL
13.Ağustos.2011, 18:24
kardeşim bir arkadaşımız yıllar önce yanlış yemden vitamin alışımından batırmıştı tavuklar vede civcivler birbirini yemişlerdi iflaz etti vatandaş buna şahit oldum
sen yinede yüksek ihtimal aynı duruma benziyor sensor bakalım benim bilgim bu verdiğin yemle ilgili bir duruma benziyor anlattığın kardeşim gecmiş olsun bilgisi olan bu işi yapan cok kardeşlerimizde var yardımcı olurlar diyorum şimdilik muğla milastan selamlar sayğılar

Halil AYYILDIZ
14.Ağustos.2011, 01:58
kardeşim bir arkadaşımız yıllar önce yanlış yemden vitamin alışımından batırmıştı tavuklar vede civcivler birbirini yemişlerdi iflaz etti vatandaş buna şahit oldum
sen yinede yüksek ihtimal aynı duruma benziyor sensor bakalım benim bilgim bu verdiğin yemle ilgili bir duruma benziyor anlattığın kardeşim gecmiş olsun bilgisi olan bu işi yapan cok kardeşlerimizde var yardımcı olurlar diyorum şimdilik muğla milastan selamlar sayğılar

14.Ağustos.2011, 15:33
kullandığım yem et tavuğu kümeslerinde kullanılan BR 3 kalitede civciv büyütme yemi yemden kaynaklandığını zannedmiyorum tahminim steres ten kaynaklanıyor.

Recep DÖNMEZ
15.Ağustos.2011, 07:09
Ahmet bey aramıza hoş geldiniz. Nerdensiniz ne iş yaparsınız av merakı varmı hangi tüfek tercih edersiniz evli bekar çoluk çocuk. Yani sizleri tanımak ve sürekli olarak bu ailede görmek isteriz. Daha sonrasında sıkıntılarınızı hep beraber aşarız inşallah.

Aynen bende böyle diyorum....
Öncelikle bir tanışalım,selamlaşalım,
daha sonrası kendiliğinden gelir.
Ama; hala tanışamamışız nedense!!!!!

16.Ağustos.2011, 08:11
Ben Eskişehir Günyüzü ilçesinin Kayakent beldesinden katılıyorum yaşım 41 millieğtimde hizmetli kadrosunda çalışan memurum evliyim ve 3 çocuğum var av merakım vardır tüfek tercihim ise çifte ve pozedir

16.Ağustos.2011, 08:13
Bu siteye mümkün olduğunca vaktim elverdikce katılmaya çalışıyorum

ersin kasap
16.Ağustos.2011, 15:23
ahmet abim aileye hoş geldin günyüzüne her sezon defalarca gelirim sizinle tanışmak isterim ekim 15 den sonra kısmetse yine orda olucam

bencede yerin dar veya uygun olmadığından stres yapa bilirler çünkü bendede palazlar var her sene yetiştiriyorum hiç bir sıkıntı olmadı