Orijinalini görmek için tıklayınız : HARFİYATLAR YÜZÜNDEN GÖLLERİMİZ KAPANIYOR
Sevgili arkadaşlar sesimi nerelere duyuracağım bilemiyorum ağaçlıköyünde akpınarköyünde ve diğer köylerde bütün göllerimiz harfiyatlarla dolmaya devam ediyor ve içindeki balıklar toprak altında kalıp telef oluyor şimdi sıra bu göle geldi ve resimde göreceksiniz karşıdan doldurmaya başladılar inanın bu gölde 25 30 kiloluk aynalı sazanlar var hatta 50 kılonun üstünde yayınlar mevcut ama öbür göller gibi doldurulmaya başlandı çok yazık ve kimse bu işe dur demiyor....ben bu görüntüleri bütün sitelere atacağım belki birileri birşeyler yapar....bu gölün fotoğrafları yaklaşık 250 metre yukarıdan çektim bu gölde kimsenin tahmin edemiyeceği kadar çok su var ve kullanılmıyacak millet susuzluktan ölüyor biz üstünü kapatıyoruz ayrıca bu göle yaklaşık hergün 5000nin üstünde harfiyat kamyonu harfiyat dökecek anca 5 senede dolar siz tahmin edin nakadar bir alan olduğunu her kamyonda harfiyat için yaklaşık 70 lira para veriyor buraya harfiyat dökmek için hesabını siz yapın...siteleri takıp eden orman mudurluğu pul almıyanları takıp ediyormuşya belki bu konuyuda görürler ben hergün güncelliyeceğim
http://i55.tinypic.com/1z6vccm.jpg
http://i56.tinypic.com/2qj8u85.jpg
http://i56.tinypic.com/15344fd.jpg
Osman KARATEPE
16.Ağustos.2011, 06:59
Çevre ve orman müdürlüklerine dilekçe ile müracaat etmek gerekebilir.Çok yazık zamanında DSİ nin bilinçsiz yaptığı çalışmalar yüzünden yüzlerce sözüm ona bataklık kurutuldu su yolları değiştirildi...
Hüseyin ORHAN
16.Ağustos.2011, 07:41
demekki beş yıl sonra sı için cezalandırılan yine yurdum avcısı olacak
bir mera daha ayrılıyor aramızdan bilgilendirme için teşekkürler ender kardeş
umarım çabaların boşa çıkmaz
Çevre ve orman müdürlüklerine dilekçe ile müracaat etmek gerekebilir.Çok yazık zamanında DSİ nin bilinçsiz yaptığı çalışmalar yüzünden yüzlerce sözüm ona bataklık kurutuldu su yolları değiştirildi...
fatih tutkun
16.Ağustos.2011, 10:16
Merhaba Arkadaşlar,
Benim bir tanıdığım var TAYAKADIN / İSTANBUL'da aynı dediğiniz dolum işlemleri yapıyor.Hatta TV'de 6000 kamyon ile dolum yapılıyor göller bitiriliyor gibi haberlerde yayınlandı. İşin iç yüzü şudur(Bana Anlatılan Kadarı) bu araziler devletten 49 yıllığına kiralanıyor. Kira süresi dolduğunda ise bu araziyi 49 yıl önce nasıl bulduysanız aynı şekilde bırakmak zorundasınız. Genelde bu arazilerde maden aranıyor ve yıllar sonra buralar yağmur suyu ile doluyor ve bildiğimiz irili ufaklı göller oluşuyor.Eski haline getirebilmek içinde dolduruluyor. Sizin anlattığınızda aynı durum olabilir.Bana, neden doluruyorsunuz ne kadar güzel bir göl dediğimde ise bunlar söylendi ben onların yalancısıyım......
İBRAHİM AKKAYA
16.Ağustos.2011, 11:15
Ender Kardeşim Buralar suni Gölet İse Fatih in dediği gibidir Göl Doğal Olarak olan yerlerdir .
Buraları Doldurmak Ve İstimlak Yapmak yasaktır.
Göletler Önüne Set Yapılan Kazma ve Bentle oluşan yerler anlaşama Gereği ya dolar ya ağaçlandırılır Hertürlü ava yasaktır Onları araştırmak lazım.
Aynı Sıkıntıyı Biz Gölmarmara Gölünde yaşadık DSİ Önüne Savak yapmış 1960 yılında sulama amaçlı 93 de ava kapatıldı Gölet diye Uzun Uğraşılar sonra Göle Çevirip Balık Ve Kara Avcılığına açtırdık .
Sen yinede araştır.
Mesut BÜLBÜL
16.Ağustos.2011, 14:17
İlgili mercilerden araştırmak gerek ibrahim beyinde dediği gibi olabilir heralde
Recep DÖNMEZ
17.Ağustos.2011, 06:51
Durum her ne olursa olsun ben işin insani ve vicdani yönüne
bakıyorum.Kocaman göl,gölet,içinde binlerce canlı var,siz tutmuş
burayı dolduruyorsunuz....
Bence bu işte büyük rantlar var....
Allah haksızlık yapana,buna göz yumanlara,gözgöre göre
bu güzel ortamı bozanlara,canlıları yok edenlere mutlaka ve mutlaka
cezasını verecektir....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.