Orijinalini görmek için tıklayınız : açılıştan kalan görüntüler(ersin kasap)
ersin kasap
16.Ağustos.2011, 16:41
kayıt altına ala bildiğimiz görüntüleri derlemeye çalıştım iyi seyirler
http://www.dailymotion.com/video/xkkez8_sezon-acylyyy-byldyrcyn-avy_animals&start=27
Mesut BÜLBÜL
16.Ağustos.2011, 22:00
maşşallah ersin tam bir ekip le avcılık yapmışsınız güzel emek vermişsiniz kameraman kardeşimizinde ellerine sağlık elinden geleni yapmış kolay iş diyildir en güzel yanıda böyle avlakların olması cok güzel buralarda o tarla gibi buğday tarlalabı bizlerde bulunmaz olanda dipten bictirir kuş nerede barınsın yonca işlerinde oluyor onlarda yoncadan kalkmazlar gez babam gez ras gele kalkar bazen koşar durur arazilerde kardeşim ellerinize vede emeklerinize sağlık selamlar sayğılar şimdilik avlarınız vede dosluklarınız dayim olsun
çetin ekren
16.Ağustos.2011, 22:41
mükemmel bir bıldırcın avlağı..ucu bucağı görünmüyor...
köpeklerinde maşallahı var radar gibiler...
ersincim valla çok beğendim...
emeğine sağlık kardeşim...
ersin kasap
17.Ağustos.2011, 00:39
abilerim beyeniniz ve değerli satırlarınız için teşekkür ederim selamlar
Osman KARATEPE
17.Ağustos.2011, 01:23
Eline emeğine sağlık kardeşim, ne kadar şanslısınki gönlünce avını yapabiliyor dostlarınla güzel vakit geçirebiliyorsun.Tüm sezonlar böylesine bereketli ve dostlarınla geçer inşallah...
Hüseyin ORHAN
17.Ağustos.2011, 05:23
bundan iyisi can sağlığı gayet güzel avlak
ekip te sağlam olunca sonuç tabiki mükemmel
paylaşım için teşekkürler...
Recep DÖNMEZ
17.Ağustos.2011, 06:42
Bu güzel görüntüler için çok çok teşekkürler.
Ellerinize ,emeğinize sağlık.
Bu görüntüleri çekmek,derlemek,sitede paylaşmak
öyle çokta kolay ve basit değil....Bu uğraş ve fedakarlığınızdan
dolayı birkez daha teşekkürler...
Güzel bir açılış olmuş,inşallah sezon boyu böyle güzel ve
bereketli avlar yapabilmeniz dileklerimle....
Selamlar....
ersin kardeşim zevkle izledim video'yu elerine sağlık maşallah çok beğendim teşekürler
ersin ellerine emeklerine sağlık harika görüntüler sanki avrupada çelilmiş ekibine ve sana rasgele...
süpppper bir klip ersin abi eline emegine saglık
ersin kasap
17.Ağustos.2011, 12:17
beyeniniz için teşekkür ederim dostlar çok sevindim emeklerimin karşılığını emin olun böyle alıyorum kaç saatimi verdim iki konu için söylesem inanmazsınız benim kırıldığım konu emeğe saygının kalmaması okunmaya bakıyorum cevaba bakıyorum işin içinden çıkamıyorum
takma kafana ersin okuyan okur yazan yazar sen yinede bizi paylaşımsız bırakma...
çok güzel görüntüler ersin abi ellerinize emeğinize sağlık .....
ersin kasap
17.Ağustos.2011, 15:26
takma kafana ersin okuyan okur yazan yazar sen yinede bizi paylaşımsız bırakma...
abim inanın sizin gibi dostlarımın hatırı olmasa valla siteye bile girmicem bakıyorum aile diyoruz sahipleniyoruz ama bana karşı süren bir ters durum var anlamış değilim ya bu site dahil tüm sitelerde modlar sorumlular konulara müdail olup her açılan konuyu inceleyip gerekli düzenlemeyi yapıp en azından emeğe sayğı duyup iki satır teşekkür yazmazmıya valla anlamadım gitti burda makam mevki alan kendini padişah sanıp isdediğine yazıp isdediğine çiziyor galiba sonrada forum kuralları deyip ahkam kesilir ben bunları anlamış değilim oruç buğün yine başıma vurdu ben daha çok yazmıyayım benim telim imza bölümünde yazılı benle sıkıntısı olan arasın telim 24 saat açık böyle devam edicekse ben bu ailede yokum dostlar çünkü kendimi aileden dışlatılmak isteniyor gibi hissediyorum evet ortalıkta renkli gezen abiler kardeşler amcalar dayılar benle sıkıntısı olan arasın ben özürde dilerim benim bir ayıbım yanlışım varsa yoksa ben bu aileden ayrılıcam dostlar çünkü adam dağa küsmüş dağın haberi yok ne biçim terane ben anlamadım gitti
üylerin paylaşımları olmasa hiç bir site yürümez üyelere saygı paylaşımlara saygı duyulmayan hiç bir yerdede ben durmam
ersin kasap
17.Ağustos.2011, 15:27
çok güzel görüntüler ersin abi ellerinize emeğinize sağlık .....
yıldırım teşekkürler kardeşim bu hafta sonu eskişehirdeyim kısmetse bakalım bıldırcınlara iyi bakmışmıssınız
Osman KARATEPE
17.Ağustos.2011, 16:35
Ersin kimsenin alıp veremediği yok kardeşim, sadece sanamı oluyor sanıyorsun ..Ben bir konu açmıştım Her gün şehit var ama... diye okudun ve yorum yazdın değilmi avcılık yanında hafif kalırdı o konunun ilk başta 30 kişi okudu sadece 1 yorum vardı .....Ramazan mübarek gün şu anda susuzluktan dilim bile dönmüyor ağzımın içinde hele ramazan bir çıksın ağız tadıyla başlayalım avımıza o zaman sıkıntı kalmaz merak etme....
ersin kasap
17.Ağustos.2011, 16:51
Ersin kimsenin alıp veremediği yok kardeşim, sadece sanamı oluyor sanıyorsun ..Ben bir konu açmıştım Her gün şehit var ama... diye okudun ve yorum yazdın değilmi avcılık yanında hafif kalırdı o konunun ilk başta 30 kişi okudu sadece 1 yorum vardı .....Ramazan mübarek gün şu anda susuzluktan dilim bile dönmüyor ağzımın içinde hele ramazan bir çıksın ağız tadıyla başlayalım avımıza o zaman sıkıntı kalmaz merak etme....
ah abim ben senin temiz kalbini bilirimde neyse abi ben yine haddimi aşıyorum en iyisi emek sarfetmemek çünkü kıymet bilen yok
ibrahim ozel
17.Ağustos.2011, 17:06
Alevlenme deli oğlan ramazandayız. Daha sezon açıldı belleme. Bak ben videoyu yeni seyrettim daha. Ekip harika ama amcam biraz mankeyi bol tutmuş. İboda öyle maşşallah 1 kuşa 3 manke arka arkaya olmuş 14 ncü dakikada. Zevkide orda işte tam kızdırılacak zamanmış ama malum ben Eskişehirdeydim. Hele bayram geçsin o zaman şenlenir istediğimiz ortam olur meraklanma. Ekibe selamlar öptüm seni. Bidahada ben varım sen yoksun muhabbeti olmasın abin olarak kızarım haberin ola.
ersin kasap
17.Ağustos.2011, 17:23
Alevlenme deli oğlan ramazandayız. Daha sezon açıldı belleme. Bak ben videoyu yeni seyrettim daha. Ekip harika ama amcam biraz mankeyi bol tutmuş. İboda öyle maşşallah 1 kuşa 3 manke arka arkaya olmuş 14 ncü dakikada. Zevkide orda işte tam kızdırılacak zamanmış ama malum ben Eskişehirdeydim. Hele bayram geçsin o zaman şenlenir istediğimiz ortam olur meraklanma. Ekibe selamlar öptüm seni. Bidahada ben varım sen yoksun muhabbeti olmasın abin olarak kızarım haberin ola.
abim bilirsin bana adım atana ben koşarım deli oğlan olduğum doğrudur ama ben hiç bir iyi niyeti suhistimal etmedim kimseyede izin vermicem sen rahat ol abim kardeşin her zaman büyük sözü dinler ama hak edeninkini ekibe selamlarını ve mankeleri iletirim selamlar abim
ibrahim ozel
17.Ağustos.2011, 17:39
Amcama bişi deme sakın ben onun sayesinde engini kızdırmışım hakkını yiyemem valla.
İboya serbest :)
ersin kasap
17.Ağustos.2011, 17:41
okey anlaştık abi
ibrahim ozel
17.Ağustos.2011, 17:49
Olurya kekliğe falan beraber denk geliriz vallahi keklik vuramaz amcamdanda çalamassam engin beni bıldırcın kemiği yer gibi çatır çatır yer şerefsizim :) Bu sefer cezada kötü yav size rastgelsin ben yaşlı adamım kendi çapımda takılayım yoksa enginin yüklenmesine dünya yakışıklısının iç çamaşırını yıkatmasına gelemem bu yaştan sonra. Size rastgele dostum yada ben gelirsem size ateş yakayım kahvaltı hazırlayayım tüfekde getirmeyeyim. Yok yok size rastgelsin ben yaşlandım takayım kayışımı 3-5 tepe gezip oturayım soframın başına :)
ersin kasap
17.Ağustos.2011, 17:58
valla abi ne yaparsın başka türlü olmuyor ava giden avlanır çaresi yok
Osman KARATEPE
17.Ağustos.2011, 18:04
Olurya kekliğe falan beraber denk geliriz vallahi keklik vuramaz amcamdanda çalamassam engin beni bıldırcın kemiği yer gibi çatır çatır yer şerefsizim :) Bu sefer cezada kötü yav size rastgelsin ben yaşlı adamım kendi çapımda takılayım yoksa enginin yüklenmesine dünya yakışıklısının iç çamaşırını yıkatmasına gelemem bu yaştan sonra. Size rastgele dostum yada ben gelirsem size ateş yakayım kahvaltı hazırlayayım tüfekde getirmeyeyim. Yok yok size rastgelsin ben yaşlandım takayım kayışımı 3-5 tepe gezip oturayım soframın başına :)
:D :D :D :D
Daha dur bakalım bu sezon beraber gideceğiz Erzuruma yok öyle kıvırmak..
ibrahim ozel
17.Ağustos.2011, 19:07
valla abi ne yaparsın başka türlü olmuyor ava giden avlanır çaresi yok
Yemezler paşam size rastgele ben artık kendime o kadar güvenmiyorum. Hayırlısı şaka bir tarafa bakalım ersin enik var malum bıldırcında şow yaptı ama kekliğe 1-2 yalnız gitsin. Zaten 2 kekliği halletti şerefsiz. Tamam dedim sen bu kokuyuda aldın sıra dağlardaki kekliklerde.
ibrahim ozel
17.Ağustos.2011, 19:09
Osman bak kaynanam geldi yok nöbeti ayarlayamadım anlamam yedirtme bana bu sözlerini. Zaten çetin abim mazeret istemem ilk kar yağışında burdasın topla ekibi diyor ekibe yazıldın bilesin.
Osman KARATEPE
17.Ağustos.2011, 19:20
Osman bak kaynanam geldi yok nöbeti ayarlayamadım anlamam yedirtme bana bu sözlerini. Zaten çetin abim mazeret istemem ilk kar yağışında burdasın topla ekibi diyor ekibe yazıldın bilesin.
Kar yağınca gideceğiz ya arazidemi kalacağız gece valla baştan söyleyeyim ben dayımın olduğu çadırda yatarım :)
ibrahim ozel
17.Ağustos.2011, 19:25
Çetin abi okumasın bak sopayı yersin osman ev varken çadırda yatırırmıyım misafirlerimi diye başlar haberin olsun :) Bıldırcın avıma baktınmı senin köpeğe rest çekiyorum benim enikle haberin olsun bıldırcın zamanını iyi değerlendir :)
bıldırcınlar tam senlik ersin abi vaktim olursa bende size katıla bilirim ama bu aralar cok yoğun calışıyorum daha sezonu acmak bile nasip olmadı :D
ercanKAYA
17.Ağustos.2011, 21:46
Ersin krdeşim sezonunhayırlı olsun, kazasız belasız inşallah, güzel bir organizsyon ve ekip olmuşsunuz..
ersin kasap
18.Ağustos.2011, 00:11
ibrahim abim sıkıntı yok
yıldırım işallah görüşürüz kardeşim önce iş sonra zevkler
ercan abim çok teşekkürler selamlar
komutan benimle uğrasma her atığımız vurulsa kuşkalmaz kanki güzel cekim olmuş mümüncan hep benim kaçırdıklarımı çekmiş sorarım ben ona akşama geç kalma dolapta 50 bıldırcın var şoklamada geçen sezondan bu akşam güveç yapıcam kanki
ibrahim ozel
18.Ağustos.2011, 11:39
Ben anlamam ibom ben gördüğümü yazarım. 14 ncü dakika neydi öyle döndürdüm döndürdüm seyrettim. Gül Allah sana gül gül Allah gül. Hemde bıldırcın gibi bir kuşa. Trapçıyız şöyleyiz böyleyiz bıldırcına gelince MMAANNNKKKEEEE......
trap başkadır av başkadır komutan ben dağa çıkıp boş inmem ama bazıları malesefki daha çıkıp boş iner üstelik vurdum diye başkasından keklik alır ben ne yapayım işte olay bundan ibaret
ibrahim ozel
18.Ağustos.2011, 13:14
ibo ben bunu zaten anlatıyom be gardaşım
ersin kasap
19.Ağustos.2011, 00:21
beyler konuşmaya gerek yok ben varken size laf düşmez yani bedava rekabet yaratmayın ben sağ oldukça ekibimim başında oldukça çantası boş dönen kampta en ağır cazayı çeker işte olay budur maçayı sıkıcan avı vurucan başka çaresi yok
ibrahim ozel
19.Ağustos.2011, 08:41
Ben ameliyatlıyım birader maça sıkılmıyor :)
Bol şans size ceza kalkarsa haberim olsun :)
recep arslan
19.Ağustos.2011, 16:55
çok güzelpaylaşım bence mükemmel olmuş eline emeğine sağlık
ersin kasap
20.Ağustos.2011, 00:25
Ben ameliyatlıyım birader maça sıkılmıyor :)
Bol şans size ceza kalkarsa haberim olsun :)
cezanın kalması biraz zor ama kalkarsa haberleşiriz abi
çok güzelpaylaşım bence mükemmel olmuş eline emeğine sağlık
recep abim teşekkürler işallah beraberde yapıcaz bu güzel avları
veyselll
21.Ağustos.2011, 22:17
abi daha yeni seyredebildim. harika mera harika görüntüler. muhabbetiniz dostluğunuz daim olsun. selamlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.