PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM (V.ALTINDAĞ)

veyselll
21.Ağustos.2011, 22:02
köpeğim üzerinden insan kılığındaki kişilerle girdiğim sorunlar yüzünden yeni bir köpek arayışına girdim. o aralar ERSİN KASAP abimle muhabbet ederken konuyu ona açınca beni kırmayıp Lord un baba haklarından 1 tane sarıkafa geleceğini vede onu bana verebileceğini söylemişti. hatta izniğe gelirken eniği de getiririm yanımda demişti. İznikten başka bir genç arkadaşımız da bana köpek almak istediğini vede bunun ancak bir pointer olduğunu söyleyince ilk aklıma gelen ersin abi oldu. bütçesi biraz kısıtlıydı ama sağolsun ersin abi hatrımı kırmadı. cuma günü telefon etti köpek alan genç. abi ben hazırım gidip alalım köpeği. ikindinden sonra çıktık yola. gittik ersin abinin dükkana. ikimizde enikleri görür görmez vurulduk zaten. tam hayal ettiğimiz gibiydi. arkapaş eniğini aldı. ben de üzerimde para olmadığını söyleyince hem aniği aldım hemde 1 ton fırça yedim. sana para soranmı var olunca hallederiz diye. ersin abinin de iftara davetli olduğunu bildiğim için fazla kalamadık. ama arabaya binerken bile hala muhabbet devam ediyordu. ordan yenişehire doğru gelirken akşam ezanına 5 dakika var dediler. her inegöle gidişimde görmediğim vede tonla fırça yediğim bi abim vardı. İBRAHİM KAYGISIZ yolören avcılar klup başkanı olur kendileri. bi ona uğrayalım dedik. telefon edip '' abi ben sana iftara geldim'' derken akşam ezanı okunuyordu. bi insan bu kadarmı arsız olur yav :D :D hemen köydeki pide salonuna götürüp oruç açtık. arkadaşlar teravih i iznikte kılarız derken saat 11 i geçti yolörendeyken. müsade isteyip yola koyulduk.

HUZURLARINIZDA ERSİN KASAP YALÇIN ASLAN İBRAHİM KAYGISIZ ABİLERİME TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM. BURDA HER ZAMAN BİR KÖYÜNÜZ VAR...

not: ersin abi tekrar soruyorum. bu enik nerden duruyor bi tarif et. bi hayvan bu kadarmı maraklı olur yav gezmedik yer bırakmıyo akşama kadar :D :D :D

gönül isterdiki fotoğraf ta çekeyim ama evden aceleyle çıkmışım. telefon evde kalmıştı...

veyselll
21.Ağustos.2011, 23:19
buda pointerim Judi.

http://i55.tinypic.com/2crud5d.jpg

yakında yeni resimlerle aramızda olacak inşallah

21.Ağustos.2011, 23:25
Allah razı olsun Ersin abiden

Maşallah veyselim sonunda sende pointercı oldun Allahın izni ile

çetin ekren
21.Ağustos.2011, 23:30
sağolsun,dostlar varolsun...
sitenin güzelliği bu işte...
senin adına bizde teşekkür ederiz...

Hüseyin ORHAN
22.Ağustos.2011, 06:15
öncelikle Ersin kardeşimize bu davranışından dolayı bende teşekkür ederim

veyselle telefonda biraz dertleştik köpek yüzünden çok zor bir durumda kaldığı belliydi

böyle zor anlarda birbirimize yardımcı olabilmek bu ailenin özelliklerinden sadece biridir

Recep DÖNMEZ
22.Ağustos.2011, 06:43
Allah dostluklarınızı ve muhabbetinizi arttırsın...

kapadokyali_1981
22.Ağustos.2011, 06:52
Allah can pekliği versin önünde bol fermalı avlar vurmak nasıp olur inşallah hayırlı olsun.

Kemal_Uygur
22.Ağustos.2011, 07:23
Yeni eniğin hayırlı olsun Veysel. Allah can pekliği versin, tüyü kadar av vurdurur inşallah.

22.Ağustos.2011, 08:22
yeni eniğin in hayırlı olsun veysel buda avkolik ailesi farkı ersin arkadaşımıza teşekkürler ....

Ufuk Evci
22.Ağustos.2011, 11:27
hadi gözün aydın, hayırlı olsun veysel gardeşim.avı, namı , kokusu, ömrü uzun olsun.fermaları çok, torban dolu olsun.

ibrahim ozel
22.Ağustos.2011, 13:21
Dostlar zor günler içindir veysel iyi günlerde dost çok.
Ersin kardeşim yine güselliğini yapmış sağolsun.
Yeni eniğin hayırlı uğurlu olsun kardeşim.

ersin kasap
22.Ağustos.2011, 13:41
veyselim herkez hakettiği ilgiyi saygıyı hörmeti görür biz sana bişey yapmadık sen yaptıklarının karşılığını alıyorsun kardeşim

hayırlı olsun kardeşim harika bir anne ve babası olan önemlisi avcı olan köpeklerden enik sahibi oldun bol fermalı sağlıklı uzun yıllar avlanman dileğiyle tacire dostlara selamlar

babası koca oğlum lord dur her ne kadar bazı kesimler çamur atmayı halen bırakmasada ben herkeze rest deyip meraya davet ediyorum annesi ineğölden hüsnü kardeşimim köpeği rita,dır oda av manyağı harika bir fiziğe sahip hoş bir köpektir

bilirsin beni veysel av yapmayan köpekden enik almam alıpta millete uç kuruşluk köpek için beş kuruşluk laf söyletmem

22.Ağustos.2011, 16:45
Hayırlı olsun veysel amca ersin amcamın eniklerinin hepsi güzel.

veyselll
22.Ağustos.2011, 21:23
Hayırlı olsun veysel amca ersin amcamın eniklerinin hepsi güzel.

teşekkür ederim kemalim ama babanın eniklerede haksızlık yapma :)

Allah razı olsun Ersin abiden

Maşallah veyselim sonunda sende pointercı oldun Allahın izni ile

amin abim.

inşallah güzel işler yaparız bu yaramazla

sağolsun,dostlar varolsun...
sitenin güzelliği bu işte...
senin adına bizde teşekkür ederiz...

abi ben herzaman diyorum türkiyenin bir ucunda dahi bir aile ferdim var

öncelikle Ersin kardeşimize bu davranışından dolayı bende teşekkür ederim

veyselle telefonda biraz dertleştik köpek yüzünden çok zor bir durumda kaldığı belliydi

böyle zor anlarda birbirimize yardımcı olabilmek bu ailenin özelliklerinden sadece biridir

evet abi senle uzun uzun dertleşmiştik. bende biraz beslediğim hayvana bağlılık var. köpeğimi o kadar çok severken bu duruma düşmek açıkçası beni biraz üzdü. ama ne yapalım vardır herşeyde bi hayır

Allah dostluklarınızı ve muhabbetinizi arttırsın...

teşekkür ederim abi

Allah can pekliği versin önünde bol fermalı avlar vurmak nasıp olur inşallah hayırlı olsun.

inşallah ömer abi

Yeni eniğin hayırlı olsun Veysel. Allah can pekliği versin, tüyü kadar av vurdurur inşallah.

inşallah kemal abi

yeni eniğin in hayırlı olsun veysel buda avkolik ailesi farkı ersin arkadaşımıza teşekkürler ....

teşekkür ederim ibrahim abi. bu sene osman abimle beraber senide beklerim buraya kaçışın yok valla :)

hadi gözün aydın, hayırlı olsun veysel gardeşim.avı, namı , kokusu, ömrü uzun olsun.fermaları çok, torban dolu olsun.

teşekkür ederim ufuk abi. iyi dileklerin için sağol

Dostlar zor günler içindir veysel iyi günlerde dost çok.
Ersin kardeşim yine güselliğini yapmış sağolsun.
Yeni eniğin hayırlı uğurlu olsun kardeşim.

gerçek dost yolda, sofrada, darda belli olur derler burda abim. gerçektende öyle oldu. destekleriniz için teşekkürler

veyselim herkez hakettiği ilgiyi saygıyı hörmeti görür biz sana bişey yapmadık sen yaptıklarının karşılığını alıyorsun kardeşim

hayırlı olsun kardeşim harika bir anne ve babası olan önemlisi avcı olan köpeklerden enik sahibi oldun bol fermalı sağlıklı uzun yıllar avlanman dileğiyle tacire dostlara selamlar

babası koca oğlum lord dur her ne kadar bazı kesimler çamur atmayı halen bırakmasada ben herkeze rest deyip meraya davet ediyorum annesi ineğölden hüsnü kardeşimim köpeği rita,dır oda av manyağı harika bir fiziğe sahip hoş bir köpektir

bilirsin beni veysel av yapmayan köpekden enik almam alıpta millete uç kuruşluk köpek için beş kuruşluk laf söyletmem

abi sen bana enik var dedin. bende sana iş yaparmı dedim. sende lord eniği deyince kabul ettim. en basitinden en çok hoşuma giden köpeklerden biri olan ibrahim kaygısız abimdeki lora lord eniği. bendeki enik 2 aylık olmasına rağmen şimdiden benim diyor ağırdan ağırdan. anayı görmesemde niyazi abinin ananın kardeşi hakkında söyledikleri yetti de arttı bile. bilirsin bize şekil şemalden çok icraat lazım. icraaatı da judi de bulacakmışım gibi bir his var içimde. hadi hayırlısı bakalım. bu çaylak senin başını daha çoook ağrıtır.

ibrahim ozel
22.Ağustos.2011, 21:30
Benimkilere kötü demedi zaten amcası onunda eniği var çünkü sıkıyosa kötü desin kendisi beğendi :)

veyselll
22.Ağustos.2011, 21:45
Benimkilere kötü demedi zaten amcası onunda eniği var çünkü sıkıyosa kötü desin kendisi beğendi :)

abi senden de tüyo almıştır o anik seçerken. yoksa osman abinin 20 kalibre işi gibi kemale diye kendine enik bırakmış olmayasın :D :D :D

Osman KARATEPE
23.Ağustos.2011, 06:37
Hayırlı olsun kardeşim..Bir peluşçununda tarih olduğu andır pointer severlerin gözü aydın :D :D :D

veyselll
23.Ağustos.2011, 20:38
Hayırlı olsun kardeşim..Bir peluşçununda tarih olduğu andır pointer severlerin gözü aydın :D :D :D

saol abim teşekkür ederim. ama hala gizli silahım olan bi peluş var elimde :D :D :D

Osman KARATEPE
24.Ağustos.2011, 02:15

saol abim teşekkür ederim. ama hala gizli silahım olan bi peluş var elimde :D :D :D

Onunda kalacağı en fazla bir sezondur Veysel'im :) Pointer eve girdi artık :)

veyselll
24.Ağustos.2011, 21:12
bakalım abi gelecek ne gösterir.