PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : brownıng auto5,a500 ve a500r

BAHADIR
26.Ağustos.2011, 12:36
selamlar abilerim,arkadaşlarım.brownıng yarı otomatik tüfek almak istiyorum .eski modeller çok hoşuma gidiyor auto5,a500r gibi beni bunlar hakkında bilgilendirirmisiniz.a500 ve a500r arasındaki fark ne mesela?auto5 iyimidir .birde a500g var .bu tüfekleri nasıl bilirsiniz.ben göl avındaa kullanıcam uzak mesafe atış yapan tüfek istiyorum hangisini tercih etmem gerekiyor.ilginiz için şimdiden teşekkürler.ve birde forumda okudum brownıng 2000 serisi nasıl bir tüfek. bunlarn kinetik mi gazlımı olduklarına dair bilginize başvuruyorum.

Osman KARATEPE
27.Ağustos.2011, 06:03
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız sizi bilgilendirecektir...

27.Ağustos.2011, 08:38
Bahadır Bey,
Tufan Tireli kardeşimiz kısa süre önce bir adet Browning Auto 5 light almıştı ona teleden ulaşabilirsen size yardımcı olacaktır.Saygılar

27.Ağustos.2011, 09:29
a 500 g gazlı sistem a500 r kinetik sistemdir... auto 5 hateketli namluya sahiptir( obüs topu gibi) genel olarak ağır tüfekler 3.5 kg gibi ortalama..auto 5 in çelik kasa olanlar var onlar daha da ağır ama sağlamlık olarak bakarsan beton gibi silahlar grupmanları da gayet güzel kullanan arkadaşlar var... mobil şoklu olanları var bu tüfeklerin eğer onlardan bulursan mesafe işini şokları değiştirerek halledebilirsin..a 500 g hafif gramajda sıkıntı çıkarabilir kışın, diğer modelleride çok sağlam omuzlaman lazım yoksa şaka yapabilirler arasıra...

BAHADIR
27.Ağustos.2011, 14:17
ilginiz için sağolun. birde brownıng sadece A500 ler var bunlar nasıl acaba? brownıng 2000 de duydum onun yanında .bana tüfek kış şartlarında, tozda yağmurda çalışacak bir tüfek lazım

28.Ağustos.2011, 00:25
Kardeşim sana rus baykal tüfeklerini veya japon SKB markasını tavsiye edebilirim.
Ben SKB kullanıyorum.24 gr'dan 60 gr'a kadar daha tutukluk yaptığını duymadım.Duyan varsa söylesin.
Sen bek avı yapacağın için ağırlık sorun olmaz .
Yine de iyi araştır.
Allah gönlüne göre versin...

01.Eylül.2011, 13:55
Selam arkadaşlar bende a 500 r var memnunum yorum yapmak için yaşamak lazım onun için bi bilene yada kullanana sor demişler değilmi :) bulursan al yada ben satabilirim eğer gerçekten istiyosan 0532 564 86 54 bekir şahbaz muğla

01.Eylül.2011, 18:28
bende 2000 serisinin combo versiyonu var çelik kasa harika bir tasarım 3200 civarında bir ağırlığı var eğer çok uzun mesafe gezmiceksen çok istikrarlı çok etkili bir tüfek eğer 2000 serisini bulabilirseniz hiç kaçırmayın benim arkadaşlarımda 2 tane var bulsunlar bir 3. sünüde alırlar okadar güveniyorlar bende çok memnunum denediğiniz zaman kalitesini görürsünüz zaten

http://www.avkolik.net/forum/yari-otomatikler/hayalimdeki-tufege-sonunda-kavustum-iste-browning-2000/