PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bayram kaçamağı(ersin kasap)

ersin kasap
04.Eylül.2011, 13:46
bayram sonrası tatili fırsat bulup ramazanın çıkmasınıda fırsat bilip attık kendimizi yollara ve son durak sivrihisar meralarında bulduk kendimizi harika bir bıldırcın avıyla tatilimizi tamamlayıp ramazanda yiyemediğimiz yemeklerin acısını bir nebzede olsa çıkarttık hafta sonundan kalan kareler buyrun iyi seyirler

http://www.izlesene.com/video/sivrihisar-bildircin-avi/4421965"

Osman KARATEPE
04.Eylül.2011, 14:04
Eline sağlık kardeşim gene süper bir paylaşım süper bir av olmuş...

Yıldıray İNCE
04.Eylül.2011, 14:52
Ellerine sağlık Ersin kardeşim harika bir paylaşım olmuş rastgele..............

ersin kasap
04.Eylül.2011, 15:05
Eline sağlık kardeşim gene süper bir paylaşım süper bir av olmuş...
teşekkürler abim bıldırcınlara iyi bakmıssın selamlar

Ellerine sağlık Ersin kardeşim harika bir paylaşım olmuş rastgele..............
sağolasın yıldıray abim rasgele

çetin ekren
04.Eylül.2011, 19:39
en başta klip için gösterdiğin emeğe sağlık ersincim...
muhteşem görüntüler gerçekden...
ekip sağlam olunca güzellikler kaçınılmaz...
tekrar teşekkürler...

ersin kasap
04.Eylül.2011, 21:26
en başta klip için gösterdiğin emeğe sağlık ersincim...
muhteşem görüntüler gerçekden...
ekip sağlam olunca güzellikler kaçınılmaz...
tekrar teşekkürler...
çetin abim değerli satırların için ben teşekkür ederim selamlar abim rasgele

Hüseyin ORHAN
05.Eylül.2011, 09:45
harika bir av olmuş paylaşım için teşekkürler....

ersin kasap
05.Eylül.2011, 10:34
sağolasın hüseyin selamlar

ibrahim ozel
05.Eylül.2011, 23:04
Güzel görüntüler yakışır kardeşime.

ersin kasap
06.Eylül.2011, 10:18
sağolasın abim rasgele

veyselll
06.Eylül.2011, 20:29
abi mekan güzel ortam güzel de birde orlardan telefonun çekse :) harika görüntüler abim. şımartma şu köpeklerini bu kadar oturursun kucağına çıkar yatarsın seni yastık yapar :D :D

daim olsun rasgele

ersin kasap
06.Eylül.2011, 22:09
valla haklısın veyselim bir türlü telde görüşemedik çekmiyor melet ben ne yapayım suç şirketlerin

köpeklerim benim canlarım abim onlar her yerde yatabilir onlarsız bir avcılık düşünemiyorum varsın bana deli desinler ben onlarla mutluyum nedenmi hiç bir yanlış yapmıyorlar harbiden sapına kadar dost ve sadakatlılar

veyselll
06.Eylül.2011, 22:21
valla haklısın veyselim bir türlü telde görüşemedik çekmiyor melet ben ne yapayım suç şirketlerin

köpeklerim benim canlarım abim onlar her yerde yatabilir onlarsız bir avcılık düşünemiyorum varsın bana deli desinler ben onlarla mutluyum nedenmi hiç bir yanlış yapmıyorlar harbiden sapına kadar dost ve sadakatlılar

abi avda köpeğe kızıp saçma atanlar kendilerine avcı dedikçe vede av köpeklerindeki av ibaresi ticaretle karıştıkça millet avcılıktan çıktı. ne mutluki köpeklerine av köpeği olarak bakıyor vede onların yaptığı şeye saygı duyuyorsun.

ersin kasap
06.Eylül.2011, 22:53
veyselim bizler avcılığa gönül vermiş insanlarız köpekçiliğe değil onlar bizim için ticari bir kapı değil onlar bizim avdaki en güzel dostlarımız

samet bereket
06.Eylül.2011, 23:03
Paylaşım için çok teşekkür ederim ersin abi işte olay budur avcılığı bilmeyenler bizi üçbeş hayvanı vurup sırtına yükleyip evin yolunu tutan insanlar zannediyorlar onlara şu videoları izletsem avcı olmak için yarışa girerler neyse zaten avcı sayısı çok hayvan az birde onlar gelmesin gelelim köpek olayına çocukluğumda herzaman köpeğimiz vardı şimdi gene beslemeyi düşünüyorum yerim müsait evim bahçeli ama tek sorun ölüm allahın emride şu ayrılık olmasaydı çok uzun oldu ama idare edin gençlik işte heyecan..

ersin kasap
06.Eylül.2011, 23:25
kardeşim sen avcılığı kendi vijdanınla yapıyorsan kimseye laf düşmez insanların ağzı torba değilki büzesin bırak herkez kendinden sorumlu avcılığı bir yaşam biçimi haline getirmişiz biz her hafta o kampı muabbeti yapmazsak rahat edemeyiz kuş olur olmaz nasip ama herkez nasibini bir şekilde arayıp bulmalı kimsenin ayağınada kuş gelmez işallah isdediğin gibi bir köpeğin olur evinde rahatla bakar güzel avlar yaparsın

teşekkürler abim selamlar