PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cumartesi kaçamağı(ersin kasap)

ersin kasap
24.Eylül.2011, 16:16
öğlenden sonra baktınki sarı kızlar gözlerimin içine bakıyor sabah bizi götürmedin diyorlar hadi dedim dünya işi bitmez bizde akşam avı yapalım nasibimizi aldık yine meradan limit tamamdır

http://i56.tinypic.com/2d2j8g8.jpg

ultrAslan
24.Eylül.2011, 16:43
Kısa koşuda iyi performans Ersin abi daim olsun :) Çoktan beri giremiyordum siteye sizlerin paylaşımlarını görmek çok keyif verici. Saygılar,

ersin kasap
24.Eylül.2011, 17:14
nazmi kardeşim özletme kendini fazla teşekkür ederim selamlar

samet bereket
24.Eylül.2011, 18:43
Bu gün bizde şöyle bir dolandık ama tık yok dağ taş avcı kaynıyor biz meraya gidene kadar millet kaymağı toparlamış zaten biraz köpeği saldım havamızı aldık geldik işte güzel bir gündü ..Ersin abi maşallah gene kısa günün karını toplamışsın daim olsun inşallah rasgele..

Yıldıray İNCE
25.Eylül.2011, 06:21
Ğüzel av olmuş Ersin kardeşim rastgele.............

ersin kasap
25.Eylül.2011, 09:25
sametin işallah sıra sizede gelir abim valla ben artık kınalıyı bekliyorum zaman geçmek bilmiyor sıkıntıdan gidiyorum bıldırcına
değerli satırların için teşekkürler kardeşim

yıldıray abim çok teşekkürler selamlar

Mesut BÜLBÜL
26.Eylül.2011, 21:29
Ersin kardeşim ellerine sağlık avı bulan insanlara severim helal olsun kardeşim selamlar şimdilik

çetin ekren
26.Eylül.2011, 21:34
Ersin kardeşim işi bildikten sonra kısada koşsan,uzunda koşsan birşey değişmiyor...
Allah bereket versin nasibini almışsın yine...
sarı şekerlere teşekkür ettiğimizi söyle...
başarılarının devamını dileriz...

ersin kasap
27.Eylül.2011, 10:06
Ersin kardeşim ellerine sağlık avı bulan insanlara severim helal olsun kardeşim selamlar şimdilik
çok teşekkürler mesut abim RASGELE

Ersin kardeşim işi bildikten sonra kısada koşsan,uzunda koşsan birşey değişmiyor...
Allah bereket versin nasibini almışsın yine...
sarı şekerlere teşekkür ettiğimizi söyle...
başarılarının devamını dileriz...

sağolasın çetin abim kısmette ne varsa alıyoruz meredan sarı şekerleri bizzat senin için öpücem selamlar canım abim

ibrahim ozel
27.Eylül.2011, 15:55
Maşşallah kardeşim köpekler görevini yapmış.
Ben mesaiye başlayınca meraya çıkamıyom artık.
Nasibini almışsın yine yakışır kardeşime.

ersin kasap
30.Eylül.2011, 14:22
sağolasın ibrahim abim RASGELE