PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KORUMA ALTINA ALINMIŞ KUŞ TÜRLERİ!!!

unforgiven
01.Nisan.2008, 18:39
http://img99.imageshack.us/img99/2410/yasakturlerjpgfg3.jpg

serdar Turan
12.Ekim.2009, 16:28
bilgileriniz ve hatırlatmalarınız için sagolun arkadaşlar.

Mustafa OKTAY
07.Mart.2011, 19:40
Ülkemizde sülün avı yapan bi çok avcı var diye biliyorum yanlış mı biliyorum ??? Yoksa bu yasa yeni mi çıktı

veyselll
07.Mart.2011, 19:46
Ülkemizde sülün avı yapan bi çok avcı var diye biliyorum yanlış mı biliyorum ??? Yoksa bu yasa yeni mi çıktı

ülkemizde sülün avı özel avlaklarda yapılmaktadır. son zamanlarda tabii ortamlara kuş salınmış olsada hala avı yapılacak kadar çoğalmadılar

ersin kasap
07.Mart.2011, 21:47
ismail paylaşım için teşekkürler

bazi illerimizde çil avıda serbest bırakılmıştı geçtiğimiz sezon bu sene ne karar alınır neler yapılır hep beraber görücez

08.Mart.2011, 06:17
serçe niye korumaya alınmış anlamadım..

Recep DÖNMEZ
08.Mart.2011, 06:49
Paylaşım ve bilgilenditme için teşekkürler.
Tabi yıllar geçtikçe bu tablodaki durumlarda değişiyor.
Bu sezon çil keklik ülkemizde birkaç ilde serbestti....
İnşallah tüm yurt genelinde kalkar bu yasak...

08.Mart.2011, 09:45
Hakkatten ismailim.. avcıyım ben diyen biri zaten kıyamaz bunlara..
teşekürler kardeşim paylaşımın güzeldi..

unforgiven
08.Mart.2011, 14:21
Allah razı olsun abilerim ilginize teşekkür ederim. Bundan uzunca bir zaman önce açılmış bir konuydu ama tekrar gündeme gelmesi gerçekten güzel bir durum...

Saygılarımla...

Yıldıray İNCE
08.Mart.2011, 14:30
ismail paylaşım için teşekkürler............

ercanKAYA
08.Mart.2011, 15:59
Bilgilendirme için teşekkürler ismail kardeşim...

Mustafa OKTAY
08.Mart.2011, 18:48

ülkemizde sülün avı özel avlaklarda yapılmaktadır. son zamanlarda tabii ortamlara kuş salınmış olsada hala avı yapılacak kadar çoğalmadılar

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için :)

veyselll
08.Mart.2011, 19:13

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için :)

önemli değil burası bilgi paylaşım platformu zaten...

Osman KARATEPE
09.Mart.2011, 09:10
Kentleşmenin bu kadar hızlı doğal alanların bu kadar çok istila edildiği bir zamanda kimler koruyacak bu hayvanları tabiki gerçek avcılar olan bizler kamu kurum ve çalışanlarına kalırsa bu iş bu hayvanları çok yakın bir zamanda sadece kitaplardan ve cd lerden görürüz.....

Mustafa OKTAY
09.Mart.2011, 13:56
Valla bence avcılıkta belgesi olan avcı değil bohçacı diye adlandırılan bi çok kişi belgesi olan avcılardan daha nazik, örneğin ben 2 sene öncesinde av sezonu açıkken 3 tane karatavuk vurdum bi günde iki tane vurdum bana yeterli geldi, sonrasında 1 sene boyunca bulunduğum mera da av yasak ilan edildi bi tane sıkı atmadım. İnternette görüyorum adam giymiş kamuflajı bekliyor ördeği bi kişi sabahtan akşama 30 tane ördek vuruyor??? Sonra yine tek kişi bi keklik avına gidiyor 5-10 vurup geliyor?? Bence katliam bu neden katliam beliretyim bizim mera da bi tane keklik kalmadı, bi tane uçarda keklik görmedim bağımızda o kadar gezmeme rağmen... Ben kendim bi kaç tane keklik salayım diyorum onlarında vurulacağını bildiğim için onu da salamıyorum...

Herkesin kendi düşüncesi vardır belki limitler doğrultusunda doğrudur ama bi yerde zaten azsa av tüketmeye ne gerek var :(

Mesut BÜLBÜL
09.Mart.2011, 19:19
bu güzel paylaşım icin teşekür ederim ismayil kardeşimde daha dün o karla millet iz avına cıkmış bende dayanamayıp ayıp bu tür avcılığa diye adamlara utandırdım bereketki av bulamamışlar allahtan yasaklar avcı olan insanlara işte ne diyelim yüzüne baka baka ğüle güle avdan geliyorlardı bunlarda insan işte ne yapalım