PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sayğı Değer Avcı Kardeşlerim

15.Ekim.2011, 08:24
SARSILMAZ Y.OTO 12 CAL SA1-129 71 almayı düşünüyorum o cüzide bilgilerinize ihtiyacım var düşüncelerinizi bekliyorum

İBRAHİM AKKAYA
15.Ekim.2011, 09:02
Azam Kardeşim Önçe sitemize Hoşgeldin Kendini tanıt ne iş yaparsın Tüfeği Ne avında kulanaçan.
Yoksa İlk Mesajda İsimle Markayla sorman Şartlandığını gösterir.
Manisa Gölmarmara dan selamlar.

ALPEREN
16.Ekim.2011, 21:45
en iyisi git hemen al

ibrahim ozel
17.Ekim.2011, 08:36
Siteye aileye hoş geldin kardeşim.
Sorduğun tüfek terettüdsüz alınabilir.
Kullanmadım ama kalitesi için markası yeterli.

Mesut BÜLBÜL
17.Ekim.2011, 17:59
AZAM BÜL BÜL Kardeşim aramıza hoş geldin şu anda aynı soyismi kullanıyoruz cok sevindim.
Şimdi olduk aVKoLİK Te iki bülbül Başka yok ama tanışma kaynaşma adına selamlar sayğılar diyorum Kahraman maraşa Muğla Milastan

not silah hakında yeterli bilgi alacağından eminim
paylaşımlarınıda bekliyoruz selamlar sayğılar tekrardan

Burhan KESKİN
17.Ekim.2011, 21:03
uçar avını seviyorsan hiç düşünmenden almanı tavsiye ederim bu arada aramıza hoş geldin azam kardeşim. bilecikten sevgiler saygılar

19.Ekim.2012, 15:01
Abilerim Ben Göksun, Pınarbaşı yörelerinde Avlanıyorum. Tüfeğim Sarsılmaz Sa1-129 Otomatik Bıldırcın,keklik,tav Avı Yapıyorum Kullandığım Fişekler Bp,rc,ve Winchester 32 Ve 34 Gr Kullanıyorum Vurduğum Avların Bir çoğu Canlı Kalıyor. Acaba Fişek Mi Değiştirmeliyim önerilerinizi Bekliyorum

Yıldıray İNCE
19.Ekim.2012, 15:11
Azem kardeşim aramıza hoş geldin kendini bir tanıt bizlerde seni tanıyalım tüfekle ilğili bilğisi olan arkadaşlarımız yardımcı olacaktır Muğla Milastan selamlar........

dadak_e
20.Ekim.2012, 04:50
azam bey dostkoliğe hoş geldin ilk önce bi tanışıp sonra butür konulara giriş yapsaydın daha iyi olurdu paylaşımlarının devamını bekleriz

21.Ekim.2012, 15:29
azam bey dostkoliğe hoş geldin ilk önce bi tanışıp sonra butür konulara giriş yapsaydın daha iyi olurdu paylaşımlarının devamını bekleriz