PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 26 şehidimiz-16 yaralımız var...(özel yönetimde)

çetin ekren
19.Ekim.2011, 07:59
İlk bilgilere göre çatışmalarda 26 askerin şehit olduğu, 16 askerinde yaralı olduğu belirtiliyor.

Gece 1'de başlayan çatışmalar iki ayrı bölgede, Yüksekova ve Çukurca'da yoğunlaştı. Çatışmalar sabah 5'e kadar sürdü. Çukurca bölgesinde aynı anda 8 ayrı hedefe saldırı düzenlendiği ifade ediliyor. Çatışmaların yer yer sürdüğü belirtiliyor.

Saldırıya uğrayan askeri birliklerin çoğu sınıra yakın bölg
elerde bulunuyor. Çok sayıda teröristlerin saldırıyı gerçekleştirdikten sonra Irak'a kaçtığı ifade ediliyor.

Çatışmalar yer yer sürerken, bölgeye sabah saatlerinde hava destekli bir operasyon başlatıldı.

GENELKURMAY BAŞKANI BÖLGEYE GİTTİ

Saldırının ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları bölgeye hareket etti.

REUTERS: ASKERLER KUZEY IRAK'A GİRDİ

Hakkari'deki saldırı, 'Sınır ötesi harekat olur mu?' sorusunu ortaya çıkardı. Reuters haber ajansı, Türk askerlerinin sıcak takiple Kuzey Irak'a girdiğini duyurdu. Reuters, askerlerin sınırdan 3-4 km içeri girdiğini kaydetti.

Allah belanızı versin sizin...şerefisiz köpekler...

İBRAHİM AKKAYA
19.Ekim.2011, 08:17
Sabahtan beri Ağzımızı Bıçak açmıyor Oğlum Orada Komşumuz Oradada 20 yaşında birçok Fidan orada.
Devlet Nerede Bıçak kemiğe Dayanmadı beyler Bağrımızı deldi.
Ya bu kanı Durdurun ya millet Duduracak.

Kemal_Uygur
19.Ekim.2011, 08:43
Televizyona çıkıpta, bıçak kemiğe dayandı, köşeye sıkıştılar, son çırpınışları demekle sorun çözüldümü?
2 günde 34 cana kıydılar. Her şehit haberinde inşallah bu son olur diyoruz ama artarak devam ediyor ve ne yazıkki hiçbirşey yapılmıyor.
Ya bu kanı durdurun yada bize yol verin kendi kanlarında boğalım. Türk Milleti hiçbir yüzyılda düşman karşısında aciz düşmemiştir ve düşmeyecektir. Türke düşmanlık edecek kadar aptal olanların o boş kafası omuzlarına ağırlık yapmaması için her dönem gövdeden ayrılmıştır. ALLAH TÜRKÜ KORUSUN

19.Ekim.2011, 09:03
TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN

ibrahim ozel
19.Ekim.2011, 09:16
Askeri güçle bu sorun tamamen çözümlenmeyebilir amaaa olağanüstü hali kaldırmak bu sorun devam ettiği sürece büyük hatadır diyen büyüklerimiz silivrideler ne yazıkki. Allah'ım bu nasıl bir acıdır bilemiyorum. Yavrularımızı ne durumlarda büyütüyoruz ne şekilde rabbimizin yanına gönderiyoruz. Allah bizlere daha ne kadar sabır verecek bilemiyorum. 1 askeri kaybeden değil esir düşen israil taş üstünde taş komazken bizler açılımlarla vaatlerle idare ediliyoruz. Yarabbim sen bu acının büyüklüğünü anlamını başımızdaki büyüklerimizinde farkına varmasını sağla.
Ölenlere rahmet geride kalanlara sabır ihsan ederim.

İBRAHİM AKKAYA
19.Ekim.2011, 09:59
Bir adamın yedi oğlu vardır. ülke savaşa girer, oğullar teker teker askere alınırlar... Her gidenin bir süre sonra "şehit" haberi gelir. Adam, en küçük ( ve artık maalesef tek) oğlu Padişahın adamlarınca askere alınınca şöyle der: Gidin padişaha söyleyin! Artık benim UÇKURUMA güvenerek kimseye savaş ilan etmesin! Ben yaşlandım artık!

Evet Köylünün garibanın Çoçuğu oarada hep VATAN Sağolsun diyenler bizim Uçkura güvenip Girmeyin .

Biz yaptık Evladımız yapıyor Torunlarımızda olsun onlarda yapsın bizi bıdamayın.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/angry.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/angry.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/angry.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/angry.gif
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/angry.gif

çetin ekren
19.Ekim.2011, 10:07
18 domuzun öldürüldüğü haberi var şuanda...

19.Ekim.2011, 10:37
MORALİM ÇOK BOZUK NE DİCEMİ BİLEMİYORUM MEKANLARI CENNET OLSUN.

Burhan KESKİN
19.Ekim.2011, 10:58
türk miletinin başı sağolsun demeye artık dilim sürtüyo her şehit haberi duyuşumuzda hep taziyelerle ve başsağlığı dilekleriyle avunmaya çalışıyoruz devlet sorumluları dahil acaba hiç kimse düşündümü bu şehitlere biz hakımızı helal ediyoruz onlar bize haklarını helal ediyormu diye. askerliğini yedek subay olarak yapmış biri olarak bu benim isyanımdır yanlış bir şey söylediysem herkesten özür dilerim arkadaşlar. ULU ÖNDER ATATÜRK BİR SUBAYI ŞEHİT OLDU DİYE YAKIN BU MENEMENİ DİYE EMİR VERMİŞ. ama türk devletini yöneten ekabirlar hala ahlarla vahlarla ömrünü tüktiyor.yazıklar olsun

19.Ekim.2011, 11:47
şehitlerimize allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar ailerinede sabır ve baş saglı diliyorum ) (bu domuzlarada hertürlü destegi verenlerinde allah belalarını versin)

Ufuk Evci
19.Ekim.2011, 12:01
şehitlerimize RAHMET, şerefsiz köpeklere LANET olsun...

Recep DÖNMEZ
19.Ekim.2011, 13:04
Malesef yine şehit,yine acı,yine yürek yarası..............
Dün geceki olayların ardından söz söylemek,yorumda bulunmak
neyi değiştirebilirki diye düşünüyorum ama zaten ateş ateş kor olmuş
yüreğimizin ızdırabını bir nebze rahatlatmak için birşeyler yazmak
gerekli yinede.....
Başta dün geceki olaylarda şehit olan güvenlik kuvvetlerimize,yine
dünkü olayda Bitlis'te şehit olan Emniyet Mensuplarımıza,yine bu olaylar
sırasında hayatını kaybeden sivil vatandaşlara Allah'tan rahmet diliyorum.
Allah Şehitlerimizin mekanını Cennet eylesin.
Allah Şehitlerimizin ailelerine,yakınlarına ve tüm Ülkemize sabırlar versin.
Tüm Ülkemizin başı sağolsun.
Evet hemen hemen hepimizin ya kardeşi,ya akrabası,ya komşusu,yada
bir tanıdığı bu vatan savunması için gecesini gündüzüne katıp ülkemizin
dört bir köşesinde görev yapmaktadır.Hepimizin eli yüreğinde her an her dakika....
Bu acıları birdaha yaşamamayı diliyoruz her olayın ardından ama malesef
bu acılara gün geçmiyorki bir yenisi eklenmesin.
Devletimiz,milletimiz güçlü ve bu eşkiya bozuntularına pabuç bırakmayacak
hem insan gücüne,hemde maddi ve manevi hertürlü imkana sahiptir.Yeterki
bu uğurda doğru kararlar alınsın,doğru adımlar atılsın.
Bizler Kurtuluş Savaşında nice devletleri dize getirmiş Atalarımızın torunlarıyız.
Üç-Beş çapulçu ile başedemezsek eğer Atalarımızın kemiklerinin sızlamayacakmı?????
Tekrar tekrar tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim....

19.Ekim.2011, 13:34
şehitlerimize RAHMET, şerefsiz köpeklere LANET olsun...

Osman KARATEPE
19.Ekim.2011, 14:04
EVLADIMMM DİYE AĞLAYAN ANALARA ALLAH PEYGAMBER SABRI VERSİN..AĞLATANA VE ONA YARDIM EDENE GÖZ YUMANA EVLAT ACISININ KAT KAT FAZLASINI GÖSTERSİN....

Burhan KESKİN
19.Ekim.2011, 14:54
hava destekli oparsyonlar yapıyorlarmış kara harekatı başladı eeeeeee sonuç neymiş 250 kişide 21 pkk vurulmuş 229 kişiye ne oldu kaçtı siz istediğiniz kadar operasyon düzenleyin bunları yok edicez diye. hala anlamıyorum değerli komutanım erdal sarızeybek'in haykırarak her zaman söylediği bir söz vardı büyük komutanlara ''gerillaya karşı askeri savaş düzeniyle savaşılmaz savaşırsanız çok zayi verirsiniz '' hala anlamıyorlar bu köpek soylarını bu şekilde yok edemezsiniz. daha çok şehit haberi duyarız çooooook. allah yardımcımız olsun

19.Ekim.2011, 15:50
Üsteğmen Murat Bek (Yozgat)
-Astsubay Başç. İbrahim Geçer (Konya)
-Er Eyüp Çolakoğlu (İstanbul)
-Uzm.ç Mustafa Aslan (Çorum)
-Çvş. Birol Elmas (Sakarya)
-Er Mehmet Çetin (Aydın)
-Er Ufuk Bozkurt (Kırklareli)
-Uzm.ç Halil Özdoğru (Sinop)
-Er Süleyman Kartal (Isparta)
-Er Fevzi Kazak (Gaziantep)
-Er Mehmet Ağgedik'in (Elazığ)
-Er Mesut Cengiz (Hatay)
-Çvş. İdris Çam (Kahramanmaraş)
-Çvş. Fikret Özer (Samsun)
-Er Soner Ateşsaçan (Artvin)
-Çvş. Koray Özel (Adana)
-Er Yunus Yılmaz (Ankara)
-Uzm.ç. Reşit Ercan (Elazığ)
-Hüseyin Gürdal (Kocaeli)
-Onb. Mesut Kazancı (Erzurum)
-Er Ahmet Tuncel (Bitlis)
-Er Ramazan Akın (Ağrı)
-Piyade Er Ufuk Bozkurt (Kırklareli)
-Piyade Er Mehmet Ağgedik (Elazığ)

Mekanları cennet olsun...

Mesut BÜLBÜL
19.Ekim.2011, 16:23
Arkadaşlar bu acıdan dolayı inanın ne yazacağıma bilemiyorum .
şimdi geldim haberler kan ağkatıyor milletimizi hem ağladım hemde yazdım
mevlam acılı ayilelerimize peygamber sabrı versin burada görev uğrunda şehit olan kahraman kardeşlerimize allahtan rahmet yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerim
allahım oralarda askerlik görev yapan komutanlarımıza polislerimizin yardımcısı olsun .

19.Ekim.2011, 17:43
Allah ailelerine sabır versin.Vatan toprakları kanla sulanmaya devam ediyor.Söylenecek çok şey var ama ne değişecek ki?Yarın yine sunni bir gündemle unutmayacak mıyız şehitlerimizi?Ateş düştüğü yeri yakacak yine.

19.Ekim.2011, 18:46
Tüm Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin

19.Ekim.2011, 19:00
Onlar canlarını cennet karşılığında Allah'a verenlerdir.
Şehitler ölmez,diridirler.Fakat siz onları göremezsiniz.

Allah ailelerine sabırlar versin.Bizleri de onlara layık eylesin.Yaralı gazilerimize de acil şifalar versin.