Orijinalini görmek için tıklayınız : Domuzlar köylerde cirit atıyor!
http://www.gercekkocaeli.com.tr/files/0%283359%29.jpg
Gebze Tavşanlı Köyü'nde domuz baskınına uğrayan vatandaş, Kaymakam Karabulut'a çıkarak yetkililerden yardım istedi.
İşte ayrıntılar..
Gebze`nin köylerinde son günlerde artış gösteren domuz vakaları vatandaşları tedirgin ediyor. Tavşanlı Köyü`nde bahçe ve tarlalara dadanan domuzlar yüzünden köylüler yetkililerden yardım talep etti.
Domuzların talanından nasibini alan Osman Pekşen, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut ve Ziraat Odası yetkililerine giderek mağduriyetlerini dile getirdi. Pekşen, domuzlar yüzünden ne bahçelerinde ne de tarlalarda büyük zarara yol açtıklarını belirterek mülki amirlerin soruna el atmasını talep etti.
Kaynak: Gebze Demokrat
Burhan KESKİN
22.Ekim.2011, 22:21
bütün il ve ilçeler aynı sıkıntı içinde sürek avları düzenlemeleri lazım kulüpler bu konuya özen göstermeli biz bi lecik'te her hafta pazar günleri düzenliyoruz..bilecik'ten saygılar sevgiler.
Üresin domuzcuklar...Katil denilen avcılar kurtarıcı oluyor o zaman :D... işlerine geldiği gibi kıvırmakta üstüne yok bizim milletin. Aslında vurmayacaksın domuz falan. tarlası olan beklesin...
ibrahim ozel
23.Ekim.2011, 06:51
Gemliktede müthiş üreme var nedense oysa domuz avcısı diğer avcı sayısından fazla.
Kemal_Uygur
23.Ekim.2011, 18:34
Yapalım bir operasyon :)
çetin ekren
23.Ekim.2011, 19:04
bence hiç operasyona falan gerek yok...
onlar saygıdeğer hayvan hakları savunucularının ve hayvanseverlerin domuzları değilmi...
bulsunlar çaresini...
bizler katiliz,bizler gaddarız,bizler caniyiz...domuz bize ne yapmışki vuralım...avcının neyine lazım domuz...eti yenmez derisi işlenmez...
valla ne yalan söyliyim son 3 yıldır domuz denk gelmedi değil ama tek sıkı atmadım...
köylü kaymakamlıklara,valiliklere baskı yapacak ki o zaman değerimiz anlaşılsın...
köylünün durumuna üzülmüyor değilim...ama bizim durumumuza üzülen kim...
bir tek avcı varmı av sezonunda köylüyle papaz olmayan...şikayet edilmeyen ve hatta hatta neredeyse dövülmeye kalkışılmayan...
avuç avuç para öde,vergi ver üstüne birde dayak ye....
alsınlar onlarda bir tüfek,korusunlar bağlarını bahçelerini...
Kemal_Uygur
23.Ekim.2011, 19:42
Bende o yüzden yazımın sonuna gülücük koydum ya zaten...
Daha çok çekecekler bu domuzdan... Önce sürek avlarını yasakladılar sonra yandım Allah diyerek günlük limiti 2 domuza çıkarttılar.
Kekliğe gittiğimiz yerde arabanın lastiklerini patlat, 20 kişi gel meradan kovala, keyfe keder meraları yasakla... Ondan sonra domuzlar çoğaldı. Çoğalır tabi. Şimdi bende bana dokunmayan domuz bin yaşasın diyorum. Senin kekliğin, tavşanın kıymetliyse benimde domuzum kıymetli :D
Çetin ve
Gürkan kardeşime aynen katılıyorum.Köylere domuz avına gidince el üstünde tutuyorlar diğerlerine gelince surat yapıyorlar boş verin yesinler.
Mesut BÜLBÜL
24.Ekim.2011, 18:54
buralardada pek farklı diyil zararlık ları bollaştı benim tel örgülü olan yerede dadanmışlar yakındada gitmedim ama canımı yakarlarya bakalım felaket üreme coğalma yapıyor bu donuzlarda işte bakacağız kısa zamanda kontröllerini
Hüseyin ORHAN
25.Ekim.2011, 17:41
bence hiç operasyona falan gerek yok...
onlar saygıdeğer hayvan hakları savunucularının ve hayvanseverlerin domuzları değilmi...
bulsunlar çaresini...
bizler katiliz,bizler gaddarız,bizler caniyiz...domuz bize ne yapmışki vuralım...avcının neyine lazım domuz...eti yenmez derisi işlenmez...
valla ne yalan söyliyim son 3 yıldır domuz denk gelmedi değil ama tek sıkı atmadım...
köylü kaymakamlıklara,valiliklere baskı yapacak ki o zaman değerimiz anlaşılsın...
köylünün durumuna üzülmüyor değilim...ama bizim durumumuza üzülen kim...
bir tek avcı varmı av sezonunda köylüyle papaz olmayan...şikayet edilmeyen ve hatta hatta neredeyse dövülmeye kalkışılmayan...
avuç avuç para öde,vergi ver üstüne birde dayak ye....
alsınlar onlarda bir tüfek,korusunlar bağlarını bahçelerini...
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
daha başka söze gerek yok ne söylenmesi gerekiyorsa en samimi en açıklayıcı şekilde çetin abim özetlemiş
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.