PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : keklik klasiği 2 (ersin kasap)

ersin kasap
23.Ekim.2011, 19:49
ikinci haftamız yine dostlarla bol muabbetli ve bereketli geçti iyi seyirler
http://www.izlesene.com/video/keklik-klasigi-2/4929911

Kemal_Uygur
23.Ekim.2011, 20:28
Rakısıyla, şalgamıyla, muhabbetiyle, avıyla harika kareler. Daim olsun.
Rastgele...

mustafa altınsoy
24.Ekim.2011, 04:58
Canım abim yine ekip süper olmuş döktürmüş sünüz.
ALLAH gönlüne göre versin abimbenim.

Yıldıray İNCE
24.Ekim.2011, 07:03
Muhabbetiniz bol dostluklarınız daim olsun rastgele...........

çetin ekren
24.Ekim.2011, 07:11
muhabbetiniz daim olsun ersin...
herzamanki gibi harika görüntülerle hazırlanmış bir klip...
ellerine sağlık...

24.Ekim.2011, 07:40
kendimi yine kaybettim ..slayt yine süper olmuş biran dalmışım kendimi ne zaman görcemdiye slayt ın içinde diye..
abi süpersiniz valla size hayran olmamak elde değil .
rakı yine çoşturmuştur niyazi abimi...
herşey gönlünüze göre olsun canım abilerim
inegöle kuçak dolusu selam

Mesut BÜLBÜL
24.Ekim.2011, 20:14
maşşallah arkadaşlar biraradaki bu güzel birlik ve beraberliğinizi tebrik ederim avınız cok güzel olmuş bereketli olmuş buda bir gercek nice avlara vede beraberliklerinize diyorum muğla milastan ekipteki herkese selamlar cil ustamızada uzun bir aradan sonra sizlerle görmek dahada keyf verdi Hepinize RASGELE Diyorum

ersin kasap
24.Ekim.2011, 21:18
değerli satırlarınız için teşekkür ederim dostlar RAGELEYİN

alim mustafam gönüllerimiz bir canlarım benimde gözlerim hep sizi arıyor SELAMLAR kozana güzel insanlara

Hüseyin ORHAN
25.Ekim.2011, 17:57
eeee keklikle bu kadar haşır neşir olursanız klasik haline gelir :)

bizim gibi nadiren karşılaşırsanız mucize haline gelir :)

bu harika kareler ve paylaşım için teşekkürler...

ersin kasap
25.Ekim.2011, 21:09
hüseyinim bizimkisi aşk bu hafta 650 km yol yaptım kınalımın aşkı için bizimki birazda delilik malesef

değerli satırlarının için teşekkürler

ibrahim ozel
25.Ekim.2011, 21:13
Güzel açılış olmuş kardeşim. Dostlara selamlar...

Recep DÖNMEZ
26.Ekim.2011, 10:48
Evet Ersin Kardeş!
Bu senin keklik klasiklerini ilgiyle izliyoruz.
Güzel avlar yapıyorsunuz dostlarınızla,güzel anlar
geçiriyorsunuz birlikte....
Ve en önemlisi bu kadar fotoyu slayt haline getirip sitede
paylaşıma sunmak için emek ve zaman harcıyorsunuz.
Bunların hepsine birden çok çok teşekkürler.
Bu paylaşımında çok güzel,mükemmel yerlerde,dostlarınızla
birlikte muhteşem anlar geçirmişsiniz.
Yalnız bir konuyu belirtmeden geçemeyeceğim,zaman zaman bu konu
gündeme geliyor,hararetli tartışmalarada yol açıyor,ben konunun
tartışmalara açılmamasını rica ederek bir hususa deyinmek istiyorum.
Slaytın başlangıcında bana göre çok fazla alkol görüntüsü olan
fotolara yer vermişsiniz,tamam aşırıya kaçmadan bu paylaşımlara
herkes hoşgörü ile bakıyor ama biraz fazla olmuş bu sefer.
Lütfen paylaşımlarda bu hususa biraz daha özen gösterelim....
Muhabbetiniz,dostluğunuz ve avlarınız daim olsun.
Selamlar...

ismail aksu
26.Ekim.2011, 14:36
aynen katılıyorum recep abi sana bu site av kolik (rakı kolik) olmuş biraz lütfen daha duyarlı olalım av fotoları görmek isteriz kimse yanlış anlamasın büyüklerime saygı sevgi ve mustafa beye hürmetlerimi sunarım muhabbetiniz daim olsun

ibrahim uysal
26.Ekim.2011, 15:18
Avkolik-Dostkolik diyoruz....Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar,içeni var içmeyeni var....10.000 üyesi olan büyük bir camiada bunun yazılıp çizilmesi bile abes...Ersin kardeşim,yaptıkları avın ve muhabbetin slaytını yapmış sizlerle paylaşmış...Siz ne kadar içkiye karşıysanız,o kadar bu muhabbeti görmek isteyen de olacağını unutmayınız...Hem sadece burada paylaşılmıyor içki fotoları...Eğer bu tür paylaşım istemiyorsanız,bilgilendirirsiniz üyelerinizi,herkez ona göre yapar paylaşımını değil mi?...
İsmail kardeşim;Avkoliğin,rakıkolik olan bir tarafını ben göremiyorum...Herkez kendine göre duyarlı olmalı bence....
Hepsi bir muhabbet...Sizden başka sitemli yazanı da göremedim....

26.Ekim.2011, 15:39
Eline sağlık Avın ve dostluğun daim olsun

imported_avkolik
26.Ekim.2011, 18:59
aynen katılıyorum recep abi sana bu site av kolik (rakı kolik) olmuş biraz lütfen daha duyarlı olalım av fotoları görmek isteriz kimse yanlış anlamasın büyüklerime saygı sevgi ve mustafa beye hürmetlerimi sunarım muhabbetiniz daim olsun

İsmail kardeşim öncelikle şunu belirtmeliyim ki şu yaşıma kadar ağzıma bir damla alkol koymamış biri olarak yukarıdaki avkolik için söylediğin kelimeler beni incitti. Dediğim gibi alkolden uzak birisi olarak çevremdeki yüklüce bir miktar arkadaşım da alkol alıyor. Napayım şimdi o kadar arkadaşımla irtibatımı mı keseyim ki bazıları yakın akrabam. Keşke içmeseler ama onlar da artık ne yaptıklarını bilecek yaştalar. Keşke sende Recep abim gibi konuya yaklaşsaydın. Bizlere ancak uyarmak düşüyor. Uyarmak boynumuzun borcu uyup uymamak ise kişilerin kendi elinde...Unutma Avkolik çok uzunca bir süredir söylediğimiz vasfını yitirmedi inşallah yitirmeyecek te " Avkolik | Dostkolik"

İnşallah burada anlatmak istediğimi kırılmadan anlarsın... Selamlar kardeşim...

ersin kasap
26.Ekim.2011, 21:07
Güzel açılış olmuş kardeşim. Dostlara selamlar...
teşekkürler abim selamlar

Eline sağlık Avın ve dostluğun daim olsun
bülent abim çok sağalsın

ersin kasap
26.Ekim.2011, 21:14
Evet Ersin Kardeş!
Bu senin keklik klasiklerini ilgiyle izliyoruz.
Güzel avlar yapıyorsunuz dostlarınızla,güzel anlar
geçiriyorsunuz birlikte....
Ve en önemlisi bu kadar fotoyu slayt haline getirip sitede
paylaşıma sunmak için emek ve zaman harcıyorsunuz.
Bunların hepsine birden çok çok teşekkürler.
Bu paylaşımında çok güzel,mükemmel yerlerde,dostlarınızla
birlikte muhteşem anlar geçirmişsiniz.
Yalnız bir konuyu belirtmeden geçemeyeceğim,zaman zaman bu konu
gündeme geliyor,hararetli tartışmalarada yol açıyor,ben konunun
tartışmalara açılmamasını rica ederek bir hususa deyinmek istiyorum.
Slaytın başlangıcında bana göre çok fazla alkol görüntüsü olan
fotolara yer vermişsiniz,tamam aşırıya kaçmadan bu paylaşımlara
herkes hoşgörü ile bakıyor ama biraz fazla olmuş bu sefer.
Lütfen paylaşımlarda bu hususa biraz daha özen gösterelim....
Muhabbetiniz,dostluğunuz ve avlarınız daim olsun.
Selamlar...
recep abim öncelikle teşekkür ederim evet biraz fazla kaçmış olabilir içki resimleri haklısın dikkatin için sağol ama benim anlamadığım bir husus daha var

burası yani avkolik dahil yedi siteye üyeyim üçünde görevliyim nedense tek sıkıntı burda oluyor
biz neyiz avcı burası neresi adı üstünde avkolik aslında benim anlamadığım konu benim av konularım eleştiriliyor bakıyorum siteye millet hanesini açmış anasını kızını karısını mutfağını yatak odası tuvaletini kışlık yaptığı kazanını ne bileyim avdan başka herşey acılıyorbizene milletin mahreminden ailesinden bunlara tek kelime edilmiyor hiç denile bilecek konular sayfalar dolusu oluyor avda iki kadek içki içincemi insanlar başka çerçeveden bakılıyor bana deyinki kardeşim sen bize sitemize yanlış örnek oluyorsun değer verdiğin iki abim için burda durmak dayım onlarında hatrını saymıyayım üyeliğimi sileyim

ersin kasap
26.Ekim.2011, 21:18
ismail kardeşim mademki burada hepimiz av fotosu görmek için varız ozaman herkez emek versin klavye başında olmadık iki kalem söz yazıp bir yerlere varamayız sizlerden bekleriz av fotolarını herşey karşılık değilmi nedersin

birde senden ricam bu sitenin üyelerinde ukalaca ettiğin kelimeler için özür dilemem ben içki içerim buna sen karışamasınsın onun hesabını ben cc allahtan başka kimseye vermem sen kim oluyorsunda insanları eleştirip site hakkında kendini bilmezce yazılar yaza biliyorsun bence biraz haddini bilmelisin

ersin kasap
26.Ekim.2011, 21:22
Avkolik-Dostkolik diyoruz....Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar,içeni var içmeyeni var....10.000 üyesi olan büyük bir camiada bunun yazılıp çizilmesi bile abes...Ersin kardeşim,yaptıkları avın ve muhabbetin slaytını yapmış sizlerle paylaşmış...Siz ne kadar içkiye karşıysanız,o kadar bu muhabbeti görmek isteyen de olacağını unutmayınız...Hem sadece burada paylaşılmıyor içki fotoları...Eğer bu tür paylaşım istemiyorsanız,bilgilendirirsiniz üyelerinizi,herkez ona göre yapar paylaşımını değil mi?...
İsmail kardeşim;Avkoliğin,rakıkolik olan bir tarafını ben göremiyorum...Herkez kendine göre duyarlı olmalı bence....
Hepsi bir muhabbet...Sizden başka sitemli yazanı da göremedim....
abim kafaya takılacak bir husus yok sana ayrıca teşekkürler ben buna sadece ağzı olan konuşuyor yazarız derim verilmecek hesabımız yazılan yazılara yazılmıcak kelamımız yok şükür bunuda herkez böyle bilsin

Recep DÖNMEZ
27.Ekim.2011, 07:02
Arkadaşlar,konuya yazarken hem site kuralını hatırlatmak,hemde bu hususlara biraz daha dikkat edelim diye belirtmiştim ve lütfen yeni tartışmalar yaratılmasın demiştim.
Şimdi baştan şunu söylemek istiyorum,herkes yaptığı işten kendisi sorumludur,alkol alır yada almaz,alan almayana,almayanda alana hoşgörü ile yaklaşmak zorundadır.Burada benim şahsi açıdan bir sıkıntım yok olamazda....
Ersin Kardeşim! ben yazarken senin bu konuya anlayışla yaklaşacağını umarak yazmıştımve sende zaten cevabında anlayışla karşıladığını "biraz fazla kaçmış olabilir" diyerek belirtmişsin.
Sanada bu anlayışlı yorumun için teşekkür ederim.Sen zaten biliyorsunda ben birkez daha
yazayım ; sitede faalliğin,paylaşımların,avcılığın,site için çabaların takdir topluyor inanki.Bu
nedenle kendinin hedef haline getirildiği,yada paylaşımlarına gerektiği kadar ilgi gösterilmediği
hususlarında fazla kafana takma.Bende zaman zaman açtığım avcılık dışı bazı konulara(şehit haberleri gibi) ilgi gösterilmeyince zıvanadan çıkıyorum ama yapacak birşey yok.İnsanları yorum yapmaya zorlayamayız.
Sen aynen devam et Kardeş,bizler klavye avcısı,sanal ortam insanı değiliz,bizim muhabbetimiz gerçekte de aynı,sanalda da aynıdır.Biz sadece günlük hayatta yaşadıklarımızı,avlarımızı,dostlarımızı sanal ortamda site adına paylaşıyoruz,
"Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz" sözü tam da bu konuya uymakta,biz işimizi yapalım,muhabbetimizi yapalım,paylaşımlarımıza devam edelim,sanal avcıları,klavye avcıları bundan öncede hep yazmıştır,bundan sonrada hep yazacaklardır.
İsmail AKSU Kardeşim! konuya yaptığınız avkolik(rakı kolik) yorumu hiç ama hiç hoş olmamış,lütfen söyleminizi değiştirin ve bencede avkolik ailesinden özün dileyin.....Sizin bunu yazarken niyetinizin site için rakı kolik demek olmadığını,paylaşımdaki alkol görüntülerinden dolayı kafiyeli bir şekilde bunu yazdığınızı düşünüyorum ama bazen düşünülenle yazılan aynı anlama gelemeyebiliyor.Bu nedenle konunun gereğini yapacağınızdan şüphem yok.
H.İbrahim UYSAL Kardeşim! evet kimse kimsenin alkolüne karışamaz,karışmamalı da,bunu her seferinde söylüyoruz zaten.Amacımız insanları kırmak,siteden soğutmak değil,bilakis site için doğru olanı yapmaktır.Evet burası bir av sitesi,av sitesinde alkol görüntüleri olmayacak diye bir kaide de yok,ama biz baştan dedikki bu iş ileride tartışmalara yol açabilir,bu konuda çok kısıtlayıcı olmayan bir kural koyalım ve o kuralda koyuldu zaten.Site kurallarından bir maddede aynen şöyle yazıyor;
Forum Özel Kuralları

3- Forumda açılan konularda genel ahlak ve adaba aykırı her türlü mesaj ve konu barındırılmaz anında silinir.Sitemizi aile ve çocuklarımızın da ziyaret ettiğini göz önünde bulundurarak atılan mesajlarda uygunsuz olanlar editlenir.(alkol görüntüleri, köpek çiftleşme görüntüleri vb) . ( EK ) Bu görüntülerdeki dozu ayarlamak bölüm yöneticisinin sorumluluğundadır...
Forum özel kurallarımız madde 3'e yukarıdaki gibi ek yapılmıştır...

Bende bir site yöneticisi olarak paylaşım sahibine kırmadan,usulünce uyarı yaptım,lütfen yeni tartışmalar yaratmayalım dedim.Evet bana görede alkol içeren foto sayısı bu paylaşım içinde biraz fazla olmuş,1-2 foto ile olabilirdi demek istedim sadece....Ersin Kardeşimde sağolsun olayı büyütmemiş ve gerekli yorumunu yazmış.

Evet son olarak aramızda polemikler yaratmayalım,kimse kimseye kırıcı olmasın,herkes hürdür kendince doğru olanı kendi fikirlerini buraya yazacaktır,yapılan yorumlara da muhatabı yada başkaları tarafından doğal olarak ta cevap gelecektir,bunlar zaten sosyal bir bite olan sitemizin amaçlarındandır.Burada yapılan yorumlarda kırıcı olmamak,hakaret içerici sözler sarfetmemek çok önemli.Herkes başkalarınında yaşam,inanç ve davranışlarına saygı göstermek zorundadır.

Hepinize ayrı ayrı selam ve saygılarımı sunuyorum....

ismail aksu
27.Ekim.2011, 10:38
ersin bey ben sizin şahsınıza sen neden içki içiyorsun gibi ibareler içermemektedir yazdığım yorum sen konuyu farklı yöne çekmek istemişin galiba ben senin emeğine saygı duyduğumu söledim yoksa sevgi ve hürmetlerimi sizlerden dilemezdimm (rakı kolikten) kastım espiri mahiyentide idi siz yanlış anlamışsınız sizingibi insanların bu sitede veya başka sitede herzaman kadriniz kıymetiniz bilinmektedir ben sana ve bu camiaya kişiliğinizi sarfettiğin sözler gibi (haddini bil ukala ) gibi kelimeler kullanmadım kullanmamda haddim diil ben anladımki eskilerden olanlar espiri yapınca birşey olmuyorda biz espiri yapınca böyle oluyor adamına göre yani demek ersin abi seningibi emek verip yaptığın paylaşımlarla bizleri bilgilendiren bir abimiz olarak senin diil benim üyeliğimin silinmesi gerekir burda site yöneticilerine sesimi duyurmak isterim seninde dediğin gibi kaçsefer pc başına oturupta bizlerle paylaştın dersen inan abicim çok haklısın iki haftadır belki burdaki çoğu kişinin yapamicağı ortama girdik kulüp olarak inanılmaz domuz keklik ve tavşan avı yaptık nerde fotolar dersen iş yoğunluu diim foto yüklemedede sıkıntılar yaşadığım için tinpic açmıyor benim pc o yüzden tekrar burdan senden ve av kolik camiasından çok özürdilerim telefonunuzdan arip bizzat özür dileyeceğim

ersin kasap
27.Ekim.2011, 16:45
recep abim bencede büyületecek bir olay yok herkez kendi düşüncesini yazmakta özgür olduğu gibi söylemlerindede özgürdür selamlar

ismail kardeşim beni ganet iyi anlamıssın sağolasın benim kızdığım nokta bu aileye yakışmayan bir cümle kurmuş olman bunun şakasının bile kötü olduğunu anlaman güzel paylaşımları bekliyoruz

ibrahim ozel
27.Ekim.2011, 16:48
Dostlar dostlar dostlar....
Burdaki yalnış anlamayı hepinizin farkına varıp birbirinizi kırmak istemediğinizi belirtmeniz beni çok sevindirdi. Hepiniz burayı aile olarak görmüşsünüz ki konu uzamadan ve polemiğe girmeden gereğini yapmışsınız. Hepinizi seviyor bu konu hakkında başka yazı yazmamanızı, ersin kasap'ın açtığı konu üzerinden paylaşım yapmanızı rica ediyorum.
Saygılar sevgiler...

veyselll
27.Ekim.2011, 19:25
relax relax :)

ersin abi bu seneye eski senelerden daha hızlı grdin. devamını bekleriz. yolören vede inegöldeki abilerime selamlar. ha bide emette abim var ama ...... :D :D :D

dostluğunuz daim olsun allah bozmasın

28.Ekim.2011, 08:51
güzel bir sılayt olmuş ersin kardeş baya ugraştırıyor sılayt yapmak paylaşımın için teşekurler

Osman KARATEPE
28.Ekim.2011, 10:15
Bu kadar güzel bir konuyu böylesine bahanelerle kirletmenin anlamı mantığı yoktur...Adam avını yapmış muhabbetini yapmış emek vermiş bizlerle paylaşmış..... isteyen istediği fotoğrafa bakar istemediğini atlar geçer bu kadar basit...

28.Ekim.2011, 10:53
eline emeğine sağlık ersin her zamanki gibi muhteşem bir açılış yapmışsın dostluğunuz daim olsun...

ersin kasap
28.Ekim.2011, 21:18
relax relax :)

ersin abi bu seneye eski senelerden daha hızlı grdin. devamını bekleriz. yolören vede inegöldeki abilerime selamlar. ha bide emette abim var ama ...... :D :D :D

dostluğunuz daim olsun allah bozmasın
teşekkürler veyselim aleyküm selamlar kardeşim bizlerdede tacire selamlar yakında kaçıcam yanına özleştik

güzel bir sılayt olmuş ersin kardeş baya ugraştırıyor sılayt yapmak paylaşımın için teşekurler
alim teşekkürler emeksiz hiç birşey olmuyor severek hazırlıyorum her birini beyendire bildiysem ne mutlu bana

Bu kadar güzel bir konuyu böylesine bahanelerle kirletmenin anlamı mantığı yoktur...Adam avını yapmış muhabbetini yapmış emek vermiş bizlerle paylaşmış..... isteyen istediği fotoğrafa bakar istemediğini atlar geçer bu kadar basit...

çok haklısın osman abim gönüller bir selamlar bu sene bari beraber birkaç kınalı vuralım ne dersin

eline emeğine sağlık ersin her zamanki gibi muhteşem bir açılış yapmışsın dostluğunuz daim olsun...
çok sağolasın ibrahim abim selamlar

recep arslan
28.Ekim.2011, 21:23
ersin kardeşim yapmışsın gene yapacağını tüm güzellikler dostlarlagüzel cok güzel bir calışma sana ve ekibine rasgelsin

ersin kasap
28.Ekim.2011, 21:32
ersin kardeşim yapmışsın gene yapacağını tüm güzellikler dostlarlagüzel cok güzel bir calışma sana ve ekibine rasgelsin
recep abim çok teşekkürler ne yapayım abim kanım kaynıyor söz konusu kınalı olunca duramıyorum bilirsin selamlar abim