PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sivas avımız 4 bayram (ali bozkuş)

10.Kasım.2011, 19:54
http://c1111.hizliresim.com/r/b/g67h.jpghttp://c1111.hizliresim.com/r/b/g604.jpghttp://b1111.hizliresim.com/r/b/g625.jpg

Kemal_Uygur
10.Kasım.2011, 20:10
Maşallah Ali bey, yok yok valla :)
Bereketli bir av olmuş, kekliklerde tokmak gibi mübarek.
Rastgele...

10.Kasım.2011, 20:14
evet kemal kardeşim hastantan tutun çile bıdırcın tahtalı güzel bir av oldu sadece tavşan eksikti nasipte bunlar varmış

Ufuk Evci
10.Kasım.2011, 20:36
eh beee ehhh , bizim burlada bu gadar keklek yok diyodum, fotoları görünce anladım bizim burda tren yolu yok,soyulacak keklek treni de yok :D :D :D :D :D

şaka bi yanada bu işi hasan değil basan, yatan değil atan, Sivas'a gidip avlanan yapıyo demek ki, daim olsun , hatasız , kazasız av günleri dilerim, selamlar...

Osman KARATEPE
11.Kasım.2011, 06:26
Ellerine sağlık Ali çok güzel av olmuş ama bişey eksik...Biraz avı anlatsan bizede o heyecanları bizde yaşasak demi :)

11.Kasım.2011, 08:54
evet osman kardeş gece 2.30 da nevşehirden çıktık sabah saat 6.30 da sivasa geldik sabah ilk önce kahvatımızı yaptık tüfekleri fişeklikleri giydik ya allah deyip daga tırmanmaya başladık herkes yerine yerleşince bir işeretle harekata başladık 20 dakıka sonra ilk temas gerçekleşti 25 lik alay tepeten kalktı tabi biraz uzak biizmkilerde tık yok sonra 20 dakıka sonra 2 temas gerçekleşti heryer keklik oldu hangisine atacagını şaşırıyor insan ve birtane tepeden atılan tüfek birtane kınalı tam önüme ve siftah alındı sonra dagılan keklikleri toplamaya çalıştık hem yerin acemiligi olsa gerek hemde keklik önümüzde yürüyor sonra zirveye çıktık nasıl yol izleyecegimizi kararlaştırdıktan sonra harekata geçtik bir kısmı dagın arka yuzune bir kısmı bizden tarafa dagıldık sonra alex fermada hadi oglum dedim birtane bıldırcın kalkmaz olaydı bıldırcını düşürdük alex fermada allah allah dedik bıldırcınmı ne gene derken 15 alay 2 kışi idik tetiklere dayandık ama karavana sonra dagıktık toplamaya başladık ve sonuç 6 has keklik 1 tane çil 1 tane bıldırcın 1 tane tahtalı ve avın sonu osman kardeş umarım begenırsınız saygılarımla

ibrahim ozel
11.Kasım.2011, 18:05
Maşşallah Ali güzel av yapmışsınız daim olsun.
Bakalım nasipse yarın bizde gaziantep avlaklarına gireceğiz.

11.Kasım.2011, 18:17
inşe allah komutanın avınız bol olsun dileklerimle saygılarımla

Yıldıray İNCE
11.Kasım.2011, 18:20
Maşallah Ali kardeşim bereketli bir av olmuş rastgele...........

MUSTAFAYILDIRIM38
11.Kasım.2011, 21:15
Maşallah Ali Usta güzel av yapmışsınız tebrikler...

Divriğemi geldiniz? Bir ben gidemedim şu divriğe neyse hayırlısı bakalım...

Alex in performansı nasıl ? Babası artist beni mest ediyor harika işler çıkarıyor, inşallah alex babasını aratmayacak gibi...

Av da çeşit bol olmuş bir de tavşan olsa tamammış ama kısmet tabiki, tekrar tebrikler...

11.Kasım.2011, 21:24
Maşşallah Ali güzel av yapmışsınız daim olsun. Nevşehir'e selamlar.

Mesut BÜLBÜL
13.Kasım.2011, 20:37
maşşallah ali kardeşim ellerine sağlık güzel av olmuş sayende gözlerimizin ici güldü sağolasın avın bol olsun diyorum selamlar

yasin UZUN
14.Kasım.2011, 06:20
bereketli av olmuş nice güzel avlara inş. kazasız belasız

Burhan KESKİN
15.Kasım.2011, 21:23
maşallah avınız daim olsun güzel paylaşım