Orijinalini görmek için tıklayınız : sarsilmaz otomatik yardim
bahri gokgul
23.Kasım.2011, 08:31
Merhaba ustatlarim aranıza yeni katıldım sarsılmaz concorde lx marka tüfeği almayı düşünüyorum kullanan ve bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa tecrübelerini benimle paylaşmasını istiyorum mekanizma olarak nasıl uzun omurlumu namlu yakışı iyimi Yorumlariniz için tsk ederim saygılar...
Osman KARATEPE
23.Kasım.2011, 11:15
Hoş geldin kardeşim.Bu tüfekler hakkında bilgim yok malesef ancak sana yardımcı olabilecek bir üyemiz mutlaka olacaktır..
Burhan KESKİN
23.Kasım.2011, 11:29
bahri kardeşim öncelikle siteye hoş geldin hayırlı olsun avcılık tecrübeni bilmiyorum ne tür avlara gidiyorsun bahsedersen iyi olur gittiğin ava göre tüfek seçmeni öneririm almak istediğin tüfek güzel bir tüfek ama o parayı ona verceğine üzerine biraz fazla ekle avrupa tüfek al derim ben bilecik'ten sevgiler.
bahri gokgul
23.Kasım.2011, 11:38
Hosbulduk arkadaşlar keklik culluk ördek kaz tavşan domuz avlarinda kullanicam 5 6 senedir avlaniyorum kaliteli sağlam olsun istiyorum yolda bırakmasin her avcının istediği gibi ışte görüşleriniz ve önerileriniz için cok tsk ederim saygılar
Burhan KESKİN
23.Kasım.2011, 11:54
bahri kardeşim 5-6 senedir ava gidiyorsun daha yeni sayılırsın benim bahsetmek istediğim sarsılmaz firması tüfek yapımlarında çok hassas davranır! bu almak istediğin tüfekte hasas parçalar çoktur! tüfeği temizlerken ve toplarken sıkıntı yaşaya bilirsin eğer tüfeği düzgün toplamazsan çalışmaz özelikle
Gaz silindirinin üstündeki iki tırnağa oturan ray'ın bir tarafı düz diğer tarafında ise çentiklidir.O çentiğe mekanizmanın altındaki dil oturuyor.Eğer çentikli tarafı gaz pistonundaki tırnaklara takarsan, mekanizmanın dili oturmadığı için, hareket etmeyecektir eğer bu tüfeği alacaksan bunlara çok dikkat etmelisin yoksa yarı yolda kalırsın.umarım bu bilgiler tüfek seçimin için faydalı olur.
bahri gokgul
23.Kasım.2011, 12:19
Burhan bey teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için yanlış takmamaya çalışırım sonuç olarak iyi bir modelmidir yakiciligi kalitesi özellikle fişek konusunda seçiyormus . Cok yorum var
Burhan KESKİN
23.Kasım.2011, 12:27
bahri kardeşim yakıcılığı ve kalitesine diyecek yok düşük gramajlı fişeklerde seçmiyor bıldırcın,çulluk.keklik,tavşan,domuz avında idael ama kaz,ördek gibi diğer uçar avlarında bilmiyorum kullanan arkadaşlardan aldığım bilgi bu tek sorun mekanizmaları iyi toplamandır hayırlı olsun.
bahri gokgul
24.Kasım.2011, 05:10
Burhan bey bugün siparişini verdim ınş iyi çıkarda yolda birakmaz beni değerli fikirlerinizi benimle paylaştığınız için cok tsk ederim aviniz kanlı olsun cok sağolun rasgele
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.