Orijinalini görmek için tıklayınız : Öğretmenler Günü Kutlu Olsun..
Osman KARATEPE
24.Kasım.2011, 06:10
Baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk nezdinde tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.Allah sizlere sabır versin çok önemli ve özverili bir meslek,bizler biriyle ikisiyle uğraşamazken sizler bir sınıf dolusu yaramaz ve haylazla uğraşıyorsunuz...
feridun berin
24.Kasım.2011, 06:49
Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun iyiki varsınız. Hakkın rahmetine kavuşmuş olanların mekanı cennet olsun.
Mesut BÜLBÜL
24.Kasım.2011, 07:48
Bizleri eğiten okuyup yazmayı öğreten başta büyük önder mustafa kemal atatürkün evletlerı olarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en icten dileklerimle kutlarım
cemalreis
24.Kasım.2011, 07:55
Türk gençliğini Türk islam ülküsüyle yetiştiren tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
Ebediyete göçenlerin ruhlarıda şad olsun
ersin kasap
24.Kasım.2011, 12:34
caheletten bizleri uzaklaştıran tüm öğretmenlerimizin bu güzel gününü en içten dileklerimle kutlarım ulu önderimiz ve en büyük öğretmenimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,Ü rahmetle tekrar anıyoruz
Burhan KESKİN
24.Kasım.2011, 12:44
bizi eğitim ve öğretim günlerimizde her zaman yanımızda olan değerli öğretmenlerimizin gününü canı gönülden kutlar vefat etmiş olan öğretmenlerimizi rahmetle anarım. bilecik'ten 57,1038, 437,217 sınıf öğrenciniz burhan KESKİN.
Yıldıray İNCE
24.Kasım.2011, 15:21
Türk gençliğini Türk islam ülküsüyle yetiştiren tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
Ebediyete göçenlerin ruhlarıda şad olsun
Kendi adıma, bu güzel dilekler için çok teşekkür ederim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.