PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ustalardan tavsiye bekliyorum...

onurdugan
26.Kasım.2011, 18:04
Bandırmadan selamlar. Avcılığa yeni başlayacak biri olarak, ustalarımdan yardım bekliyorum. yeni bir tüfek almak istiyorum, superpoze yada yarı otomatik? daha yeni başlıycağım için daha düşük fiyatlı kullanılabileceğim tüfek tavsiyelerinizi bekliyorum. ayrıca Bandırmada av bölgesi tavsiyesi olan varmıdır?

Burhan KESKİN
26.Kasım.2011, 21:03
onur kardeşim siteye hoş geldin yarı otomatik tüfekle av başlarsan iyi olur çok fişek atman lazım bence bilecikten sevgiler saygılar.

ibrahim ozel
26.Kasım.2011, 21:08
Onur hoş geldin kardeşim. Ben karacabeyden evliyim 20 sene kadar önce 1992-1993 bandırmada dersaneye gitmiştim adanalıyım babam polis olunca karacabeyde büyüdüm. Bandırmanın deniz bölümü hariç 100 km etrafında ne tarafa gidersen git av bölgesidir avcılar kulübüne uğraman yeterli. Sizin kulüpde kaliteli seviyeli avcılar mevcut sana yön göstereceklerdir inan. Hala bulamadım dersen ben gelir seni alır avlağa götürür geri bırakırım bilesin. Bu arada köpeğin varmı?

onurdugan
02.Aralık.2011, 15:29
İbrahim hocam çok teşekkürler , bende 2-3 yıldır bandırmadayım. burda av olayına da yeni giriyorum, köpeğim yok henüz, düşünüyorum ama bakacak yer sorun biraz. sen hala Karacabeydemisin abi?

ONUR AYTEN
18.Mart.2012, 10:48
bence otomatik düşünürsen ata yada armsan kesinlikle

sukru sunar
18.Mart.2012, 10:56
bana sorarsan superpozeden basla derım evet cok fısek atman lazım ama artık otomatık tufeklere de 2 fısekten fazla koyamak yasak onu da hatırlatırım arkadasım ava tek kırma ıle basladı ılk baslarda cokkus kacırırsın ama ogrendın mı tam ogrenırsın tufek kullanmasını ayrıca hem uygun hemde kalıtelı sıfır tufek alacaksan torun superpoze yı onerırım abı hatta bu modele bakabılırsın arkadasımkullanıyo gayet memnun arastırırsan aynı modelı daha da ucuza bulabılırsın http://www.avsilahlari.com/Tek-K%C4%B1rma/Torun-Superpoze-Av-Tufekleri/Torun-12-Tek-Tetik-Enjektorlu/flypage.tpl.html

cemalreis
18.Mart.2012, 10:59
evet bencede süper poze gerçi otamatiklerin 2+1 i de çıkmış

18.Mart.2012, 16:16
Ben de otomatik bir tüfek tavsiye ediyorum alışman daha kolay olur. zira benim boşa yaktığım fişekler le fabrika kurulurdu. usta birde köpek alırsan..bu iş oldu demeketir.