PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : keklik klasiği 7(ersin kasap)

ersin kasap
05.Aralık.2011, 17:26
son haftamızdan karaler iyi seyirler

http://www.dailymotion.com/video/xms459_keklik-klasiyi-7_animals&start=0

Osman KARATEPE
05.Aralık.2011, 18:03
Taaa hastaneden gördüm el salladığını Ersin'im :) Şansına her hafta sonu hava harika gitti çok güzel avlar yaptınız maşallah..Bu senede ekibe dahil olmadık her telefon ettiğinde ya nöbette idim ya yolda genede düşünüp aradığın davet ettiğin için teşekkür ederim..Selamlar İnegöle...

Osman KARATEPE
05.Aralık.2011, 19:48
Ersin bankaların iç kısmında beyaz bir duvar kaplama malzemesi var çok sert bir malzeme bunu dekupajla kesip vida ile başka bir yere monte edebilirmiyim ?

ersin kasap
06.Aralık.2011, 16:39
Taaa hastaneden gördüm el salladığını Ersin'im :) Şansına her hafta sonu hava harika gitti çok güzel avlar yaptınız maşallah..Bu senede ekibe dahil olmadık her telefon ettiğinde ya nöbette idim ya yolda genede düşünüp aradığın davet ettiğin için teşekkür ederim..Selamlar İnegöle...
ben teşekkür ederim abi nasip diyelim nasılsa birgün denk gelicez

ersin kasap
06.Aralık.2011, 16:40
Ersin bankaların iç kısmında beyaz bir duvar kaplama malzemesi var çok sert bir malzeme bunu dekupajla kesip vida ile başka bir yere monte edebilirmiyim ?
evet abi doğru bıçağı kullanırsan kırılma yapmaz keser malzeme çatlaya bilir o yüzden temkinli davran

Osman KARATEPE
06.Aralık.2011, 16:52
TaMAa
M ERSİN TEŞEKÜR EDEİM BİRİ MESAJIMI DÜZELTEBİLİRMİ BİLGİSAYAR ÇÖKTÜ CEPTEN YAZIYORUM .:::)

Osman KARATEPE
06.Aralık.2011, 16:55
GÜLÜMSEME BİLE Bİ ACAİP ÇIKMUİŞ :)

ersin kasap
06.Aralık.2011, 16:58
değiştirmeye gerek yok be abi böyle daha güzel oluyor

06.Aralık.2011, 20:04
ersin abi herzamanki gibi ekip mükemmel

ersin kasap
06.Aralık.2011, 20:18
yıldırım teşekkürler kardeşim

ALPEREN
06.Aralık.2011, 22:59
Forum Özel Kuralları

1- Paylaşım yapan hiç bir üyemiz ile yöneticiler arasında fark olmadığıasla unutulmamalı herkesin yazdıklarının kendi adına ve kendi fikirleriolduğu unutulmamalıdır . Avcılık geleneğine göre usta çırak yöntemi ileBüyüklerimizi sayacak ve küçüklerimiz seveğiz.Sadece Forum kuralları veilkelerinin geçerli olduğu bilinmelidir.Bu kurallara uymayan üyeleruyarılır devam ederlerse üyelikleri kapatılır.
2- Üyelerimizin köpek, tüfek, avcılık, v.b değerlerine yada sahipoldukları nesnelere karşı saygılı olunmalı, aşağılama yada hor görücümesajlar yerine; açıklayıcı ve aydınlatıcı mesajlar yazılmalıdır aksimesajlar silinecektir.Aynı şeyin devamında cezai müeyyideler uygulanır.
3- Forumda açılan konularda genel ahlak ve adaba aykırı her türlü mesaj ve konu barındırılmaz anında silinir.Sitemizi aile ve çocuklarımızın da ziyaret ettiğini göz önünde bulundurarak atılan mesajlarda uygunsuz olanlar editlenir.(alkol görüntüleri, köpek çiftleşme görüntüleri vb) . ( EK ) Bu görüntülerdeki dozu ayarlamak bölüm yöneticisinin sorumluluğundadır...
4- Yasalarla yasaklanmış mesaj yada resimler gönderilmemelidir.Bu tipmesajlar yöneticilerin gözünden kaçmışsa forum yöneticilerinebildirilmelidir. Mesajınızın sorumluluğu tamamen size aittir.AvkoliK.NeT, söz konusu mesajın belirtilen şartlara uygun olmadığınıtespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veyainceleme talebi gelirse, mesajı yazan kişi ile ilgili bilgileri yetkilimakamlara bildirmek hakkına sahiptir.

Büyük harf ihlalimi daha mühim, yoksa yukardaki 3. Madde ihlali mi daha mühim Sayın Bölüm Yöneticileri ?

Ama pardon, 3. Maddedeki EK DOZ maddesini gözardı etmişim. Selamlar...

çetin ekren
07.Aralık.2011, 06:51
Hasan abicim selam ve saygılar...
yazdıklarınızda haklılığınızı belirtmek isterim...
büyük harf kullanımı kuralımız ve diğer kurallarımız sadece avkolik için değil tüm sitelerin genel kuralıdır...
ancak büyük harf kullanımında Osman kardeşimiz yorumunu cepten yaptığını belirtmiş olup, diğer tüm konulara bakıldığında yaptığı yorumların hiçbirinde büyük harf kullanmadığını göreceksiniz...
alkol görüntülerine gelince ersin kardeşimizin paylaşımının video şeklinde olmasından dolayı videoyla oynama yapamadığımızdan olduğu gibi kalmıştır...
fotoğraf şeklinde atılmış olsaydı müdahale edileceğinden şüpheniz olmasın...

burdan gerekli uyarıyı birkez dahi yapalım...
video tarzında dahi olsa bundan sonra kurallara aykırı olan her türlü içerik silinecektir...
dediğiniz gibi bölüm sorumluları bu konulardan sorumlu kişilerdir...daha dikkatli davranmalarını rica ediyorum...
sorumluluklarını yerine getirmeyenler hakkında gereken yapılacaktır...

07.Aralık.2011, 11:08
maşallah ersin her zamanki ekip olarak harikasınız avlarınızın ve dostluğunuzun devamını dilerim...

Recep DÖNMEZ
07.Aralık.2011, 12:18
Ersin herzamanki gibi güzel ve mükemmel bir klasik hazırlamışsın bizlere.
Allah avlarınızı ve dostluklarınızı hep daim etsin.
Güzel ve uyumlu bir ekiple bu işi 4x4 yapıyorsunuz inan.
Çetin Gardaşımın yazdıklarınıda dikkate alırsan sevinirim.
Selamlar Kardeşim.....

ersin kasap
07.Aralık.2011, 16:25
değerli büyüklerim değerli satırlarınız için teşekkür ederim uyarılarınızı dikkate alıp bundan sonra paylaşım yapmıcam hal böyle oluncada kimse rahatsızlık duymaz tekrar belirtiyorum burası dahil dokuz tane av sitesinde paylaşım yapıyorum üçünde görevliyim ve birtek avkolik ailesinde sıkıntı yaşanıyor anlamış değilim

bizler alkolik insanlarız rahatsızlık veriyoruz terbiyesiz ve ukalayızda heralde bundan sonra benim bu ailede yerim olmadığına karar verdim herkeze saygılar selamlar

ALPEREN
07.Aralık.2011, 21:49
Çetin Kardeş,

Büyük harf konusunda, Osman Arkadaşımızın yazdıklarını kastetmedim. Daha önce Benim yazdığım büyük harf

yorumlara müdahale etmeyen Yönetici kalmamıştı. Onu kasdettim. Ama bakıyorum 3. Madde ihlali konusunda

hiç bir Yöneticiden müdahale, ikaz herhangi bir girişim yok.

Ya yazılan kuralları uygulayalım, ya yazılan kuralları kaldıralım veya değiştirelim. Hiç değilse polemik konusu olmasın.

Ayrıca, sorumlu Yöneticiliğin, duyarlı davranış ve yorumun içinde teşekkür ederim.

Burada herkes haddini bilir, sorumluluğunu bilir, örnek ve önder olduğunu bilir. Burada yapılan paylaşımlar,

kişisel egoları tatmin için değil, aferin denilsin diye değil, sitedeki herkes yararlansın, istifade etsin, eksiği olanlar

varsa tamamlasın, örnek alınsın diye, daha iyiye ve güzele ulaşılsın diye yapıldığı kanaatindeyim.

Herkese saygılar, selamlar...

Osman KARATEPE
08.Aralık.2011, 06:33
Uyarın için teşekkürler Hasan abi eksik olma...........İnsanlar yanlışlarını biraz geç anlıyorlar sanırım Ersin'e de biraz aman tanısaydın keşke belki düzelirdi..........

ersin kasap
08.Aralık.2011, 21:24
değerli yönetici abilerim lütfen ricamı yerine getirin tüm konularımı mesajlarımı ve üyeliğimi siliniz

kimseye kırgın değilim ama bundan sonra ben yokum sizlere rahatsızlık vericek konularda resimlerde videolarda yok

tüm aileye vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı çok özür dilerim avcılara rasgele kendini öyle göstermeye çalışanlarada kolay gelsin

Burhan KESKİN
08.Aralık.2011, 22:32
değerli yönetici abilerim lütfen ricamı yerine getirin tüm konularımı mesajlarımı ve üyeliğimi siliniz

kimseye kırgın değilim ama bundan sonra ben yokum sizlere rahatsızlık vericek konularda resimlerde videolarda yok

tüm aileye vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı çok özür dilerim avcılara rasgele kendini öyle göstermeye çalışanlarada kolay gelsin

ersin kardeşim insanlar emeklere saygı göstermiyorsa bu onların ayıbı! bence hemen pes etme muhakak site yönetimi bu tür konulara müdahale edecektir onlara güvenimiz sonsuz

ALPEREN
08.Aralık.2011, 22:56
Osman Kardeşim,

Ne demek ya,

Senin gibi Yöneticiler başımızdan eksik olmasın.......... Bende Sitemizin bir kuralını hatırlatma gibi yanlışımı geç anladım

kusura kalma........... Ersin Kardeşimize de zaman tanımaya gerek yok,

O zaten düzgün bir Arkadaşımız ki Ersin hakkında zaten bir şey yazmadık. Sadece Yöneticiler kontrolünde olan

Sitemizin yönetilme hususuna atıfta bulunduk.

Yanlış mı ;

Kural varsa uyalım, uyulmuyorsa kuralı kaldıralım dedik.

ALPEREN
08.Aralık.2011, 23:03
Burhan Kardeşim,

Sitenin asli bir kuralının hatırlatma saygısızlığında bulundumsa affola.

Sitemizde şöyle bir kural var deme ayıbını yaptık, ikinci defa affola.

Saygısızlık ve ayıp demekki baktığın yöne göre değişiyormuş.

çetin ekren
09.Aralık.2011, 06:17
arkadaşlar,abiler şimdi büyüğüm,küçüğüm demeden bu yorumun bir yönetici vasfıyla yapma zorundayım...şimdiden özür dilerim...
Ersin kardeşimiz sitemizin durgun zamanlarıda dahil olmak üzere paylaşımlarına ara vermeden devam eden avcılığını ve kişiliğini(büyüğe,küçüğe saygı)taktir ettiğim değerli bir kardeşimizdir...
Hasan abi herzaman yorumlarına değer verdiğim krakter ve kişilik olarak örnek alınması gereken bir abimizdir...

Hasan abinin bahse konu yaptığı kurallara çok çok haklı olarak sitemizin yani ailemizin kurallarıdır...
ancak şunu belirtmek istiyororumki son bir yıldan beri bu kuralda yaptığımız değişiklik sebebiyle bu görüntülerin pek üzerine gitmedik...
sebebine gelince bu tür görüntülerin olduğu paylaşımlardan görüntüleri sildik,videoları kaldırdık...bu seferde sitemizin adı aşırı kuralcı,üyeleri boğan,sıkan bir site olarak anılmaya başladı ve tepkiler çoğalmaya başladı...
bizlerde üyelerin bu isteği üzerine bu görüntüleri yöneticilerin kararına biraktık(kadeh tokuşturma,pavyon görüntüleri vb.)...
sitemizde kimseye bu ali buna dokunmayalım bu velidir buna dokunalım gibi bir ayrım söz konusu değildir...

Hasan abinin son yorumundanda anlaşılacağı üzere serzenişi normalde site yönetiminedir...
Ersinle uzaktan yakından ilgisi yoktur...ben bu sitenin yöneticisi olarak bu sitemlerini kendi üzerime alıyorum ve huzurunuzda
duyarlılığı için teşekkür ederiyorum...

ibrahim ozel
09.Aralık.2011, 08:59
Bu konuya yazmayacaktım ama yanlış anlaşılmaları görünce dayanamadım. Ersin, Hasan abiyi sen M.Çile sor. Adamın önde gidenidir. Bence itam ettiği konular sana değil. Ha bizden uzun süredir Hasan abi ayrı olduğundan yeni kararları ve esnekleşmemizin nedenlerini bilmemektedir. Bunuda Çetin anlatmış zaten. Şimdi senin alındığında bu kuralı hatırlatması senin konuna rastgeldiği için. Oysa sana ve senin emeklerine lafı olduğunu ben kesinlikle düşünmüyorum. Hatta senin avcılığınıda tebrik edeceğine inancım sonsuz. Hasan abim dedim ya haklıya haklı haksıza haksız diyen birisi. Uzak kaldığı için neden bu konulara esnek olduğumuzu bilmediğinden serzenişi siteye yapmıştır. Üstüne alınman seninde bunu bilmemenden olduğunu düşünüyorum. Kırılmayın hemen birbirinize. Madem ailem diyosun avkoliğe öyle küsmek yok kardeşim. Hasan abim sende ailemize katılımı daha çok paylaşımlarınla yaparsan hem kendini unutturmamış hemde gelişmelerden haberdar olmuş olursun. Bu site Hasan TONKUR'a büyük olarak saygı duyar ve sevgisini bizden eksik etmemesini ister. Bu isteği bize çokmu görüyosun abicim. Her iki üyemizede aileden kopmadan uzak kalmadan araya süre katmadan hem paylaşımlarını hem sevgilerini ailemize eksik etmesin lütfen. Konunun kalınan yerden devam edeceğine inanıyorum ve artık bu konuda dostlarımızın yorum yapmasını bırakmasını konunun özüne dönmesini hasretle bekliyorum. Olması gereken bu değil mi dostlar? Yalnış kelimem olduysa affola.
Kalın sağlıcakla...

Osman KARATEPE
09.Aralık.2011, 09:15
Çok haklısın İbrahim abi Hasan abimize saygımız sonsuzdur Ersin'i de bir o kadar çok severiz hatamız oldu ise ikisindende affola....

ibrahim ozel
09.Aralık.2011, 09:20
Konunun özüne dönelim dostlar artık.
Ersin kar geliyomuş paşam eskişehir meraları ölecek galiba ne diyosun?

Osman KARATEPE
09.Aralık.2011, 09:42
Konunun özüne dönelim dostlar artık.
Ersin kar geliyomuş paşam eskişehir meraları ölecek galiba ne diyosun?

Ölsün ölsünnn :) :)

Burhan KESKİN
09.Aralık.2011, 10:26
Burhan Kardeşim,

Sitenin asli bir kuralının hatırlatma saygısızlığında bulundumsa affola.

Sitemizde şöyle bir kural var deme ayıbını yaptık, ikinci defa affola.

Saygısızlık ve ayıp demekki baktığın yöne göre değişiyormuş.

hasan bey beni büyük ihtimalle yanlış anladınız ben size karşı herhengi bir itamda bulunmadım tamamen ersin kardeşimin siteden ayrılma kararına yorum yazdım benden özür dilemenize gerek yok eğer konunun özünü iyi okursanız anlaşılacaktır yanlış bişey varsa ben özür dilerim.zaten ibrahim komutan yukarıda konuya açıklık gertirmiş! sevgiler saygılar dilerim.

ALPEREN
09.Aralık.2011, 13:04
Dostlar,

Beni herkes anlamış, birtek Ersin Kardeşim anlamamış. Yada yanlış anlamış.

Tekrar ediyorum, Ersin Kardeşimizin şahsına bir şey yazmadık ve demedik.

Dediğimiz tek şey Yöneticilerimize kural varsa uyalım, uyulmuyorsa kuralı kaldıralım.

Ve yazdığım herşeyi, Avkolik ve Avkolik Üyeleriyle özdeşleştiğimi düşünerek yazdım.

Herkese selamlar, saygılar...

ALPEREN
09.Aralık.2011, 13:06
ersin kardeşim insanlar emeklere saygı göstermiyorsa bu onların ayıbı! bence hemen pes etme muhakak site yönetimi bu tür konulara müdahale edecektir onlara güvenimiz sonsuz

Burhan Kardeş,

Yorumu kırmızıyla yazılmış Senin yorumuna yazdım. Yanlış mı anlamışım acaba.

Çünkü yorumun gayet net ve açık.

ALPEREN
09.Aralık.2011, 13:20
İbrahim Kardeşim,

Benim yazacaklarımı aynen yazmışsın. Tercüman oldun teşekkür ederim.

Yazdıklarından hariç kastım, amacım, düşüncem yoktur. Ersin Kardeşimizlede

hiç bir sorunumuz yoktur. Yalış anladıysa, yazdıklarım maksadını aştıysa

Ersin Kardeşimizden özür dilerim. İletirseniz sevinirim.

Siteye katılımlara gelince, bu konudaki mazeretimi Çetin Kardeşime ayrıntılı

bir şekilde ilettim. Buradaki sosyal sorumluluklarımız ve fiili koşuşturmalarımız

nedeniyle Sitemizde fazla paylaşımda bulunamıyorum. Sadece hasret gidermek

için arada sırada çok kısa süre girip çıkıyorum. Ama kış geliyor büyük ihtimalle

yorumlarımız, paylaşımlarımız ve katılımımız artacaktır.

Selamlar, saygılar...

ALPEREN
09.Aralık.2011, 13:25
Çetin Kardeşim,

2. yorumundan anladığım kadarıyla yaptığımız yorum aynen amacına ulaşmıştır.

Yorumdaki amacımız aynen yazdığın şekildedir. Benim yapmam gereken açıklamaları

hislerimi okuyarak Sen yaptığın için Teşekkür ederim.

Selamlar, saygılar...

ALPEREN
09.Aralık.2011, 13:29
Sitemizin iç huzuru için konu tarafımdan kapanmıştır.

Kimseyle şahsi bir sorun yoktur. Taciz amacı yoktur.

Bundan sonra bu konuya herhangi bir yorum yazmayacağım.

Bu konudaki yorumlarımızla verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle tüm

Site Üyelerimizden özür dilerim.

Herkese selamlar, saygılar...

Burhan KESKİN
09.Aralık.2011, 15:07

Burhan Kardeş,

Yorumu kırmızıyla yazılmış Senin yorumuna yazdım. Yanlış mı anlamışım acaba.

Çünkü yorumun gayet net ve açık.

Hasan bey aslında bu yazdığım yazıyla sizi kastetmemiştim ama siz öyle anladınız bunun için sizden yanlış anlaşılmasına rağmen özür diliyorum ve konuyu bende kapatıyorum! avınız ve dosluğunuz baki olsun. selamlar

ersin kasap
12.Aralık.2011, 16:48
bencede bu konu kapanmalı benimde kimseye kırgınlığım yoktur ...

öncelikle benim şahsıma yapılan güzel kelimeler için bütün büyüklerime teşekkür ederim...