Burhan KESKİN
09.Aralık.2011, 22:45
Arakadaşlar az önce facede gezereken bir avcı dostumun bir uyarısını aldım eğer sizinde telefonunuza ''paymond mobil alış veriş '' diye bir mesaj gelirse sakın yanıt vermeyin paymond hacker'dir!! açılımı şudur alışverite cepten onay sistemi 35 tl'ye kadar onay yapabiliyormuşsunuz ve eğer hattınız faturalı ise faturanıza geliyormuş,değilse konturlar gidiyormuş! çok iyi tanıdığınız birsi dahi olsa av camiasına hackeler dadanmış durumda,Sizden,Telim arızalı benim yerime onay vermen gerekiyor zararsız diye sizden tel numarnızı isterse sakın aldanmayın,Dikkat
avcı arkadaşın teline gelen şu mesaj!!!
dün gece sevilen bir abimiz tarafından telim arızalı onay verirmisin benim yerime dye bir mesaj aldım face den..baktım tanıdık bir sima inceledikden sonra olur dedim..bu gecede hacker diye gecmiş olsun yazılmış bir mesaj geldi ..ismi şahsın kendisi ile görüştükden sonra vereceğim DİKKKAT
Dost zannedip kimseye telefonunuzu numarasın vermeyiniz!!!
yada poymond mobil alış verişte kolaylık diye mesaj alırsanız sakın evet deyip onay vermeyiniz !!Dikkat bunlar kimse bu siteyede dadanmış olabilir!!
avcı arkadaşın teline gelen şu mesaj!!!
dün gece sevilen bir abimiz tarafından telim arızalı onay verirmisin benim yerime dye bir mesaj aldım face den..baktım tanıdık bir sima inceledikden sonra olur dedim..bu gecede hacker diye gecmiş olsun yazılmış bir mesaj geldi ..ismi şahsın kendisi ile görüştükden sonra vereceğim DİKKKAT
Dost zannedip kimseye telefonunuzu numarasın vermeyiniz!!!
yada poymond mobil alış verişte kolaylık diye mesaj alırsanız sakın evet deyip onay vermeyiniz !!Dikkat bunlar kimse bu siteyede dadanmış olabilir!!