PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : flaş flaş (ersin kasap)

ersin kasap
15.Aralık.2011, 17:03
hoca o,,,, cemeat s,,,,, mış

BOHÇACI ORMANCILAR YAKALANDI!

Arkadaşınızın mail adresi:

Konya’da Devletin Aracıyla Gece Avı Yapan 4 Ormancı Suçüstü Yakalandı...

Bohçacılık yapan Orman Muhafaza Memurları yakalandı.

Devletin kiraladığı araçla, devletin görevlileri bohçacılık yaparken, devlet tarafından yakalandı.

Olay, Konya’nın Selçuk İlçesi, Başara kavak Beldesi, Tokatlı mevkiinde meydana geldi.
Bir çobanın ihbarı üzerine gece farla av yapan 06BN7428 plakalı 2008 model gri Ford-Ranger marka Jeep, Yükselen kasabası çıkışında halk tarafından durduruldu. Vatandaşlar durdurdukları Jeepi ve içindeki 4 kişiyi emniyet ve jandarma komutanlığına teslim etti.

Güvenlik kuvvetlerinin yaptığı incelemede Jeep’in içinde gece far ışığı ile vurulmuş bir adet tavşan ile takozsuz bir adet otomatik tüfek ele geçirildi.

Tahkikatı sürdüren güvenlik kuvvetleri Jeep’in Konya İl ve Orman müdürlüğünce kullanılmak üzere kiralandığını belirledi. Jeep’in içindeki bohçacılardan ikisinin Orman Muhafaza Memuru, birinin işçi, diğerinin ise şoförlük yaptığı tespit edildi.

Avlanma süreleri dışında avlanma ve avın kapalı olduğu gün avlanma, MAK kararı ile avda kullanılması yasaklanan araç ve gereçleri kullanıldıkları, araç ile gece avı yaptıkları, bir adet tavşanı usulsüz olarak avladıkları için, Konya İl ve Çevre Orman Müdürlüğü görevlilerinden şoför Erdoğan Türkoğlu,İşçi Mustafa Koçyiğit,Orman Muhafaza Memuru Mehmet Aker ve Orman Muhafaza Memuru Hacı Bayram hakkında tutanak düzenlendi.

Bohçacıların herbirine ayrı, ayrı 798 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca bohçacıların avlandığı Jeep'e yasa gereği el konulduğu için Jeepin rayiç bedeli olan 17 bin TL’nin de bohçacılara ödetilmesine karar verildi.

Suçüstü yakalanan bohçacı orman görevlileri için idari soruşturma başlatıldı...

15.Aralık.2011, 20:12
ne güzel haber ersin kardeş inşe allah böyle bohcacılar herzaman yakalanır ama bizim burda pazar günü telofon açmama ragmen gelmediler üreme alanında avcılar keklik leri kırdı geçirdi hemen ardım neceti bey üreme alanında av yapıyorlar acil gelin dememe ragmen biz şu an agaç dikiyoruz gelemeyiz dedi şaşırdım kaldım acaba kendi dostlarınımı avlandırıyordu jandarmaya açayımmı dedim yok dedi vala bu nasıl iş sonra tekrar aradım bizde avlanalım dedim bana dedigi cevap sıkıyorsa avlanın dedi teli kapadı saygılarlar

ersin kasap
15.Aralık.2011, 21:03
ali bunların hepsi kendine müslüman işlerine nasıl geliyorsa öyle davranırlar büyük ihtimal haberleri vardır avcılardan avanta bile alıyorlar ben bizzat şait oldum bu sene ne yazıkki

ALPEREN
15.Aralık.2011, 22:58
Örnek paylaşım için teşekkürler Ersin Kardeş.

Yöre halkını da duyarlı ve sorumlu davranışlarından dolayı kutluyorum.

Selamlar...

Kemal_Uygur
16.Aralık.2011, 06:00
Halk önünü kesip yakalamasaydı hiçbirşey olmazdı inanın.
İşin içine vatandaş girdiği için mecbur tutanak tutmak zorunda kalmışlar.

ismail aksu
16.Aralık.2011, 06:05
aynı sorun niğde nin aladağlardaki milliparklar içinde ytişme üreme ava kapalı yerde nevşehirli avcılar belki bilmiyorlardır diye uyardık adamlar banamısın demedi keklikleri resmen tabiri cayizze yaktılar aradık ekip gönderiyoruz dediler gelmedi adamlar yukardan bağlamışlar işi galiba ersin abinin dediği gibi bular kendine müslüman

16.Aralık.2011, 08:04
Günün en güzel haaberi beter olsunlar..

16.Aralık.2011, 16:09
Halk önünü kesip yakalamasaydı hiçbirşey olmazdı inanın.
İşin içine vatandaş girdiği için mecbur tutanak tutmak zorunda kalmışlar.
Gerçekten halkı tebrik etmek lazım...

16.Aralık.2011, 18:33
valla bu cok rezil bişi ya tüh neler görecez daha

Mesut BÜLBÜL
17.Aralık.2011, 15:02
İYİ OLMUŞ ADELET Yerini bulsun tabiki

kapadokyali_1981
20.Aralık.2011, 13:34
aynı sorun niğde nin aladağlardaki milliparklar içinde ytişme üreme ava kapalı yerde nevşehirli avcılar belki bilmiyorlardır diye uyardık adamlar banamısın demedi keklikleri resmen tabiri cayizze yaktılar aradık ekip gönderiyoruz dediler gelmedi adamlar yukardan bağlamışlar işi galiba ersin abinin dediği gibi bular kendine müslüman

Siz ne yapıyodunuzki orda!!!!!