Orijinalini görmek için tıklayınız : MÜZİK KÖŞESİ EKLEME!! İSTEK VE ÖNERİ!! (B.KESKİN)
Burhan KESKİN
05.Ocak.2012, 14:29
Sevgili site yönetimi arkadaşlarım bir önerim olacak afınıza sığınarak eğer mümkünse admin arkadaşımız bir radyo müzik radyosu fm,vs ekleme şansı varsa sitenin portal sayfasına oraya tıklayarak müzik dinler keyifli paylaşımlarda bulunuruz tabiki mümkünse biliyosunuz müzik ruhun gıdasıdır! ilgi ve alaknızı bekliyoruz!! teşekkürler
imported_avkolik
05.Ocak.2012, 15:40
Sevgili site yönetimi arkadaşlarım bir önerim olacak afınıza sığınarak eğer mümkünse admin arkadaşımız bir radyo müzik radyosu fm,vs ekleme şansı varsa sitenin portal sayfasına oraya tıklayarak müzik dinler keyifli paylaşımlarda bulunuruz tabiki mümkünse biliyosunuz müzik ruhun gıdasıdır! ilgi ve alaknızı bekliyoruz!! teşekkürler
Burhan Bey sistemi bir inceleyip size geri dönüş yapacağım...İnşallah uyan birşeyler bulabilirim. Güzel düşünceniz ve öneriniz için çok teşekkürler...Selamlar
ibrahim ozel
05.Ocak.2012, 16:01
Çalış ali biraz çalış yatma :)
Noldu benim 2 adet laptop tt netten gelmedimi kampanyalar hala
imported_avkolik
28.Ocak.2012, 13:34
Burhan abi biraz araştırdım.Sitenin üzerinde hiç kesilmeden radyo yayını yapılan bir sistem var.fakat bu sistem teknik açıdan birçok sorunuda beraberinde getiriyor.
Diğer bir yöntem de site ana sayfasında kaldığınız müddetçe çalan bir sistem olur fakat forum sayfalarına geçtiğinizde yayın kesilir veya tam tersi forumda çalar ana sayfada yayın durur...Buda pek sağlıklı gelmedi.
Eğer illaki yapalım diyorsanız ikinci yöntemi uygulayabilirim...
Burhan KESKİN
28.Ocak.2012, 13:38
ali kardeşim biraz'da ben araştırayım sana dönüş yaparım! şimdilik beklemede kalsın ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim.
ibrahim ozel
28.Ocak.2012, 16:36
Valla portal açıkken çalan olması çok mantıklı bi bakın bakalım ne olacak nasıl olacak haber edin bana anladın ali sen onu?
imported_avkolik
28.Ocak.2012, 22:05
Anladım komutan da bi üst mesajımda gerekli açıklama var zaten :) Birde Burhan abi araştırsın bakam ona göre hareket ederiz...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.